&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
yüksek derken boy en var onu söylüyor sana resimin boyu 100 pix den fazla olamaz dediğim prg. indir yap.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
birde bugün SİLAH USTASI etkinlği var sağlam 1 grup çıkartalım 2 şifa 2 savaş 2 büyü cinsinden ben büyü geleyimde 
olmadı 2 grupta çıkartabiliriz
1. grup güzel birşey düşündüm ama kadro tam olursa olur gibi.
birde bizde yükseltilmiş şifacı yok ne etcez çok kötü olacak savaşçı sayısını maximum yapmamız lazım.
Enes Erdi Murat Veli abi var yükseltilmiş savaşçı bildiğim kadarıyla oyunda olursanız sağlam bir grup ayarlayalım.ben mecbur büyücü gelcem
olmadı 2 grupta çıkartabiliriz
1. grup güzel birşey düşündüm ama kadro tam olursa olur gibi.
birde bizde yükseltilmiş şifacı yok ne etcez çok kötü olacak savaşçı sayısını maximum yapmamız lazım.
Enes Erdi Murat Veli abi var yükseltilmiş savaşçı bildiğim kadarıyla oyunda olursanız sağlam bir grup ayarlayalım.ben mecbur büyücü gelcem
aykut gökçe
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yerimi ayırın yoldayım 
az kaldı aykut üretiyim ilk işim yükseltmek olucak 

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Arkadaslar Disiplinsizlige hic bir zaman göz yummayacagimi sizlere her seferinde söylemisdim. Her Disiplinsizligin tabiki cezasida yaptigi yanlisa göre agir olacaktir. Kulagima bi arkadasimiz hakkinda agir suclamalar geldi (fotolu delillerle). Kendisi ile özel olarak konusacagim. Sunu bilinki Yanlis yapilabilir seytana uyulup, cahillikden veya sinirle ama yanlisi anlayip hemen düzeltmek sizin elinizde. Buda sizin alacaginiz cezayi azaltabilir veya en azindan isminize laf getirilmemesini saglar. Ama sunu bilinki hic bir konunun üstü örtülmücektir ve her konu sonuna kadar arastirilacaktir. Sizden istegim her zaman dürüstlügünüzü sayginliginizi korumaniz, ne kendinize nede Loncamiza laf getirmemeniz. Olayin sonuclarini buraya sizlerlede paylasacagim. Hepinize hayirli Günler dilerim.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kolye set tamam

.·´¯`·->PardusxParaNoyaK<-·´¯`·.
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸IxPaRDuSMaDMaXxI°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
`·.¸¸.·´´¯`··._.·PardusParaNoyaK`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Loncamıza Başvurmak İçin: http://parduspanterabasvuru.tr.cx
Balına Senin Benmadmax431 yazdı:Kolye set tamam![]()
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Disiplinsizliğe karşı hiç bir şekilde taviz verilemez bu olayın üzerine kesinlikle gidilicek iddalar doğruysa gereken ceza verilecektir kimsenin şüphesi olmasın...Beyzade yazdı:Arkadaslar Disiplinsizlige hic bir zaman göz yummayacagimi sizlere her seferinde söylemisdim. Her Disiplinsizligin tabiki cezasida yaptigi yanlisa göre agir olacaktir. Kulagima bi arkadasimiz hakkinda agir suclamalar geldi (fotolu delillerle). Kendisi ile özel olarak konusacagim. Sunu bilinki Yanlis yapilabilir seytana uyulup, cahillikden veya sinirle ama yanlisi anlayip hemen düzeltmek sizin elinizde. Buda sizin alacaginiz cezayi azaltabilir veya en azindan isminize laf getirilmemesini saglar. Ama sunu bilinki hic bir konunun üstü örtülmücektir ve her konu sonuna kadar arastirilacaktir. Sizden istegim her zaman dürüstlügünüzü sayginliginizi korumaniz, ne kendinize nede Loncamiza laf getirmemeniz. Olayin sonuclarini buraya sizlerlede paylasacagim. Hepinize hayirli Günler dilerim.
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
Kafası parlak totem vardı orada,tabi ki ballı olacakMasterlid yazdı:Balına Senin Benmadmax431 yazdı:Kolye set tamam![]()
Chardonnay yazdı:Kafası parlak totem vardı orada,tabi ki ballı olacakMasterlid yazdı:Balına Senin Benmadmax431 yazdı:Kolye set tamam![]()
![]()
![]()
.·´¯`·->PardusxParaNoyaK<-·´¯`·.
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸IxPaRDuSMaDMaXxI°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
`·.¸¸.·´´¯`··._.·PardusParaNoyaK`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Loncamıza Başvurmak İçin: http://parduspanterabasvuru.tr.cx