Ne güzel konuşuyorsun öyle sen. Karşımda olsan acaba o şekilde konuşabilir misin ? Biz bu oyun da pc başından çakma delikanlılık yapanları çok gördük. Sen bu konuyu anlayabilidiğin kadarıyla konuşuyorsun. Benim anlatmak istediğimi anlamadın. Anla kavramaya çalış biraz sonra gelip bana cevab yazarsın.Pusux yazdı:Konuyu açan arkadaşa Allah akıl fikir versin diyorumSanane kardeşim ne kadar kazanıyorlarsa kazanırlar. Kimse kalkıpta senin babanın maaşını soruyor veya araştırıyormu. Adamlar oyunu yapmış millete sunmuşlar. Oyun / yazılım onların. İstediği şekilde kullanır piyasaya sürerler. Sen oyuna para harcamassın harcayanları veya harcananlardan kazanılanlarıda sorgulayamassın. Üniversite falan bitirdim yazmışsında bana getir ilk okul mezunu bir arkadaşı bu foruma senden daha mantıklı konu açarlar.
Milletin kazancını düşüneceğine azcık akıl sağlığını düşünsen forumda gülünç duruma düşmezsin arkadaşım
İKV para basıyor..!!
Re: İKV para basıyor..!!
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Bu arkadaşımda güzel bir cevab vermiş. Anlayana...nabuforum yazdı:Sobenin ttnet ile anlaşmasından beri ikv para basmaya başladı. Akçe sistemiyle de zirveye ulaştı. Gel gelelim zihniyet yapısı hala aynı.Gelişmeler çok nadir olur ve hala oyuncudan yönetim kademesinde bir şeyler beklenir. Yapılan hatalar daima oyunculara kesilir.Müşterisine velinimet gözüyle bakmayan yegane yer burası sanırım. Ara tatilde yapılan sancak savaşlarındaki hata tarif edilemez.Ama yinede sayın halkım bu oyuna bu kadar para yatırıyor.Tek kelime ile iflah olmayız..
HahaTRNeFeR yazdı:Ne güzel konuşuyorsun öyle sen. Karşımda olsan acaba o şekilde konuşabilir misin ? Biz bu oyun da pc başından çakma delikanlılık yapanları çok gördük. Sen bu konuyu anlayabilidiğin kadarıyla konuşuyorsun. Benim anlatmak istediğimi anlamadın. Anla kavramaya çalış biraz sonra gelip bana cevab yazarsın.Pusux yazdı:Konuyu açan arkadaşa Allah akıl fikir versin diyorumSanane kardeşim ne kadar kazanıyorlarsa kazanırlar. Kimse kalkıpta senin babanın maaşını soruyor veya araştırıyormu. Adamlar oyunu yapmış millete sunmuşlar. Oyun / yazılım onların. İstediği şekilde kullanır piyasaya sürerler. Sen oyuna para harcamassın harcayanları veya harcananlardan kazanılanlarıda sorgulayamassın. Üniversite falan bitirdim yazmışsında bana getir ilk okul mezunu bir arkadaşı bu foruma senden daha mantıklı konu açarlar.
Milletin kazancını düşüneceğine azcık akıl sağlığını düşünsen forumda gülünç duruma düşmezsin arkadaşım
- PROFx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
senin gibi bilge bir insandan ders almak isterim. eğer istanbuldaysan bir gün buluşup konu hakkında tartışabiliriz.Pusux yazdı:HahaTRNeFeR yazdı:Ne güzel konuşuyorsun öyle sen. Karşımda olsan acaba o şekilde konuşabilir misin ? Biz bu oyun da pc başından çakma delikanlılık yapanları çok gördük. Sen bu konuyu anlayabilidiğin kadarıyla konuşuyorsun. Benim anlatmak istediğimi anlamadın. Anla kavramaya çalış biraz sonra gelip bana cevab yazarsın.Karşımdada olsan aynısını hatta daha fazLasını söylerim sen rahat ol
Konuda saçmaladığın ortaya çıkınca hemen klavye delikanlısı ilan ettin bizi
Zekana bakınca iki Lafımın üstüne sadece "karşımda olsan acaba o şekilde konuşa bilirmisin? " cümLesini kurman bana zekanı yeterince kanıtlamış oLdu. Oyuna ve oyundaki kazanca kafanı takman senin hayatının sanal ortamdan ibaret olduğunun göstergesidir. Ve inan bana benimle tartışacak ne seviyeye ne karaktere sahipsin
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROF'un dediği gibi bende senden ders almak isterdim bu konuda.Pusux yazdı:HahaTRNeFeR yazdı:Ne güzel konuşuyorsun öyle sen. Karşımda olsan acaba o şekilde konuşabilir misin ? Biz bu oyun da pc başından çakma delikanlılık yapanları çok gördük. Sen bu konuyu anlayabilidiğin kadarıyla konuşuyorsun. Benim anlatmak istediğimi anlamadın. Anla kavramaya çalış biraz sonra gelip bana cevab yazarsın.Pusux yazdı:Konuyu açan arkadaşa Allah akıl fikir versin diyorumSanane kardeşim ne kadar kazanıyorlarsa kazanırlar. Kimse kalkıpta senin babanın maaşını soruyor veya araştırıyormu. Adamlar oyunu yapmış millete sunmuşlar. Oyun / yazılım onların. İstediği şekilde kullanır piyasaya sürerler. Sen oyuna para harcamassın harcayanları veya harcananlardan kazanılanlarıda sorgulayamassın. Üniversite falan bitirdim yazmışsında bana getir ilk okul mezunu bir arkadaşı bu foruma senden daha mantıklı konu açarlar.
Milletin kazancını düşüneceğine azcık akıl sağlığını düşünsen forumda gülünç duruma düşmezsin arkadaşımKarşımdada olsan aynısını hatta daha fazLasını söylerim sen rahat ol
Konuda saçmaladığın ortaya çıkınca hemen klavye delikanlısı ilan ettin bizi
Zekana bakınca iki Lafımın üstüne sadece "karşımda olsan acaba o şekilde konuşa bilirmisin? " cümLesini kurman bana zekanı yeterince kanıtlamış oLdu. Oyuna ve oyundaki kazanca kafanı takman senin hayatının sanal ortamdan ibaret olduğunun göstergesidir. Ve inan bana benimle tartışacak ne seviyeye ne karaktere sahipsin
1. konuda saçmalamadım gayet açık ve net. Senin anlama kapasiten anca anlayabildiğin kadarına basıyor.
2. ben sinirli birisiyim sen karşımda o lafları kursan senin burnunu asfalta gömerim. Bi daha herşeye sokamazsın.
3. eğer tanışmış olsaydık hayatımın sanal mı gercekten ötemi olduğunu anlardın.
4. Senin seviyendekiler sadece mahalle karıları gibi laf yapar sadece önemli olan icraattir halbuki. O yüzden senin gibi bir karaktere sahip değilim. SADECE YOL AL..
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Şimdi konuyu görünce aklıma gelen bir video yu sizle paylaşmak istedim...
uLeMa yazdı:Güzel ülkemin saf gençleri
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
AhahahahaHarunYILMAZ yazdı:Şimdi konuyu görünce aklıma gelen bir video yu sizle paylaşmak istedim...
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______