İKV Yönetimi Çok Saygılı(ymış) !
İKV Yönetimi Çok Saygılı(ymış) !
Merhaba bugün oyuna girdim yönetici tarafından susturulmuşum ezo dediysem susturulma nedenimidir ? Adam konuşmadan herkezi ana bacı sövüyor şikayet ediyorum hala ceza bildimi gelmedi ! Öncesindede böyle oldu o zamanda cezam 4 gündü şimdide 4 gün ! Şimdi suçsuz yere banlanıyoruz inasanlara MAL bile demedim ! Ezo herkez diyor ama ben banlanıyorum.Adam ana bacı hrkezi sövüyor ama o banlanmıyor biz banlanıyoruz ! Üstelik ceza artıcak diyor ama tık yok
aynı ceza bana hala herkezi sövenin ceza bildirimi gelmedi ezo dedik diye cezam geldi İKV yönetimi uyuyarakmı tıklıyor banlayacaklarını ?
Re: İKV Yönetimi Çok Saygılı(ymış) !
Merhaba;
Şikayet sistemi sizin için var ve sizlerin şikayetleri hızla ve buyuk bir dikkatle değerlendirilmekte..
Hata yapıldıgınızı düşündügünüzde şikayetinizi forum aracılıgı ile değil www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden yaptıgınız taktirde titizlikle değerlendirilip sonuca ulaştırılacaktır.
İyi oyunlar dilerim
Şikayet sistemi sizin için var ve sizlerin şikayetleri hızla ve buyuk bir dikkatle değerlendirilmekte..
Hata yapıldıgınızı düşündügünüzde şikayetinizi forum aracılıgı ile değil www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden yaptıgınız taktirde titizlikle değerlendirilip sonuca ulaştırılacaktır.
İyi oyunlar dilerim
İsmet Soner YILMAZER
.38.
.38.
Re: İKV Yönetimi Çok Saygılı(ymış) !
Sonuna Kadar Haklısın Bölgeye Bi Arkadaşıma
PM Atlan dedim Ban yedim düşünebiliyormusunuz ne komik iş ya : )
PM Atlan dedim Ban yedim düşünebiliyormusunuz ne komik iş ya : )

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız