Sanctuary yazdı:2.Resimin İkv ile hiç alakası yok kendi şahsi görüşüm o yönde oyun ile ilgili hiç bir görüntü ve resime yer verilmemiştir.Şahsi Kanaatim bu yöndedir,bence başka resimlerde değerlendirilmeliydi
Splash yazdı:1.OLan Arkadaşın Yolladığı Mesaj;
karayilanx 17 Şub 2011 17:12 Yarışma Bitiminden 12 Dk Sonra...Fakat Erdoğan Beyin Yazdığı yazıda;
* Eserlerinizi bu konuya cevap yazarak, gönderim şekline uygun şekilde gönderiniz. Katılım haricindeki iletiler silinecektir. * Etkinliğe son katılım, 17.02.2011 - 17:00 'dır.
* Sevgiliden alınan hediye tadında ödül, yarışma birincisinin olacaktır.
Haksızlığın Delilide Var...saat 17:00 da Yarışmanın Biticeği SÖylendi Fakat adam 12 Dk SOnra Yazmış.12 Dk İçinde
Bende Bişiler Çizebilirdim
Eğer çizseydiniz ve gönderimde bir problem yaşamış olsaydınız sizin için de aynı şey yapılabilirdi.
Emeğe saygı kelimesi için güzel bir zaman!
12 Dk degil lütfen dikkatli bak. Ayrıca 12 dk bile olsa neyi degiştirir ikv için bişeyler yapmışız ve birinciliğe değer görülmüş 12 dk nın lafı olucagını sanmıyorum ve öğlede olmuş.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=52440
Bu durumda mağdur bırakmayan ikv yönetimine teşekür ederim.
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE M.Kemal ATATÜRK
1. eserin son dakikalarda konunun kapatılıp gönderilemediğini o an gördüm evet.Daha sonra konuya eklendiğinde de eğer bir rakibim olursa o da budur dedim.Eğer itiraz etmesi gereken birileri varsa o da diğer derece sahipleridir.Ama biz itiraz etmiyorsak diğer kesimin itiraz etmesi manasız olur.1. olan resmi kutlarım.Çok tatlı bir düşünce olmuş.Belki ilerde izin alarak kendi tarzımda çizebilirim.Ödülünü en hayırlı şekilde kullanması dileklerimle.
Sanctuary yazdı:2.Resimin İkv ile hiç alakası yok kendi şahsi görüşüm o yönde oyun ile ilgili hiç bir görüntü ve resime yer verilmemiştir.Şahsi Kanaatim bu yöndedir,bence başka resimlerde değerlendirilmeliydi
izdirapgrafik yazdı:1. eserin son dakikalarda konunun kapatılıp gönderilemediğini o an gördüm evet.Daha sonra konuya eklendiğinde de eğer bir rakibim olursa o da budur dedim.Eğer itiraz etmesi gereken birileri varsa o da diğer derece sahipleridir.Ama biz itiraz etmiyorsak diğer kesimin itiraz etmesi manasız olur.1. olan resmi kutlarım.Çok tatlı bir düşünce olmuş.Belki ilerde izin alarak kendi tarzımda çizebilirim.Ödülünü en hayırlı şekilde kullanması dileklerimle.
Burada diğer kesim yani bizlerin itirazı yok kendi şahsi görüşümüzü beyan ediyoruz burada sende yazılan cevaplara evet veya hayır dersin olay biter.Şimdi ne demek oluyor diğer kesimin itiraz etmesi burda seni aşağılıcak bir kelimemi kullandık herkes kendi şahsi düşüncesini paylaşıyor,burada itiraz gibi birşey yok nasıl çıkardın böyle bir sonuç pek anlam veremıyorum açıkçası keza herkes istediği yorumu yazabilir.Haddi Aşmamak kaydıyla...
Tremexhaqan yazdı:İKV FAN ART HİKAYE YARIŞMASI VARMI? YOKSA OLMALI BENCE..
Fan Art'da hikaye kategorisi var mı diye soruyorsan var.Sevgini Göster gibi bir hikaye yarışması var mı diyorsan o da geçen yıl yapıldı mini Fan Art adıyla.
Hikaye için Facebook Art Etkinlikleri'ni bekleyin. Aynı Fan Art gibi olacak ve her ay düzenlenecek.
Çizim, Ekran Görüntüsü, Duvar Kağıdı, Görsel ve Video kategorilerinin yanı sıra Hikaye'de olacaktır, bu etkinlikte. Çok yakında . .
JouRney yazdı:Hikaye için Facebook Art Etkinlikleri'ni bekleyin. Aynı Fan Art gibi olacak ve her ay düzenlenecek.
Çizim, Ekran Görüntüsü, Duvar Kağıdı, Görsel ve Video kategorilerinin yanı sıra Hikaye'de olacaktır, bu etkinlikte. Çok yakında . .
ben word dosyasında yaptım mesela 1 tane onu nasıl yapcam ikv ye mi yollicam?