quenT061 yazdı:GueNT & ROWxGueNT & ROWxGueTTa CarLarımı silmiş bulunmaktayım sahsıma ait carlardan artık sorumlu değilim... Herkese oyunda başarılar diLerim sağlıcakla kalın ...
quenT061 yazdı:GueNT & ROWxGueNT & ROWxGueTTa CarLarımı silmiş bulunmaktayım sahsıma ait carlardan artık sorumlu değilim... Herkese oyunda başarılar diLerim sağlıcakla kalın ...
ya yine real hayatta başarılar da buda Ematema gibi bombaa cıktı demin gördüm beni kestin
Yok artık daha neler keşke dediğin gibi bişi olsa da silmemiş yol bunlar bir yalan olsa ancak malesef ki yalan değil dengesiz herif sildi çarları inş. geri geliceklerde ne zaman kim bilir
he dengesizin biri sildiyse bilemem ama quent dıye bırı kestı benı sen sandım kb. inş. geri gelir
tabi herkes savunacak arkadaşını lafım yok. bi de benden dinleyin.
bırakın gitsin haysiyetsiz herif kesilince iftira atarak milleti karalamaya çalışan soytarının birisidir kendisi.
hadi bana da muhalefet olsanıza.