'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
.
Not: O saatte oyunda bulunamayan arkadaşların daha önce bizlere bildirmesi gerekmektedir.
Bizde katılacak olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.
Turnuva kapsamı içerisinde bugun yapıLması pLanLanan ve katıLımcıLarın beLirLenen zaman içerisinde onLıne oLamamasında ötürü pazar gününe erteLendiği duyuruLan ; " IıIxLiDeRxIıI & ŞAHXHAN " karşıLaşmasını gerçekLeştirdiğimi duyurmak isterim . OKO yu kazanan 2-0 iLe ŞAHXHAN oLmuştur . IıIxLiDeRxIıI arkadaşımıza katıLımı için teşekkürLerimizi sunuyor, ŞAHXHAN arkadaşımıza ise önundeki karşıLaşma veya karşıLaşmaLar için başarıLar diLiyoruz.
**IıIxLiDeRxIıI
** ŞAHXHAN
[ 2/0 Kazanan : ŞAHXHAN ]
.
Not: O saatte oyunda bulunamayan arkadaşların daha önce bizlere bildirmesi gerekmektedir.
Bizde katılacak olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.
Bir üst tur eşLeşmeLerı forumdan duyuruLacaktır . Bir üst tura çıkmaya hak kazanan arkadaşLarın rakıbLerini forum üzerinden takip etmeLeri rica oLunur .
İTİRAZ EDİYORUM KARDEŞİM BU NE YAW C.TESİ GÜNÜ BYFTH BENI ÇAĞIRDI TURNUVAN BAŞLADI DİE GELDIM DEDİ RAKİBİN YOK ERTELELİYORUZ O ZAMAN BENDE YOKTUM YİNE ERTELESIN BU NE HAKSIZLIK OLMASIN RİCA EDİYORUM...
woldeyandasi yazdı:İTİRAZ EDİYORUM KARDEŞİM BU NE YAW C.TESİ GÜNÜ BYFTH BENI ÇAĞIRDI TURNUVAN BAŞLADI DİE GELDIM DEDİ RAKİBİN YOK ERTELELİYORUZ O ZAMAN BENDE YOKTUM YİNE ERTELESIN BU NE HAKSIZLIK OLMASIN RİCA EDİYORUM...
Selamlar ; Turnuvanın kurallarınıda daha önce belirtmiştik isterseniz daha ayrıntılı bir biçimde tekrar sizlere izah edeyim.
Her iki taraf eğer oyundaysa o turnuva yapılır. O gün turnuvanın yapılacağı gün değil ise taRaflaR kabuL görürse yapılır. Bir taraf Evet , Diğer taraf Hayır derse eğer Turnuvanın yapılacağı gün oKo'laR yapılır. Turnuvanın yapılacağı gün'de vs'ye katılmayan taraf hükmen mağlup sayılır.
Ben , sana ve rakibine oyun içerisinde her iki taraf'ta oyunda isterseniz karşılaşmayı yapabiliriz diye. woldeyandaşı Evet dedi ancak rakibi kabul görmeyince büyücülerin vs turnuvası olan gün pazaR'a ertelendi. Turnuva boyunca katılımcıları bu konuyu takip etmelerinin ne kadar yararlı olacağı ortada.
Turnuvamıza katılan katılmayan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Her iki tarafında memnun kaLabiLmesi açısından ; IIxaRSıZqöNüLxII ** woldeyandasi oko su az önce gerçekLeştiriLdi . Kazanan 2/0 iLe IIxaRSıZqöNüLxII oLmuştur .
**IIxaRSıZqöNüLxII
** woldeyandasi
[ kazanan : IIxaRSıZqöNüLxII ]
Her iki tarafında memnun kaLabiLmesi açısından ; IIxaRSıZqöNüLxII ** woldeyandasi oko su az önce gerçekLeştiriLdi . Kazanan 2/0 iLe IIxaRSıZqöNüLxII oLmuştur .
**IIxaRSıZqöNüLxII
** woldeyandasi
[ kazanan : IIxaRSıZqöNüLxII ]