MERAN'da NELER OLUYOR?..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Expendable
İskele Babası
İskele Babası

MERAN'da NELER OLUYOR?..

Mesaj gönderen Expendable »

arkadaşlar kusra kalmayın amacım kimseyi yermek kötülemek yada karalamak değildir!.. :)
buraya çarım çalındığını yazdım gelen yorumlar slak saçmacaydı ben bir uyarıda bulundum sadece haddimize değil kimseye laf söylemek adamca oyunumuzu oynarız zamanı geldiğinde çeker gideriz... Expendable adlı carım kullanıcı girişimle birlikte çalındı.. az çok nasıl olduğunu tahmin etmekteyim ama ağlayıp zırlamam gerkiyomuş onu anladım bu çardan m2 gözluk ve bilge cevo item satın aldınız mı?...
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur... '' James T. McCay ''
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Re: MERAN'da NELER OLUYOR?..

Mesaj gönderen Strongxsifa »

hala item adı vererek hava atmaya çalışıyorsun..

prim yapacağına inanıyor musun gerçekten?
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

Korkak tavuk sen hala burdamısın bizene senin itemlerinden çarından bizene reklam mı yapıyon burda korkak züppe adamı hasta etme özel mesajıma küfür yağdırmakla olmuyo seni tanımıyorum eziklerdensin sanırım vay ezik korkak tavuk züppe ergen seni::::D
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

ReGaLuaS yazdı:Korkak tavuk sen hala burdamısın bizene senin itemlerinden çarından bizene reklam mı yapıyon burda korkak züppe adamı hasta etme özel mesajıma küfür yağdırmakla olmuyo seni tanımıyorum eziklerdensin sanırım vay ezik korkak tavuk züppe ergen seni::::D
:arrow: :idea:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Expendable
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Expendable »

Küfürlü içerik silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

SirOnur
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur... '' James T. McCay ''

“Genel Sohbet” sayfasına dön