IMZA YAPMAYI BILEN NE OLUR yardım etsın..!
- KuZeYxSeKa
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
IMZA YAPMAYI BILEN NE OLUR yardım etsın..!
arkadaslar ne olur ımza yapmayı bılen bırısı bana yardım etsın ....
>>> K u Z e Y x S e K a <<<
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Re: IMZA YAPMAYI BILEN NE OLUR yardım etsın..!
İmzanızda Kuzeyxsaka yazıyor yapmışsınız bir imza . . güzel görünümlü şekil itibariyle imza koymayı veya bulmayı istiyorsanız
www.istanbuloyun.com>>Forum>>FanKulübü>>Görseller>> ' deki bazı konulardaki arkadaşlar yardımcı olabiliyor
böyle bulamıyorsanız adres budur
[/color]
2. BİR İHTİMAL (sorunuz açık değil çünkü)
www.istanbuloyun.com>>Forum>>Kullanıcı Paneli>>Hesap Bilgileri>>(sol biraz altta) imzanız bölümüne girip URL yi resim ise nin ortasına yapıştırınız. yazı ise Kopyala' diyip bu dediğim imzanız bölümüne yapıştırınız yada yazıp gönder butonuna basınız
umarım yardımcı olmuşumdur , Vesselam ! :roll:
www.istanbuloyun.com>>Forum>>FanKulübü>>Görseller>> ' deki bazı konulardaki arkadaşlar yardımcı olabiliyor
böyle bulamıyorsanız adres budur
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewforum.php?f=58
2. BİR İHTİMAL (sorunuz açık değil çünkü)
www.istanbuloyun.com>>Forum>>Kullanıcı Paneli>>Hesap Bilgileri>>(sol biraz altta) imzanız bölümüne girip URL yi resim ise nin ortasına yapıştırınız. yazı ise Kopyala' diyip bu dediğim imzanız bölümüne yapıştırınız yada yazıp gönder butonuna basınız
umarım yardımcı olmuşumdur , Vesselam ! :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT