Choosensxchembrs V ŞeRRuh ws sindeki çözülmeyen kördüğüm...
- vipxcons
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: VİP
Re: Choosensxchembrs V ŞeRRuh ws sindeki çözülmeyen kördüğüm...
he bu arada cok korktum benı mahkemeye verecekmıssınız.sonrada dövecekmıssınız.yerım bellı yurdum bellı.sorun o bildiğiniz kişilere yerımıde söylesın 
- vipxcons
- İri Fare Avcısı
zaza00 yazdı:1.. Öncelikle arkdaşlar Ws de menzil VAR ~~ hakem parayı chembersten alırken bu kural bu sekiLdi ilk 2el chembers önde gidince hakem Ws menziline sınır koydu ..
2..Ws De.. İlk bas Koydugumuz Kuralların İcresinde Ws ye baska birisi karısırsa o ws iptal olacka .. ama o ws de. chembers..80 canda serruh 10 canda serruha lodos bir adam daldı (serruhun yan carı 10 lv )herhalde. ws yi serruha verdi..
3.. Vipxcons gerekli Kişilerle Konusuldu Gercek sahibinin askerde oLdugu ve suan carını oynayan kişinin 13 yş oLdugu ögrendildi.
4.. Carına baska bi serruh girildigi söyledin..bunlar vipxloncasında ve arzların en güvenilir insanlarından ögrenildi ..
5.. O ws 2*2 Bitmiştir.. ama hakem aprayı serruha verdi yani Seruhhh Serruhh parayı verdi olay bundan ibarettir..
6 .. Chembers .. 1 lv bir cara yazı yazmamıstır.. o yazı foto montajdır foto montajın kinginide ben yaparım
7..Bu Sözlerden Face İle edilen yani bir azmanlar canım gül kardeşi olan faceden ögrenilmiştir
Bana söylenen 3 kural vardı. 1. si menzıl var 2. si 5 olan yener 3. makina yasak
menzıl e gelınce ben menzıl fizik menzılı olsun dedım hyr dedı kacarım dedı bende ucaktarafı yok ve sahil tarafındakı cıkmaz sokaga kadar dedım.2 si de onayladı.OYUN ICIN YALANA GEREK YOK CHOSENSXTEAM .
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
zaza00 yazdı:1.. Öncelikle arkdaşlar Ws de menzil VAR ~~ hakem parayı chembersten alırken bu kural bu sekiLdi ilk 2el chembers önde gidince hakem Ws menziline sınır koydu ..
2..Ws De.. İlk bas Koydugumuz Kuralların İcresinde Ws ye baska birisi karısırsa o ws iptal olacka .. ama o ws de. chembers..80 canda serruh 10 canda serruha lodos bir adam daldı (serruhun yan carı 10 lv )herhalde. ws yi serruha verdi..
3.. Vipxcons gerekli Kişilerle Konusuldu Gercek sahibinin askerde oLdugu ve suan carını oynayan kişinin 13 yş oLdugu ögrendildi.
4.. Carına baska bi serruh girildigi söyledin..bunlar vipxloncasında ve arzların en güvenilir insanlarından ögrenildi ..
5.. O ws 2*2 Bitmiştir.. ama hakem aprayı serruha verdi yani Seruhhh Serruhh parayı verdi olay bundan ibarettir..
6 .. Chembers .. 1 lv bir cara yazı yazmamıstır.. o yazı foto montajdır foto montajın kinginide ben yaparım
7..Bu Sözlerden Face İle edilen yani bir azmanlar canım gül kardeşi olan faceden ögrenilmiştir
..80 canda serruh 10 canda serruha lodos bir adam daldı (serruhun yan carı 10 lv )herhalde. ws yi serruha verdi..
Chembers'in 25 canı vardı ve zihin atmış oturuyordu. Ben sadece 2 büyü atmıştım ve 85 enerjim vardı. daha zihin bile kullanmadım. Büyük bir fark ile sonuçlanacak olan V.s'de xXSCORPİONXx gibi birşeydi tam hatırlamıyorum 49 lvl Savaşçı bana daldı ve kesti. Ondan önceki V.s'leride 40 enerjiden daha fazla bir enerji ile bitirdigim için hakem V.s'i bana verdi buda gayet normal.
Vs'nin ortasında Menzil yok diye birşey söylenmedi. ki bizzat ben Chembers'e MENZİL Var dedim. oda daha önce dedigim gibi topukları bir tarafına vura vura kaçıyordu
O ws 2*2 Bitmiştir.. ama hakem aprayı serruha verdi yani Seruhhh Serruhh parayı verdi olay bundan ibarettir..
3 el kestigimin Fotosu var hala neyin tribindesin sen ? Ayrıca "KORLEGG Şerruh'un charıdır " Diyen insandan " VipxCoNs Şerruh'un charı " demesi beklenmeyen bir durum yok zaten Vs'de yenildiginizde ya hakem benim charımdır, ya hakem benim kankamdır , ya da hakem taraf tutmuştur aksi mümkün mü ? benim sizi yenmem mümkün mü ? Nasıl olur yaw siz yenilmezsiniz degil mi Ezik Choosensx ekibi ! Agatha'ya Vs dedim " Sıra bana mı geldi " dedi yazık o kadar korkmasına gerek yok acıtmadan ağlatıcam haber edin !
Teşekkür ederim.Ferhatbey yazdı:chembers ve şerruh güçlü iki büyücüdür vs yi izleyemedim ama hakemin dediğine inanıyorum çünkü tarafsız olduğuna inanıyorum tebrikler ŞERRUH hakeden kazanmış :roll:
zaza00 yazdı:2.. Konuya gelincede Daha HİÇ BİR BrothersxÜyesi .. ChoosensxTeam Kp em normal em Grub bölgelerinde grubuna alınmayacktır..
Alan Kişi beni Silsin .. Lodos Herkese gecerlidir .. Su oyunda herkes bildi.. Benle Düşman olanın sonunun ne oldugunu ..
serruhun biraz vakti var ama cons .. senin kriterlerin kesildii son günlerini zevk sefa icerisinde sür diyorum
İYİ FORUMLAR
aynı şeyi bana da em de yaptın kral gruba almayın dedin.
sebebi de kp kastığım arkadaşımı kesmeye kalkınca ters düşmemizdi
sonuç ne oldu kral bir başına grupsuz kalınca em den kaçarcasına çıkıyor.
daha sen em deki 4 adama sözünü geçiremiyorsun bir de lodos klanına mı söz geçireceksin.
brothersx lerin de grupsuz kalmayacağından da %100 eminim
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Ben gördüğümü söylüyorum kusura bakma . Shopmuş mopmuş benim ilgi alanım değildir eğer şopsa onlar utansın.Bana garip gelen Cons neden 1 seviye carda.zaza00 yazdı:1.. Öncelikle arkdaşlar Ws de menzil VAR ~~ hakem parayı chembersten alırken bu kural bu sekiLdi ilk 2el chembers önde gidince hakem Ws menziline sınır koydu ..
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Son noktayı koyayım ..
Ws şartları
1. Makine yapmak yasak tı .
2. Menzil vardı ama ws basladıktan sonra hakem menzil sınırını uçak ile sınırladı ve taraflar bunu onayladı .
3.5 el alan kazanır ..
Ve WS basladı...
Ws Chembers 1 0 öne geçti. Sırası ile 1*1, 1* 2, 2*2, 2*3 ve 2*4 Şerruhun öne geçmesi üzerine Chembers ws alanına normalinden daha uzun bir sürede geldi, tam zamanını bilmiyorum .
Tahminlerim tuttu . Chembersin Mısıra girdiği ve dolaylı olarak makine yaptığı ortaya çıktı . İşte Kanıtı ...

