Gm olmak için ne yapmamız gerekir ne zamandır araştırıorum ama bulamadım bir gm yardım ederse memnun olurum ..
[[Gm Nasıl Olunur Ve şartları nelerdir !!!]]
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
[[Gm Nasıl Olunur Ve şartları nelerdir !!!]]
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [[Gm Nasıl Olunur Ve şartları nelerdir !!!]]
Gm Olabilmen için başta Bi referans olaması lazım yoksa alacaklarını sanmıyorum.

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhaba;
Bu iş biraz usta çırak ilişkisi le başlar diyebilirim. Bunun için okula gitmeniz ya da bir yerde eğitim almanız gerekmez. Oyunlara ilginiz efendiliğiniz ve kişiliğiniz burada çok önemlidir. İçinizde en ufak bir fesatlık varsa aklınızdan bile geçirmeyin zira hemen kendinizi belli edersiniz.
Oyun tecrübesi, bol zaman, teknik bilgi vesaire sizi hedefe ulaştıracak etkenlerden biridir. Ama dediğim gibi hepsinden önemlisi kişiliktir.
Bu iş biraz usta çırak ilişkisi le başlar diyebilirim. Bunun için okula gitmeniz ya da bir yerde eğitim almanız gerekmez. Oyunlara ilginiz efendiliğiniz ve kişiliğiniz burada çok önemlidir. İçinizde en ufak bir fesatlık varsa aklınızdan bile geçirmeyin zira hemen kendinizi belli edersiniz.
Oyun tecrübesi, bol zaman, teknik bilgi vesaire sizi hedefe ulaştıracak etkenlerden biridir. Ama dediğim gibi hepsinden önemlisi kişiliktir.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
Oyun ile ilgili bilgim fazla yani gm olunca ne ypılıyor ve kişiliğimide düzeltirim ne yaparsam yapa bilirim zembekoğlu gm liye biraz alıştırırmsn orda dedin ya usta çırak ilişkisi gibi
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
GünceL
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşım GM Olabilmen için Aklı başında Adam Alıyorlar. Kelime telafuzun olsun Klavye güzelliği olsun bugun gibi şeyler lazım. SEnin konuşman biraz Ofside kalıyor :mrgreen:

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
İlk başta adam olucan.İçki sigara,kumar yok.Bunları da bırakırsan Zembekoğlunun peşinden koş ,yer süpür...Bunlarıda yaptıktan sonra sen de bir Sobee şirketi üyesisin...
Aramıza hoşgeldin!
:mrgreen:
Aramıza hoşgeldin!
En son katakuli tarafından 20 Oca 2010 14:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
İstersem bende güzel yazarım merak etme kardeşim bak mesela her zaman öyle yazmıyorum ciddi olmamız istenirse oluruz... :!:
En son Orionxxxposeidon tarafından 20 Oca 2010 14:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
İçki sigara kumar yok zaten zembekoğlu oyun içinde beni bulup gereklilikleri sölersen memnun olurum.
tamam o zaman kardeş.Biraz ciddi olalım.Şaka yaptım, kırdıysam özür dilerim.Ayrıca ;bence oyun dergilerini takip etmeni öneririm.Yazı dilininde iyi olması lazım.(de-da ları ayrı yaz gibi
:.)Oyun dergilerinde bazen yazar alıyorlar,oyun dergisine girdikten sonra ikv yi geç ,heryerdeki oyunlara gidersin ,teknoloji fuarları vs. Benden sadece bir öneriydi.İçki,kumar şakaydı ciddiye alma. :mrgreen:
İyi oyunlar.
İyi oyunlar.