<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Berkopasa yazdı:bu arada iyi dilekte bulunan bütün arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim.adını KAĞAN koyduk hayırlısıyla.yakında FatihxKağan diye car acabilrim görünce tanıyın hemen:D.hepinizi seviyorum.Bu arada Derya fatihten vagzeçmek yok oyle 2 dkk da.DD.Gökçen ben daha fatihimi yeni yeni öpmeye başladım kokluyom onları.belki gülceksiniz ama sakallarım batıyo çocukların ciltleri kızarıyo diye hiç bir bebeği öpmem ben huyum bu..DDDDama koklarım senin için.DD.hepinizi seviyorum

:D:D:D ben de küçükken ödlekmişim babam hapşurunca (doğru mu yazdım :D) korkarmışım o da pek yanımda dolanmazmış alerjisi tutunca :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben oyuna artık giremeyeceğim ben de dört gözle bekliyordum bu sefer biraz gecikti ama bilgisayarım çöktü :D çok oynadığımdan belki yaptırmazlar kalır öyle ama onlar da öğretmen olduğndan onlara da yazıcı lazım yazıcı da laptopa uymuyor o yüzden elbet yaptırırlar yaptırdıklarında ekran kartı ram arttıracağım dönüşüm süper olacak =)) Ejdere son 4 menekşe 2 akik kaldı parası olan varsa ve bulursa 40m ve civarından 1 menekşe alıp ban ayırsın döndüğümde veya cafeye gittiğimde fazlasıyla para verip alrım ondan =))
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Herkeze Hayırlı Cumalar...

Gününüz Bereketli ve Bol Kazançlı olsun...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Murat abiden mektup geldiii :D hepinizi öpüyo :D selamı var :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Kurtlarxfearx yazdı:
Berkopasa yazdı:bu arada iyi dilekte bulunan bütün arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim.adını KAĞAN koyduk hayırlısıyla.yakında FatihxKağan diye car acabilrim görünce tanıyın hemen:D.hepinizi seviyorum.Bu arada Derya fatihten vagzeçmek yok oyle 2 dkk da.DD.Gökçen ben daha fatihimi yeni yeni öpmeye başladım kokluyom onları.belki gülceksiniz ama sakallarım batıyo çocukların ciltleri kızarıyo diye hiç bir bebeği öpmem ben huyum bu..DDDDama koklarım senin için.DD.hepinizi seviyorum

:D:D:D ben de küçükken ödlekmişim babam hapşurunca (doğru mu yazdım :D) korkarmışım o da pek yanımda dolanmazmış alerjisi tutunca :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben oyuna artık giremeyeceğim ben de dört gözle bekliyordum bu sefer biraz gecikti ama bilgisayarım çöktü :D çok oynadığımdan belki yaptırmazlar kalır öyle ama onlar da öğretmen olduğndan onlara da yazıcı lazım yazıcı da laptopa uymuyor o yüzden elbet yaptırırlar yaptırdıklarında ekran kartı ram arttıracağım dönüşüm süper olacak =)) Ejdere son 4 menekşe 2 akik kaldı parası olan varsa ve bulursa 40m ve civarından 1 menekşe alıp ban ayırsın döndüğümde veya cafeye gittiğimde fazlasıyla para verip alrım ondan =))

Geri geldim yaptırdılar :D
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Kurtlarxfearx yazdı:
Kurtlarxfearx yazdı:

Geri geldim yaptırdılar :D
:D Hadi hayırlı olsun Yunuscum :) Badboyxyasin'deyim maden çekiyorum pm at da konuşalım az canım sıkılıyor :)
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

slmlar herkese.bu arada ejderi ürettim hayırlısıyla nihayet.D artık madene azcık paydos vericem yoruldum aramaktan.D
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Berkopasa yazdı:slmlar herkese.bu arada ejderi ürettim hayırlısıyla nihayet.D artık madene azcık paydos vericem yoruldum aramaktan.D
Hayırlı olsun Berkay ağabey... İyi günlerde kullan inşallah...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Berkopasa yazdı:slmlar herkese.bu arada ejderi ürettim hayırlısıyla nihayet.D artık madene azcık paydos vericem yoruldum aramaktan.D

Hayırlı olsun abi :)

Hiç şahaser merakım olmadı nedendir bilmem ama:)
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi