1 Nisan BekLentiLeriniz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: 1 Nisan BekLentiLeriniz

Mesaj gönderen Comader »

Nerull yazdı:Beklentiler bu kadar mı arkadaşlar ?

1 Nisan'a tam 1 hafta kaldı. Haydi bakalım herkes 1 Nisan'dan beklentilerini yazsın. Kimler neler bekliyormuş görelim ;)
Ne mi bekliyorum ? Anlatayım o zaman.Fan Art yaptınız,sonuçları rezalet.Klan Savaşı etkinliği düzenlediniz,herkese isim değiştirme hakkı vaat edip ''yanlış anlaşılma olmuş'' gibi bir bahaneyle -ki gerçekten buna inananlar varmıdır acaba- hakkımızı vermediniz.Yinede Fan Art ve diğer etkinliği kazananlara ödüllerini vermek için bile uzun bir süre beklettiniz.Dükkan sistemi geldi,hoş.Güzel bir düşünce ama maden şans artırıcı ve GB artırıcılar hiçbir işe yaramıyor.60/20 bile çıkma şansı olan %3'ü %5 yapıyor.Tam bir para tuzağı. ..........'ya karşı GM'lerle savaşın diye etkinlik yaptınız, ... aslında Kadim Hidra'ymış.Herkese Yeraltı girişe gitmesi söylendi.Arz Klanında olanlar düşünülmedi.Lodoslar geleni kesti biz içeri bile giremedik.Klandan çıkıp girdiğimizde hepimiz Kadime ışınlandık.Kadimi keserken şifacımız öldü ve acaba klansız şifacıyı nerden bulacağız ? Kadimi zaten hergün kesiyoruz sizle birlikte kesmemizin anlamını anlamadım Kadim görevinizmi vardı da bize mi kestirdiniz :) O akşam resmen paramızla rezil olduk. Buraya bütün rezilliklerinizi dizmeye gerek yok ama en son hamleniz olan karakter aktarım hakkını dükkan'a getirmek tepemi attırdı.Madem dükkana koyacaksınız,neden 3 adet karakter değiştirme hakkımızı elimizden alıyorsunuz ? Açıklama yapıldı falan ama artık sözlerinizi takan varmı sanıyorsunuz ? Daha dükkana koyulmadan önce aktarım başvurusu yapılmış bir karakterim vardı ama onunda aktarımı yapılmadı iptal edildi.Karakterimi geri almak için paramı ödemek zorundayım ?

Size ne beklediğimi söyleyeyim,yine çok fazla oyuncu haksızlığa uğrayacak.Umarım sadece silahı yükseltilmiş olanlara özel bir etkinlik olmaz silahımı yükseltmiş olmama rağmen böyle birşeye tamamen karşıyım.Yaşadığımız onca haksızlıklara bakarsak bu etkinlikte iyi geçmeyeceğe benziyor.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

Hiç birşey beklemiyorum düzgünce bir şey yapsalar şaşarım Comader » haklısın maden arttırıcı konusunda 1 değil 2 adet paket alınmasına rağmen yinede eski şansımı sildiler yerine daha düşük şans verdiler sanki
Birde karakter aktarım hakkını tamamen paraya mı çevirmişler 5 TL min yüklememiz gerekio yeni öğrendim yazık yani...
bakalım yeni ne gelcek.....(ŞAKA GİBİ GELECK)
Yusuf
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

1 nisan beklentilerim
artık oyuna girmek için bile akçe alınması
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

FaunTLeRoy yazdı:1 nisan beklentilerim
artık oyuna girmek için bile akçe alınması
Evet oyuna girmek için akçe alınmalı ! Bu sistem şart..!!!!! :arrow: :arrow:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön