Mynet ile iletişime geçebildiniz mi?
Son durum nedir?
Charımın Şifresi Kendi Kendine Değişti Lütfen Yardım
Re: Charımın Şifresi Kendi Kendine Değişti Lütfen Yardım
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Bir Kaç Kişiyede Aynısı Oldugorgoroth yazdı:Selamlar,
Arkadaşlar dün gece biraz şifacımı kastıktan sonra sabah okula gitmek amacıyla bilgisayarı kapadım ve okula gittim. Gelir gelmez her zamanki gibi İKV'ye girecektim fakat mynet üyeliğimin şifresinin yanlış olduğu hatasını aldım. Fakat bu olamazdı. Çünkü şifreyi benden başka kardeşim biliyor ve onun da aklı ermez böyle şeylere. Dedim şifreyi değiştireyim. Fakat üye olurken biraz gayri ciddi olduğum için verdiğim doğum gününü unutmuşum. Gerçek doğum günüm değil o yani. Şimdi oyun yöneticileri de yardım etmezse aldığım akçeler, plus paket, emekler hep boşa gidecek. Lütfen yardım edin. Yönetici arkadaşlarım, size eski şifreyi falan söylerim. İsterseniz akçe yüklediğim telefondan doğrulama da yapabiliriz. IP numarası falan her şeyi kontrol edebilirsiniz. Oyuna aylar sonra yeniden başladım ve verdiğim saatlerce emeğin boşa gidecek olması beni hayli üzüor. Lütfen yardım. DOğrulamak için istediğiniz her türlü bilgiyi vermeye hazırım.
Su an okuldayim eve gidince gececegim.Lathander yazdı:Mynet ile iletişime geçebildiniz mi?
Son durum nedir?
@Freestyler
Arkadaslarin geri alabildiler mi uyeliklerini ? Aldilarsa nasil bir yol izlediler ?
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Umarım geri alırsın üyeliğini. Eğer alabilirsen karakterlerini Sobee üyeliğine taşımanın faydalı olacağını düşünmekteyim.. Mynetten daha güvenlidir..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Üç harflilerden uzak dur 
- cesiler1992
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Şuan benimde aynısı başıma geldi banda bi yardımcı olursan sevinirim beraber yapsak? ben aradım ama faxlayın fln diyor bi yardım ederseniz.gorgoroth yazdı:Su an okuldayim eve gidince gececegim.Lathander yazdı:Mynet ile iletişime geçebildiniz mi?
Son durum nedir?
@Freestyler
Arkadaslarin geri alabildiler mi uyeliklerini ? Aldilarsa nasil bir yol izlediler ?
Beyazköş sahibi: Xxxsavaşxxx ve xxbuyucuxx
E posta attım fakat cevap vereceklerini sanmıyorum. 444 8 000'ı arıyorum sürekli meşgul çalıyor. Oyundaki GM'ler belki mynet yetkililerine ulaşabilir. Benden başka bir çok kişide de bu sorun yaşandığına göre Mynet kaynaklı bir şeydir o zaman. Özel mesaj attım bakabilirseniz.cesiler1992 yazdı:Şuan benimde aynısı başıma geldi banda bi yardımcı olursan sevinirim beraber yapsak? ben aradım ama faxlayın fln diyor bi yardım ederseniz.gorgoroth yazdı:Su an okuldayim eve gidince gececegim.Lathander yazdı:Mynet ile iletişime geçebildiniz mi?
Son durum nedir?
@Freestyler
Arkadaşlar, oyundaki tanıdıklarımdan üyeliğime Halil diye birinin girdiğini öğrendim. Yarın fax çekeceğim. Ne yazabilirim biraz yardımcı olur musunuz ?
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
waffle yazdı:Üç harflilerden uzak dur
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
-
- İri Fare Avcısı
Mynet Müşteri Hizmetlerini Arayıngorgoroth yazdı:E posta attım fakat cevap vereceklerini sanmıyorum. 444 8 000'ı arıyorum sürekli meşgul çalıyor. Oyundaki GM'ler belki mynet yetkililerine ulaşabilir. Benden başka bir çok kişide de bu sorun yaşandığına göre Mynet kaynaklı bir şeydir o zaman. Özel mesaj attım bakabilirseniz.cesiler1992 yazdı:Şuan benimde aynısı başıma geldi banda bi yardımcı olursan sevinirim beraber yapsak? ben aradım ama faxlayın fln diyor bi yardım ederseniz.gorgoroth yazdı:Su an okuldayim eve gidince gececegim.Lathander yazdı:Mynet ile iletişime geçebildiniz mi?
Son durum nedir?
@Freestyler
Üye Adınızı ve Bilgilerinizi Verin ve Şu Tarihden İhtibaren HesabımaUlaşamıyorum Diyin...
Paralı Üyeyseniz Sanırım Bu İkv Plus
Size Yardım Ediceklerdir...