benm 1 tane şahaserim var. max 3300 silah hasrı da 7674, ve görünüşe göre bu adamdan ii. ama kritik vuruşum hasar birleşmesiz, en fazla 5 bin küsürlerdeByefsane yazdı:Onu qeç onalr ayarlanır sende ışık zırh yok belqide şaheserde yok nasıl 7400 vuruyonen az 6 bn maxsın olucakki vurabilesin
belqide öylede vuramazsn.
Kritik! [7426]
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Kritik! [7426]
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Sallayın sallayın birleşmesiz ne 5 bn nede 6 bn vurabilirsiniz kritik düz xD

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
gel bak eminönünde . Sagopakajmeran. sor istediğine.Byefsane yazdı:Sallayın sallayın birleşmesiz ne 5 bn nede 6 bn vurabilirsiniz kritik düz xD
Düz 5 bn atıyon he qüldürme beni mantıken bile insan bilir bunu ya herekz çıkmış ben 6 bn ben 5 bn çakıyorum düz kritik nası latıyonuz söyleyinde bizde öğrenelim.

-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
Lutfen konu tartısma alanına donmesin. tartısma yaratacak cumlelerden uzak duralım
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
kritik 5 bin dedim altını çizerim. full maxla da yapılması imkansız bi şey değil bu.Byefsane yazdı:Düz 5 bn atıyon he qüldürme beni mantıken bile insan bilir bunu ya herekz çıkmış ben 6 bn ben 5 bn çakıyorum düz kritik nası latıyonuz söyleyinde bizde öğrenelim.
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
imkansız değil ama itemlerini yazar mısın ?Sagopakajmeran yazdı:kritik 5 bin dedim altını çizerim. full maxla da yapılması imkansız bi şey değil bu.Byefsane yazdı:Düz 5 bn atıyon he qüldürme beni mantıken bile insan bilir bunu ya herekz çıkmış ben 6 bn ben 5 bn çakıyorum düz kritik nası latıyonuz söyleyinde bizde öğrenelim.

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
5 yücelen,4 urban.FaunTLeRoy yazdı:imkansız değil ama itemlerini yazar mısın ?Sagopakajmeran yazdı:kritik 5 bin dedim altını çizerim. full maxla da yapılması imkansız bi şey değil bu.Byefsane yazdı:Düz 5 bn atıyon he qüldürme beni mantıken bile insan bilir bunu ya herekz çıkmış ben 6 bn ben 5 bn çakıyorum düz kritik nası latıyonuz söyleyinde bizde öğrenelim.
2 ard. 3 halit. 1 de direnç.
Böle anlamayabilirsn