Oyunun temelinde böyle bir bozukluk var ve giderilememişken akçeyle birşeyler satılması sadece göz boyamadır...
Öncelikle oyunun temel sorunları diyebileceğimiz( 183 kodlu hata , adamın yürümesini engelleyen duvarlar , er meydanından sürekli düşme durumları gibi ) hatalar giderilmedir ondan sonra oyun gelişime açılmalıdır..
Unutulmasın ki temelleri sağlam olmayan bir bina , yıkılmaya açık bir inşadan öteye gidemez..
Hata Kodu 183 almadan oyun oynamak kaç akçe_??
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Hata Kodu 183 almadan oyun oynamak kaç akçe_??

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
Re: Hata Kodu 183 almadan oyun oynamak kaç akçe_??
hata kodu almanın bir çok sebebi vardır!
bu senin internetinden dolayıda olabilir, bilgisayarından dolayıda olabilir, birisi hesabına girebilir!
bu düşme sorunlarının bir çok sebebi vardır bunlarını hepsini birden engellemeleri imkansız!
bu senin internetinden dolayıda olabilir, bilgisayarından dolayıda olabilir, birisi hesabına girebilir!
bu düşme sorunlarının bir çok sebebi vardır bunlarını hepsini birden engellemeleri imkansız!
http://bit.ly/qM7njk
- justine
- FareAdam Düşmanı
Kimse hesabıma giremez.. İnternet bağlantımda da sorun yok..
Er meydanından bir anda düşen kaç kişi var bakar mısın bi..Hergün onlarca mesaj atılır klana " Savaş 1 düştüm kusura bakmayın".. Bunun bir hata değil bizden kaynaklı olduğunu mu düşünüyorsun ??
Er meydanından bir anda düşen kaç kişi var bakar mısın bi..Hergün onlarca mesaj atılır klana " Savaş 1 düştüm kusura bakmayın".. Bunun bir hata değil bizden kaynaklı olduğunu mu düşünüyorsun ??

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Bende oyunda fazla kopmuyorum ama haklısın . 3-4 saatte max 2 kere düştüğümü hatırlarım .
Oyundayken Esc basıp Ayarlardan Görüş Mesafesi Ni kısarsan daha az koparsın .
Ama eğer o zaten kısıksa internetinde sorun var demeden edemeyeceğim .
Oyundayken Esc basıp Ayarlardan Görüş Mesafesi Ni kısarsan daha az koparsın .
Ama eğer o zaten kısıksa internetinde sorun var demeden edemeyeceğim .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
ne çok bilmiş insan var şurada ya
herkesin mi bilgisayarı interneti bozuk kamiller diğer oyunlarda niye düşme yok bunun cevabını verin o zaman
hata söz konusu olduğunda say say bitiremeyeceğimiz bir sürü şey çıkıyor ama yapılan düzenlemeler oyuncuyu değil yapımcıyı gözetiyor. depar atınca adamın yanına 3 4 defa gidip gelmem de netten mi kaynaklanıyor deparın süresi bittiğinde bile adamın koşması hata değil midir ok ucu modeli 35lvl olmasına rağmen meteor güncellemesinden beri iksirin 1lvl gözükmesi ve 1lvl farelerden düşmesi hata değil mi çantadaki takıların seviyelerinin yüksek gözükmesi hata değil mi bunları geçtik hizmet vermeye çalışıyorlar tamam satış yapın onlarca oyuncunun şans arttırıcı adı altındaki ürüne para verip de verim alamamaları nedir? oyun içi e-pin satışı yasaktır dedikten sonra bu kullanıcılara verilen cezanın 4 gün susturma olması hata değil mi ileri tıklayıp alt f4 çektiğinizde tıkladığınız yerde oyuna başlamanız hata değil mi birkaç kişi beyin fırtınası yapsa sayfalarca hata bulunur şu oyunda ama hala kalkıp da yönetimi savunanlar neyin peşinde merak ediyorum
herkesin mi bilgisayarı interneti bozuk kamiller diğer oyunlarda niye düşme yok bunun cevabını verin o zaman
hata söz konusu olduğunda say say bitiremeyeceğimiz bir sürü şey çıkıyor ama yapılan düzenlemeler oyuncuyu değil yapımcıyı gözetiyor. depar atınca adamın yanına 3 4 defa gidip gelmem de netten mi kaynaklanıyor deparın süresi bittiğinde bile adamın koşması hata değil midir ok ucu modeli 35lvl olmasına rağmen meteor güncellemesinden beri iksirin 1lvl gözükmesi ve 1lvl farelerden düşmesi hata değil mi çantadaki takıların seviyelerinin yüksek gözükmesi hata değil mi bunları geçtik hizmet vermeye çalışıyorlar tamam satış yapın onlarca oyuncunun şans arttırıcı adı altındaki ürüne para verip de verim alamamaları nedir? oyun içi e-pin satışı yasaktır dedikten sonra bu kullanıcılara verilen cezanın 4 gün susturma olması hata değil mi ileri tıklayıp alt f4 çektiğinizde tıkladığınız yerde oyuna başlamanız hata değil mi birkaç kişi beyin fırtınası yapsa sayfalarca hata bulunur şu oyunda ama hala kalkıp da yönetimi savunanlar neyin peşinde merak ediyorum
bir varmış bir yokmuşum
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
son 6 aydır en fazla 5 bilemedim 6 kere düşmüşümdür sana bir yöntem söyleyeyim birde onu dene oyunu pencere modunda oyna araştırırsan bulursun nasıl yapacağını ayrıca çoğu insanın şu karakter ve görüş mesafesi kısma olayı sadece bilgisayarın ramini hafifletir net ile alakası yoktur eğer öyle bir şey olsaydı pentium 4 768 ramde kasarken (karakter ve görüş mesafeleri max) core quad 4 gb ramdede kasmalıydı ama kasmadı çünkü pc daha sağlam kardeşim sen bi dediğimi yap denemekten zarar gelmez ben düşmelerden öyle kurtuldum karar senin
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
konuyu acan arkadaş seni canı gönülden alkışlıyorum kardeşim
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
konu başlığı herşeyi özetliyor, ellerine sağlık.

İmla Hatası: Herkez değil, herkes olacaktı, sayın GM : )
Hata 183. kodunu unuttum diyebilirim ne kadar zamandır hiç çıkmıyor kaç saat oynasam bile düşmüyorum oyundan...
Ve online oyunların çoğundan oyundan düşme problemi vardır...
Ve online oyunların çoğundan oyundan düşme problemi vardır...
AdeLHarD
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
katılıyom sanaPROF yazdı:ne çok bilmiş insan var şurada ya
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain