Eski bir oyuncu olarak burada arkadaşlarımızın yaptıklarını uzaktan izliyorum (Çizimler, karakterler vs)
Her noktada yine bir önceki eklentiden çok daha kaliteli şeyler geliyor.
Umarım kısa zaman içinde bunları size video ve ekran görüntüleri ile paylaşabilriz.
Çemberlitaş'ın çıkış sürecindeki bilgi akışı GB'lerinde yapılan bilgilendirmelerden daha fazla olacak. Haberlerimizi ve Facebook sayfamızı takip edin :?:
Ciden cok eski fotolar fakat gordukçe eski gunlerın daha guzel oldgnu hatrlıyorum fakat sunu soyleyım bazı arkadaslar MAX işliyor demıs bu çemberlide savasçı olcagı anlamına gelmıyor uzulerek soyluyorum çemberli asla bir savascı bolgesı olmayacaktır... Mıgrat ve sıgnaklar da yer bulamayan savascılar burda yıne bulamayacaktır tabı bır lonca uyası olmazsa mıgrat ve sıgnak loncasıstemıne on ayak olmus ve herkesı bır loncaya yonlendırmıstır lonca sıstemı ınş çemberlı ıle rayına oturacaktır. gblerde yer bulamayan arkadaslar bence cemberlı ıcın gec kalmadan arkadas cevrenızle ya bır grubunuzu kurun yada sıze uygun gelen bır loncaya girin...
eger max işliyorsa sanırım yine buyuculer agır basacak. buyucudeki meteoroit bildigin max hasar. fiziksel dizilmiş buyucu savascıdan cok ise yarar bence. kacarak vurur, tesla kurar, zihin atar, diger bir buyucuile makineyi paslasabilir, savascı bunları yapamaz. insallah yanılıyorumda cemberlitasta savascı yine yukselise gecer
Eski bir oyuncu olarak burada arkadaşlarımızın yaptıklarını uzaktan izliyorum (Çizimler, karakterler vs)
Her noktada yine bir önceki eklentiden çok daha kaliteli şeyler geliyor.
Umarım kısa zaman içinde bunları size video ve ekran görüntüleri ile paylaşabilriz.
Çemberlitaş'ın çıkış sürecindeki bilgi akışı GB'lerinde yapılan bilgilendirmelerden daha fazla olacak. Haberlerimizi ve Facebook sayfamızı takip edin :?:
demek ki daha baya var Çemberlitaş ın gelmesine ortalıkta daha bi kıpraşma bile olmadığına göre
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!