bendensairolmaz yazdı:Senin gibi değersiz birine cevap asla vermezdim fakat rica üzerine yazıyorum.
Power die savascı açtınız , daha sonra urfalısavascı die kadın çar açtınız bu çarı kız die tanıttınız. Msnde inansınlar diye kız kardeşinizide gösterdiniz . Daha sonra electropower açıp dizdin.
Evet seni bütün meran tanıyor. Aksi şu kelimen bunu kanıtıyor.Kız tavlamak için giriyormuşum ben ? Benim böyle bir zaafım yok , Lakin sen böyle insanların zaaflarını kullandığın için yukardaki o tümceyi kullandım öyle değil mi ?
Zaten ne mal olduğunu yukarıda anlatmamışmısın ? katalizör ediyorum falan filan ... Karakterini kendin koyuyorsun ortada bize söylicek bir kelime bırakmıyorsun.Benim söylediklerim iftira değil gerçekler , Gerçekler insanların peşini asla bırakmazlar
Daha sonra değil urfalısavaşçı benim ilk çarım sayılır ondan önce urfalıyam diye bi büyücüm vardı o çalındı bu biiir ikincisi urfalısavaşçıyı 39 lvllerde labiden 26 lvl kadın savaşçı ÇİFT HASARLI bi ayakkabı düşürdüm diye açmıştım ve ilk açtığımda sadece maden toplarım diye düşünüyordum zaten onun kasılmasıda hep o şekilde oldu tohum çekmek için 5lvl civan çiçeği için 15 lvl topaz için 40 lvl falan filan bu ikiiii
3.sü ben asla kendimi kadın olarak tanıtmadım ve hala yalan söylüyorsun asla ve asla msn de öyle adilikler yapmadım ki dediğin gibi eğer yapmışsam bu demek oluyoki sende o kız msnsini almışsın msnde o kızla konuşup cam açtırmışsın aksi taktirde bunları yaptığımı nerden biliyorsun??? ben yaptığımı kabul etmiyorum ama sen bunları söyleyerek çarını nasıl çaldırdığını açıkça belli ettiriyorsun!...
son olarak bu güne kadar bu oyunda harama el uzatmadım kimsenin en ufak bi hakkını yemedim bunun en büyük kanıtı kaybettiğim vslerdir vslerde en az 400m kaybetmişimdir bu güne kadar kimse çıkıp dedimiki vs attık paramı vermedi??? kim çıkıp ispatlayabilirse bu oyunu bırakacam ve tüm çarlarımı kendisine vereceğim! iftira atarken biraz tutarlı atın ve eğer birine hırsız damgası vuracaksanız arkasında kanıtınız olsun tek yaptığınız çamur at izi kalsın!...
Bunu son kez açıklıyoorum bidaha da söylemeyecem senin çarını çalan kişinin biz olduğu kanısına yalnizadam diye bi çarımız var diye ulaştın fakat senin çarını çalan kişi yalnızxadam yada öyle bişeyler işte büyük bi isim benzerliği var zaten o herif yüzünden o çarıda kullanmıyoruz bikere bizim o çarımız 44 lvl sarışın yakışıklı bi çar :lol: senin çaldırdığın adamla alakası yok bunu kaç kere söyledim hala anlamıyorsun ve iftiralarına devam ediyorsun bu sadece şunu gösterir ewt sen bu yalnızadam denen hergeleden msn almışsın bu adam sana bacısını veya sevgilisini artık her ne boksa göstermiş sende şifreni verip çaldırmışsın bu senin adamlığını acziyetini beyinsizliğini gösterir!...
Son olarak anlaşıldıki kristallerle aramızdaki husumet bitmeyecek ama size sadece şunu söyliyim beni korlegg(ismail) den bi sorun onunla muhabbetimiz oldu bu adamın anlattığı gibi bacısını camda gösterip çar çalacak kadar adi bi adammıyım herhalde ona güveniniz vardır!...