exoriusII yazdı:kardeş şimdi verdiğimiz akçeler yeter Allah askına eşşegın aklına karpuz kabugu düşürme yönetmn aklına dşrme şu olayı
Bu tür değişimler yönetimin aklında zaten vardır. Bence Akçeyle En cok Nelerin eklenmesini yada değişmesini istiyorsanız onları yazın buraya. Mantıklı olanlar Yapılacaktır. Emin olun.
DEMİR ALMA VAKTİ GELMİŞSE ZAMANDAN,MECHULE GİDEN BİR GEMİ KALKAR BU LİMANDAN.
exoriusII yazdı:kardeş şimdi verdiğimiz akçeler yeter Allah askına eşşegın aklına karpuz kabugu düşürme yönetmn aklına dşrme şu olayı
Bu tür değişimler yönetimin aklında zaten vardır. Bence Akçeyle En cok Nelerin eklenmesini yada değişmesini istiyorsanız onları yazın buraya. Mantıklı olanlar Yapılacaktır. Emin olun.
dogru diyorsun da her şey bitti tek bu mu kaldı değişklk yapılcak en gereklı şey bence akçe ile isim kodu alınması sadece üyelikal.com dan alınıyor bu yuzden bi çok kısı alamıyor ve dolandırılıyor bi cok insan ben üyelikal.com adresnden zaten ama alamayanlar ıcın gayet uygun olur
dogru diyorsun da her şey bitti tek bu mu kaldı değişklk yapılcak en gereklı şey bence akçe ile isim kodu alınması sadece üyelikal.com dan alınıyor bu yuzden bi çok kısı alamıyor ve dolandırılıyor ben üyelikal.com adresnden alıyorum zaten ama alamayanlar ıcın iyi olur