Şifa ve Diğer karakterler
Re: Şifa ve Diğer karakterler
Hayyan setin yanında oksidant itemlerimde var. Birkere kudret sıkıntısı çekmedım. Şuana kadar en az 50 Vs yapmışımda en fazla 5 Kez yenildim 
YalnızYolcu
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
herkesde oksidant set yok malum o yüzden 
usta fiziksel yerine element daha mantıklı sanki.eLeaNoR yazdı:Neden işleriz zora sokuyorsunuz ? ... Giy hayyan seti. Sal hayvanını ve kovala
Zihin atsın.. Hayvan var.. Kutup açsın (mesafeyı açmak için).. Ne fark eder ki ? Zaten asitte uzaktan vurmuyor mu ?
Olay Şu ;
Şifa / Bilgisi : 15
Cankurtaran : 15
Fiziksel direnc : 15
Geri kalanını hayvana ver ve Büyücü kesmenin zevkini yaşa.
Fear:Bu arada asit yüzde 30 kritik getirir bu da yaklaşık yüzde 50 ihtimalle kritik atmak demektir(oksi set hayyan cevo eldivenle) yani kritik gelmemesi imkanlı değil gibi bir şey
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
şimdi sevgili din kardeşim öncelikle direnç itemlerden arta kalan 3 eşyam olacakRefresh yazdı:Şimdi demişsiznki büyücüyütek yeteneğe maruz bırak .Şöyle bi hesap yapalım 400 direnç yeteneklerden gelir 240 da senin kendi direncin 640 geriye kalır 360 üzerini misal full direnç buz yapacaksan bu demektir ki 6 eşyan direnç buz olmalı geriye de 2 eşyan kalır o 6 eşya da ibni sina cevriye falan olmadığından kötü şifa bascaktır. Ayrıca direnç kırma var direnci 1000 olsa da yüzde 40 hasar verebilirim .VE asla benim kudretimi bitiremezsin .Şöyleki Kudretim 20 30 ken zihin atar otururum alırım yüzde60 kudret yani toplamda yüzde 80 90 kudretim olur ki o kudrette kolay kolay 45 sn de bitmez.Sonra tekrar zihin tekrar otur anlıcağın eninde sonunda kesersn şifayıMaSSacHuSeTT yazdı:üstteki arkadaşımın yanıldığını söyleyerek başlayayım sadece tek 1 hasar vererek şifacının kudreti bitiremezsin şuki kasteddiğim
3 ws atılacak ilk wsde büyücüyü keşvedersin
ilk olarak element ve fiziksel dirençleri 15 yapmalısın daha sonra sonra büyücü
buz elektrik mi ??
buz meteor mu ??
meteor elek mi ??
çember buz mu ??
bunu öğren daha sonra hangi hasarının daha çok vurduğunu öğren
ve ona göre mantığını çalıştır yetenekleri oluştur şifacılık mantıktır. direncini ateş, buza yada elk. direncine vereceğine karar ver yanında direnç itemler ve zırh itemler bulundur ruha verecekmisin karar ver ondan sonra büyücüyü tek hasara maruz bırak artık tek hasarla ne kadar canını alabilirse xD ashabın varsa ve yeteneğini iyi oluşturursan kudretin bitmez hiç bir zaman 1 yetenek bütün aynı türler için geçerli olamaz burada yukarıdaki arkadaşa şu yönden katılıyorum büyücüyü öyle belki kesemeyebiliriz zihin attığında oturabiliyorsa büyücü ne mutlu ona![]()
sana gelirsek kardeşim şunu aklında bulundur direnç puanlarını dağıttığında ok butonuna basmak zorunda değilsinbizzat testini yaptım etkisi oluyor sen biraz diğerlerine bakaraktan kafanda oluşturmuşsun bağımsız olabilirsin kendi yeteneğini kendin oluşturabilirsin biraz daha çalışmanı öneriyorum
örnek vereyim şu method üzerinde çalış bulduğunda özelden atarsın bana herkes öğrenmesinlakin boynuz kulağı geçince boynuz züppeleşiyor çalışacağın yetenek şu
şifa ws şifa
savaşcı ws sinde olduğu gibi savaşcı kudretimiz bitmeden bizi kesiyor bizde karşımızdaki şifacının kudreti bitmeden onu keselimkolay gelsin
gözlük 168
silah 667
zırh 196
buda demektirki 1031 şifa olacak bu 4 bin can basmak için yeterli
sen bana 4 bin vurabilecekmisin onuda geçtim bir şekilde hallettin diyek süreydi kudretti yırttın direnç kırmayı nasıl başaracaksın ?? sanıyorsunki sen kaçacan ben kovalayacam arada yaklaşıp kıracan yok öyle ben dururum öyle benim zehirim var nasıl olsa seni oturtmaz
kardeş takıldığın konu varsa söyle açıklayıcı olurum
------------------------------
bir diğer husus başka bir arkadaş asit giy kes daha kolay demiş zorla uğraşmazsan bir gün zoru başarmış bir kişi o kolay gördüğün işte seni yener yani kısacası şifacı uğraştıkca yeni şeyler bulur ve o buldukları ile kolaya kaçanlardan daha üstün olur
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
fear kardeş ne yaptın yaa destek'e niye bu açığı söyledin hemen kapatacaklar şimdi ben test ettim oluyor dedim sende sormak yerine test etseydin keşke neyse artık en geç yarına düzeltirler o hatayı artık bizim için çok güzel bir hata kapanmış olacak
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !