Merhabalar,
Oyun içinde ve forum özel mesajlarındaki ilginiz ve alakanızdan dolayı tüm kuklacıya teşekkürü bir borç olarak gördük.
Şarampol loncası gelişim süresince üye alımlarımız sürpriz isimlerle devam ediyor..
Son olarak kuklacıya damgasını vuran kişilerin loncamıza girmesi gurur verici bir olay.Farklı klanlarda boy gösterenler şimdi ise ŞARAMPOL için can atacak.
Merhabalar,
Oyun içinde ve forum özel mesajlarındaki ilginiz ve alakanızdan dolayı tüm kuklacıya teşekkürü bir borç olarak gördük.
Şarampol loncası gelişim süresince üye alımlarımız sürpriz isimlerle devam ediyor..
Son olarak kuklacıya damgasını vuran kişilerin loncamıza girmesi gurur verici bir olay.Farklı klanlarda boy gösterenler şimdi ise ŞARAMPOL için can atacak.
Sevgi ve saygı çerçevesinde bir ortam amaçlayan loncamız ; ayrıca vizyonu ve misyonu ile tüm sunucuların beğenisini ve tebrik mesajlarını aldı.
İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
KUKLACI ŞARAMPOL'DE BULUŞMAK DİLEĞİYLE....
Cumo
Hayırlı olsunda dikkatimi çeken bir şey var Takıo RoA'nın LeoNaR ReST'in Zalimfelek'te CİHAN-I HüKÜMRAN'In lideri diye biliyorum gelmeleri beni şaşırttı açıkçası.
VatanXLydeR yazdı:Yok artık yav bu kadarda sallamayın :lol: :lol:
Merhabalar ,
Daha öncede belirttiğimiz gibi loncamıza ilgi çok , lakin bizim loncamızın seviyesi ve duruşu belli. Loncamıza katılamayıp forum üzerinden bizlerle alay eden kullanıcılarda yok değil. Lütfen böyle tartışmalardan uzak duralım.
Şarampol tüm sunucularda süpriz kişilerle buluşması için geri sayım başladı.
Bu loncada olmaktan gurur duyuyorum,aslında böyle bir loncada bulunmam gerekiyormuş.Alımlar devam etmektedir. Ne işim var o listede benim :lol: :lol: :lol: :lol:
Merhabalar ,
Daha öncede belirttiğimiz gibi loncamıza ilgi çok , lakin bizim loncamızın seviyesi ve duruşu belli. Loncamıza katılamayıp forum üzerinden bizlerle alay eden kullanıcılarda yok değil. Lütfen böyle tartışmalardan uzak duralım.
Merhabalar ,