Merhabalar arkadasım açtığım konuyu neden kilitliyorsunuz ? bizde biliyoruz cezaya itiraz ettik ama ben cazgır isimli gm yi şikayet etmek istiyorum bunu kime yapabilirim. Böle saçma düzenmi olursa gm'yi şikayet etme hakkımız yokmu ? Talep Tarihi : 16.03.2011 14:17:00
Bildirim Tipi : Ceza İtiraz - Bilgilendirme
Sunucu : Sancak
Üyelik Tipi : Sobee
Karakter Adı : [İçerik Düzenlendi] Kişisel mail adreslerinizi paylaşmayınız.
Yanıt :
Merhaba,
İtirazınız değerlendirilmiştir.
Oyun içerisinde ceza almanıza sadece küfür etmek neden olmaz. Bunun yanında, özellikle bölge ve klan gibi kanallardan diğer oyuncuları rahatsız edici söylemler, bu yöndeki kısaltmalar, kişiliği rencide edici davranışlar ve tekrarlanan argo kelimeler de ceza almanıza neden olur.
Örneğin, "yaf bunlar kp için
bunda küfür içeren bi durum varmı ? bunda küfür nerede buu yoruma açık bi kelime. ben günde ellii kişinin yazdığına şahit oluyorum şikayet edince hepsine ceza verecekmisiniz böle saçma olaymı olur her konustumuzdan baska anlamlar çıkarıp susturacak ozaman bunlar adamlar ana avrat kapsıyacak şekilde küfür ediyo hiç biri ceza almıyo ? sizden istediğim bi cvp sadece gm leri kime şikayet edecez ?
Küfür içerikli mesajınız düzenlenmiştir. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
SirOnur
GM,LERİ ŞİKAYET
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
-
- Acemi Savaşçı
Re: GM,LERİ ŞİKAYET
evet yoruma açık bir kelime
oyunda klan parası yüzünden bu tartışmalar çıkıyor 2 yıldır oynuyorum hep aynı şeyler klandan çıksan kp gidiyor görev gruplarına giremiyon .klanda dursan saat lerece emek harcagın madenin başında kesiliyosun .Gözlükleri kp ile satmayın yada klanda ayrılınca kp gitmesin .Bide yoruma açık kelimelri cezalandırmayın oyuna destek olan insaları oyunda sogtmaktan başka bir işe yaramıyor .
oyunda klan parası yüzünden bu tartışmalar çıkıyor 2 yıldır oynuyorum hep aynı şeyler klandan çıksan kp gidiyor görev gruplarına giremiyon .klanda dursan saat lerece emek harcagın madenin başında kesiliyosun .Gözlükleri kp ile satmayın yada klanda ayrılınca kp gitmesin .Bide yoruma açık kelimelri cezalandırmayın oyuna destek olan insaları oyunda sogtmaktan başka bir işe yaramıyor .
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Yönetim kademesi içerisinde bulunan yetkilileri DEV yetkililerine bildirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken Destek Formu vasıtası ile Ceza İtiraz / Bilgilendirme formu üzerinden DEV Lathander 'in - DEV Orti 'nin dikkatine diye not düşerek bildirebilirsiniz. Uygulanan moderasyon incelemeden geçirilerek sizlere dönüş yapılacaktır.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
-
- Acemi Savaşçı
hay allah razı olsun hocam. sadece örenmek istediğimkonu buydu