bu foto üzerine hakem chembersin kural ihlali gerekçesiyle Ws i ŞeRRuh ' a verdi.
Herşey Bundan İbaret . Aksi durum düşünelemez...
Ws şartları
2. Menzil vardı ama ws basladıktan sonra hakem menzil sınırını uçak ile sınırladı ve taraflar bunu onayladı .
3.5 el alan kazanır ..
Ve WS basladı...
Ws Chembers 1 0 öne geçti. Sırası ile 1*1, 1* 2, 2*2, 2*3 ve 2*4 Şerruhun öne geçmesi üzerine Chembers ws alanına normalinden daha uzun bir sürede geldi, tam zamanını bilmiyorum .
Tahminlerim tuttu . Chembersin Mısıra girdiği ve dolaylı olarak makine yaptığı ortaya çıktı . İşte Kanıtı ...

bu foto üzerine hakem chembersin kural ihlali gerekçesiyle Ws i ŞeRRuh ' a verdi.
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
- vipxcons
- İri Fare Avcısı
Ben gördüğümü söylüyorum kusura bakma . Shopmuş mopmuş benim ilgi alanım değildir eğer şopsa onlar utansın.Bana garip gelen Cons neden 1 seviye carda.[/quote]
charım bir şaka üzerine 1 hafta susturulma yedi.şaka numara vermekti.bu yuzden charla konusamadıgım için başka pluslu bir charla girdim.bu char vipxoceans ın akountundadır.ama char benım olmadıgı ıcın adının gecmesını ıstemedıgım için 1 lwl char actım.fotoların shop oldugunu dusunenler inanmıyorlarsa resmı yakınlastırıp baksınlar yada uzman kısılere gostersınler..
charım bir şaka üzerine 1 hafta susturulma yedi.şaka numara vermekti.bu yuzden charla konusamadıgım için başka pluslu bir charla girdim.bu char vipxoceans ın akountundadır.ama char benım olmadıgı ıcın adının gecmesını ıstemedıgım için 1 lwl char actım.fotoların shop oldugunu dusunenler inanmıyorlarsa resmı yakınlastırıp baksınlar yada uzman kısılere gostersınler..
- vipxcons
- İri Fare Avcısı
BiLGeKaGaN yazdı:Son noktayı koyayım ..
Ws şartları
3.5 el alan kazanır ..
Ve WS basladı...
sonunda ws yi izleyen bir kişi bulabıldım CHOSENSXTEAM harıcınde teşekkurler izlemin için..
- vipxcons
- İri Fare Avcısı
Herkeze teşekur edıyorum.Gerçekler ortaya elbet cıkacaktır ve cıktıda.
Brothersx konusuna açıklık getireyim:
İki tarafın karşılıklı yanlış anlaşılmasından kaynaklandı. Sonuç olarakta Kahin Lodos klanından özürlerini belirtti. Bizde kabul ettik ve bu basit konu kapandı. Uzatmak gerçekten istemiyorum ama kimseye ihtiyacımız yok elhamdülillah. 6 şaheser üretmeyi, 17 şaheser(toplam 421 madalya) eşya düşürmeyi kendi başımıza yapabiliyorsak buda bunun kanıtıdır.
Ayrıca vs Şerruh'a verilmiş. Hakkı gibi de gözüküyor. Tebrik ederim.
İki tarafın karşılıklı yanlış anlaşılmasından kaynaklandı. Sonuç olarakta Kahin Lodos klanından özürlerini belirtti. Bizde kabul ettik ve bu basit konu kapandı. Uzatmak gerçekten istemiyorum ama kimseye ihtiyacımız yok elhamdülillah. 6 şaheser üretmeyi, 17 şaheser(toplam 421 madalya) eşya düşürmeyi kendi başımıza yapabiliyorsak buda bunun kanıtıdır.
Ayrıca vs Şerruh'a verilmiş. Hakkı gibi de gözüküyor. Tebrik ederim.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...