Unruly Loncası
Re: Unruly Loncası
Kazım bak bu Loncada şimdilik seninLe muhatap oLuyorum çünkü Lonca elemanlarınıza Laf dinletemiyorum MAdendeyken beni Kesen ELmanLArınızı Beni hırsızlıkLa suçLayan elemanLArınıızı Rencide etmek istemıyordum ama yaptıkLaRı yeteR artık Kanunrexnow isimli çarı THeGİZa isimli çarı çaLdıqımı söyLeyen bazı haysiyetsizler var Bunun ispatı oLarak AhMeDxUnRuLY Açıklama yapsın ben TheGİZA isimLi çarı Ahmetten aLdım Kanunrexnowu da (Ryannn) Mehmet abiLeR bana hediye ettiLeR bunu Ahmet weLat Mehmet abi Caqrı hepsi biLiyoR isTersen onLaRa soR ve ben o ÇaRı hiç kullanmadım Şimdilik san bu kadaR açıkLama yapıyorum Birde MoDexLxUnRuLy isimLi çarın ARz oLması benim Hatam deqiL ben ARz yapmadım Lonca eLemanLArımızdan biri biLyoR şifremi oda Lodos lanından kimseyi tanımadıgı için Arz Yapmış ÇARı bunun için Kusura bakmayın iism paketi konusunda 100 m ye yakın borcum var onLArı öder ödemez değişcem çarı Unruly lonca elemanlarının her 10 dk bir bu konu yüzünden klanı mesquL etmelerini istemıyorum sÖylecekLeRim bu Kdar Lütfen qeReKsiz insanLaR yorum yazmasın Birde şunu söyLemek isterim o qün Klandaki tartısmamızda Benim susmamın sebebi XSEYYAHx sevaL ablanın beni Uyarması ve bir LONCAYA oLan saygımdıR ben hiçbiR zaman qercek anlamda bir Loncayı kötülemem ELemanlarında benim Loncamı kötülemesin Lütfen !!!!!
- Ganqstaaxunruly
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Öncelikle seLamlar erdinç kardeş,
O an zaten biz kenandaydık benim çar hiç anlamadıgım sebeblerden dolayı sus yemişti . ondan önce şu arz olayını gelir isek biz toplandık e.ö arz sancagı basmaya gittik bir baktık karşımızda çar bize saldırıyor kullanıcı kim ise bilmiyorum o an saten bende hiddetlenme oldu sus yemiş çardan bişeyde yazamıyorum çık klandan kardeş diye neyse onuda atladım Kenandayken ' Klan ' kanalına yazdıgın çogu şey dikkatimi çekti hiç girmiyorum o konulara bile
Seval ablayla konuşmalarını bize söyledi ' Skype ' den ondan haberim vardı saolasın buraya yazmana gerek yoktu kardeş . bu arada ' Kişisel veya loncama ' saçma laf atanın karşısında her zaman olurum o şahıs deil alayı gelsin kardeş
anladın sanırım.
O an zaten biz kenandaydık benim çar hiç anlamadıgım sebeblerden dolayı sus yemişti . ondan önce şu arz olayını gelir isek biz toplandık e.ö arz sancagı basmaya gittik bir baktık karşımızda çar bize saldırıyor kullanıcı kim ise bilmiyorum o an saten bende hiddetlenme oldu sus yemiş çardan bişeyde yazamıyorum çık klandan kardeş diye neyse onuda atladım Kenandayken ' Klan ' kanalına yazdıgın çogu şey dikkatimi çekti hiç girmiyorum o konulara bile

UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
- Ganqstaaxunruly
- FareAdam Düşmanı
neyse kapatalım konuyu
ee napıyorsunuz gençler ben bu hafta sonuna kadar giremicem sıkca oyuna :lol: haberiniz olsun .
ee napıyorsunuz gençler ben bu hafta sonuna kadar giremicem sıkca oyuna :lol: haberiniz olsun .

UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
KAzım kardeş bak şimdi benim bir ayıbım bir terbiyesizliğim olduysa söyLE sen nasıL loncana sahip çıkmakla hükümlüysen bende öyLeyim maden konuyu kapatmak istiyorsun bende uzatmıyacağım ama sadece sunu söylemek istiyorum Lonca elemanların bana Hırsız diyoR benim herhangi bir kımsenın 5 kurusuna tenezzür ettiğimi görmüşler mi eqer ispat varsa bu oyunu bırakacaqım şeref namus sözü veriyorum beni yılalardır tanıyorsun kazım bekliyormusun benden böyle birşey ben hiçbirşey yapmadıqımı ispat ederim ama size KArsılıqında bir Lonca lideri olarak qerekeni yapacakmısın o şahsı loncandan uzak tutacakmıısn eqer ki o haklıysa ben şeref namus sözü verdim bir kişi çıkıp derse benden bunu çaLdı oyunu bırakacagım dedim oqe mi !!
AncyraxDeRSİMLİ
AncyraxDeRSİMLİ
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam
Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez.
Emre etkisinde kaldı arkadaşlar kendi halinde bırakın 
Beni tanıyan bilir, bilmeyen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar......
xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: ALTINORDU
Güzelmiş emre sagol
'begendim'
-
- Sahaf Yardımcısı
Süper Bir ŞarkI emre Teşekürler paylasımın içinpayitahtxintikam yazdı:
-
- Sahaf Yardımcısı
iyidir kazım senı sormaLıGanqstaaxunruly yazdı:neyse kapatalım konuyu![]()
AhMeDxUnRuLy
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
bilall yazdı:Güzelmiş emre sagol'begendim'
afiyet olsun, yarasınnMaqaraxunruly yazdı:Süper Bir ŞarkI emre Teşekürler paylasımın içinpayitahtxintikam yazdı:
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam