İKV Yönetimi Çok Saygılı(ymış) !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

İKV Yönetimi Çok Saygılı(ymış) !

Mesaj gönderen bilinmez »

Merhaba bugün oyuna girdim yönetici tarafından susturulmuşum ezo dediysem susturulma nedenimidir ? Adam konuşmadan herkezi ana bacı sövüyor şikayet ediyorum hala ceza bildimi gelmedi ! Öncesindede böyle oldu o zamanda cezam 4 gündü şimdide 4 gün ! Şimdi suçsuz yere banlanıyoruz inasanlara MAL bile demedim ! Ezo herkez diyor ama ben banlanıyorum.Adam ana bacı hrkezi sövüyor ama o banlanmıyor biz banlanıyoruz ! Üstelik ceza artıcak diyor ama tık yok :) aynı ceza bana hala herkezi sövenin ceza bildirimi gelmedi ezo dedik diye cezam geldi İKV yönetimi uyuyarakmı tıklıyor banlayacaklarını ?
ToRNaViDa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: İKV Yönetimi Çok Saygılı(ymış) !

Mesaj gönderen ToRNaViDa »

Merhaba;

Şikayet sistemi sizin için var ve sizlerin şikayetleri hızla ve buyuk bir dikkatle değerlendirilmekte..

Hata yapıldıgınızı düşündügünüzde şikayetinizi forum aracılıgı ile değil www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden yaptıgınız taktirde titizlikle değerlendirilip sonuca ulaştırılacaktır.

İyi oyunlar dilerim
İsmet Soner YILMAZER
.38.
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: İKV Yönetimi Çok Saygılı(ymış) !

Mesaj gönderen GeCe »

Sonuna Kadar Haklısın Bölgeye Bi Arkadaşıma

PM Atlan dedim Ban yedim düşünebiliyormusunuz ne komik iş ya : )
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız

“Genel Etkileşim” sayfasına dön