Cevap net:Suçları Yok.
Hesap çalınmasıyla yönetimin alakası olamaz,bu kadar hazırcı olmayın.
''3 tL paRa kazanMak içiN 3 yıLLık eMek qiTsin öyLeMi....
Re: ''3 tL paRa kazanMak içiN 3 yıLLık eMek qiTsin öyLeMi....
"Everything starts in the head"

- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İlla ki bir yerden br casus yazılım bilgisayarına girmiş olabilir.Ya msn ile birinden birsey kabul etmişsindir , belki baska ikv fan sitelerinde bulaşmış olabilir...Çünkü msn ile yada baska siteler ile arkadaslık kurup dosya kabulu yapanların,net cafeden oynayıp dikkatli olmayanların basına geliyor böyle şeyler.Ha bir de yönetici taklidi yapanlara kananlar var.
Ben o kadar saf degilim bunların hiç biri olmadı diyebilirsin infaz ama belli ki bir yerde birşeyler gözunden kacmıs.
Bende 3 senedir oynuyorum,ne msn ile bir dosya kabul ederim,ne cafeden girerim,şifremi kimse bilmez,sahte yöneticilere gözum de tok
2 antivirus kullanıyorum (1i lisanslı 1 i özel) neler neler diyenler oldu bir halt olmadı karakterlerime.Evet gercekten kotu birşey karakterlerin calınması,emek var emek.Ancak dikkatli olmak da gerek.Oluşan en ufak sorunda bence yönetime çamur atmayın.
Savcılıga şikayette bulunabilirsin.Su an oyunda karakterleri calınıp bu işin ustune dusenler var mesela bildigim.
Ben o kadar saf degilim bunların hiç biri olmadı diyebilirsin infaz ama belli ki bir yerde birşeyler gözunden kacmıs.
Bende 3 senedir oynuyorum,ne msn ile bir dosya kabul ederim,ne cafeden girerim,şifremi kimse bilmez,sahte yöneticilere gözum de tok
Savcılıga şikayette bulunabilirsin.Su an oyunda karakterleri calınıp bu işin ustune dusenler var mesela bildigim.
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
ben yetişemiyorum ama aedan güzel cevap veriyor şekil A da görüldüğü gibiAedan yazdı:Cevap net:Suçları Yok.
Hesap çalınmasıyla yönetimin alakası olamaz,bu kadar hazırcı olmayın.
Kardeşim sana bir önerim var.Sen kendine git bir turkcell hattı açtır.Akçe alımıda yapabilirsin bu hattan hem daha avantajlı olur.Bu hattı sadece oyun için kullan kimseye verme numaranı çarına mümkün olduğunca internet kafelerden girme.Evinde internet yoksa bile tanıdığın bir internet kafeye git sahibi tanıdık olsun.Bilgisayarına güncel sağlam virüs programı yükle.Oyun içinde kimseye şifre verme forumda konulan program linklerine yöneticinin güvenilir link onayını verdiği linklerden program yükle.Bu dediklerimi yaparsan çarının %90 güvenliğini sağlamış olursun.
E be kardeşim hırsızın hiç mi suçu yok ya nasıl yorumlar yapıyorsunuz siz?!Bunu daha şimdi senden duydum yani tele kod gelmemesini adam %100 haklı yani bu kadar kolay mı birşeyin silinmesi çalınması..Tabi bunada bi önlem geldi ama oda parayla karakter sigortası adı altında ya bu kadar komik birşey olabilir mi ya
Sen bu oyunu yapıyorsan bu oyundan para kazanıyorsan oyuncudan para alıyorsan zaten korumak zorundasın çarı ...Yorumları yapan arkadaşlara tek birşey diyorum YAŞAYIN GÖRÜN!
Yeni mekan UŞAK...
UMUTGFB / MUTUGFB / Dadaşxumutgfb /İstmutu / Umutgfbxbüyücü
UMUTGFB / MUTUGFB / Dadaşxumutgfb /İstmutu / Umutgfbxbüyücü
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
Merhabalar
Bakıyorumki Hayla oyunda olan açığın farkında olmayan arkadaşlar var .
Hatta konuyu açan arkadaşı aşağılama derecesine kadar inMiş Yorumlar. "Yalnız unuttuğunuz birşey var"
İKV Tarihinin en büyük açığıyla karşı karşıyayız!!!
Data ayarlarıyla "azcık" oynayıp "Bir "Tek şifre sayesinde bütün hesaplara kolayca erişilebiliyor.
Kimseye şifre vermenize gerek yok!
Burada Birbirinizi aşağılamak veya küçük düşürmeye çalışmak yerine Oyundaki hesabınızı ve karekterlerinizi Kontrol edin derim.
Ve Yönetim Kadrosunun bu olaya Bir an önce çözüm bulması umuduyla ...
Hatta konuyu açan arkadaşı aşağılama derecesine kadar inMiş Yorumlar. "Yalnız unuttuğunuz birşey var"
Data ayarlarıyla "azcık" oynayıp "Bir "Tek şifre sayesinde bütün hesaplara kolayca erişilebiliyor.
Burada Birbirinizi aşağılamak veya küçük düşürmeye çalışmak yerine Oyundaki hesabınızı ve karekterlerinizi Kontrol edin derim.
hiçbirşey diyemiyorum arkadaşlar bazıları hala herşeyi paraya döken yönetimi savunuyo bunuda gördükten sonra bu oyundan iyice soğudum hesaplarım aktarılalı 1.bucuk ay oldu calan hırsız oyuna giriyo kafasına göre oynuyo geziyo tozuyo kendi carımdan bana küfürler ediyo peki yönetim ne yapıyo 17 tane mail atıyorum 1 tanesine cewap weriyo ondada dedikleri 2 kelime:MeRaba aktarımı yapılan transferler geri alınamaz...3 yıllık emek bu kadar degersizde zaten geri felan almayın hırlı hırsız dolsun oyun herkez birbirini soysun sizin umrunuzdamı siz kazandıgınız 3 kuruş paraya bakarsınız gerisi sizi baglarmı ayrıca bana öneride bulunan arkadaşa söylüyorum bunlarıda kardeşim benim bu oyun için pc ye yükledigim antivirüs programlarını görsen çifter çifter program kullanıyorum 2 yıldır şifremi haftada 1 sefer degistiriyorum şifremi 25ksda24ed2 tarzında şifreler koymama ragmen benim şifremi bulup da haberim olmadan karakterlerimi aktarıp oynuyolarsa yönetimde bu konuda hiç birşey yapmıyorsa istersen 10 tane antivirüs yükle fayda etmez bu oyunun yönetenler az duyarlı olsalar bunların hiç birine gerek kalmaz şimdi burda suç sende diye yorumlar atanlar bundan belki 3 belki 5 sene sonra aynı şeyler başınıza geldiginde ben size aynı şeyleri yapmıyacagım merak etmeyin bi geçmiş olsun deyip geçerim ama insanlık ölmüş daha bana elinden her şey geldigi halde hiçbirşey gelmiyen yönetimi savunuyosunuz ya diyecek lafım yok
Merak ettim ne açığı o?xxJUN yazdı:Merhabalar
Enjeksiyon atmayı falan mı denediniz
Bu arada açığın tekniksel halini açıklarsan sevinirim neymiş bakalım türü

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Friends Of Heaven
ben arkadaşa katılıyom şayet
bı aktarım olma soz konusu ıse cebımıze onay gelmesı gerekır
örneğın ben çarı bırıne werıyom adam kasmak için
we ben yokken çarı aktarsa nasıl haberım olcak
bırde ustune ısım değişse ne olcak
kanunixxbaşkan
Uygulama zaten başka oyunlarda yoktu telefona SMS,izhar yazdı:ben arkadaşa katılıyom şayet
Şöyle bir sorun vardı,kapanan hatlardaki karakterler kurtarılamıyordu.O hesapların şifreleri değişemiyordu.
Sanırım yönetim bundan illallah ettiği için böyle birşey yaptı.