BoZkUrTbEyXuFuK

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Bozkurtbeyxufuk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

BoZkUrTbEyXuFuK

Mesaj gönderen Bozkurtbeyxufuk »

Funditoresx karakteri şifacıdır arz klanındandır urban toro toro zırhımı çalmıştır isim epini karşılıgında ve yasaqlamıltır alışveriş açmayınız akçe ve epin satıyorum diyerek milleti kandırmaqtadır artı kullandıgı kelime beni Zentiuslar iyi tanır dior düzambazdır dikkat edin!!!
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: BoZkUrTbEyXuFuK

Mesaj gönderen evsahibi »

Bozkurtbeyxufuk yazdı:Funditoresx karakteri şifacıdır arz klanındandır urban toro toro zırhımı çalmıştır isim epini karşılıgında ve yasaqlamıltır alışveriş açmayınız akçe ve epin satıyorum diyerek milleti kandırmaqtadır artı kullandıgı kelime beni Zentiuslar iyi tanır dior düzambazdır dikkat edin!!!

iyi tamam..
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Bozkurtbeyxufuk yazdı:Funditoresx karakteri şifacıdır arz klanındandır urban toro toro zırhımı çalmıştır isim epini karşılıgında ve yasaqlamıltır alışveriş açmayınız akçe ve epin satıyorum diyerek milleti kandırmaqtadır artı kullandıgı kelime beni Zentiuslar iyi tanır dior düzambazdır dikkat edin!!!
:lol:
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
SpiderxBaskan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SpiderxBaskan »

Dıger Carı YaNlıs Hatırlamıorsam Mhunterxakın arkadaslar Bu car uzerınden alısverısı kurup Fundıtoresx den Hırsızlıgı Yapıo Fundıtores de caldıgı carladan bırı
(¯`·.(¯`·.(¯`·.(¯`·. qeLen qiden ßeni yoRmaz..qiden hiçßir sey ßna koymaz..! .·´¯).·´¯).·´¯).·´¯)

“Genel Sohbet” sayfasına dön