Herkesin dikkatine !!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Damlaa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Herkesin dikkatine !!

Mesaj gönderen Damlaa »

Adım damla demir meranda Damlaa isimli charım var 8 Mart 2011 KADINLAR GÜNÜNDE saat 16 sularında kardeşimin charında adı Beyzacix Haydarlxldümen adlı charla [içerik silinmiştir.] diye kelimelere maruz kaldım ve şikayetçiyim kadınalr günün bizim günümüz dimi bizim günümüzde hala sözlü tacizlere maruz kalıyoruzz böle [içerik silinmiştir.] bu oyundan kaldırılmasını istiyorum yeter artık !! Şimdi [içerik silinmiştir.] dediğim diye benimi yazakalarsın yoksa o charın ıp adresini bulup pc sini mi çökeltirsiniz bilmem ama eğer bi,r daha böle kelimelere maruz kalırsam oyunu bırakıcam ki eminim eğer böle [içerik silinmiştir.] oyunda oynamaya devam ederse tek bırakan ben olmayacağımdır !!! YÖNETİCİLERİN DİKKATİNE SUSTURMAK YETMİYOR !!!! DİKKATİNİZİ ÇEKERİM BU GÜN KADINLAR GÜNÜ VE BEN BÖLE ŞEYLERE MARUZ KALMAK İSTEMİYORUM !!!!!!
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Herkesin dikkatine !!

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Maruz kaldığınız bu tarz istenmeyen durumlar için yapmanız gereken forum sınırları içerisinde küfür etmek yerine oyun içinde oyuncunun yazmış olduğu metin üzerine gelerek " Şikayet Et " butonunu kullanmak ve yasaklı listesine eklemek olmalıydı. Yaptığınız bu şikayet İKV Destek Takımı tarafından değerlendirilecek ve gerekli durumlarda moderasyon karşı taraf için uygulanacaktır.

Uygunsuz içerikli mesajınız nedeni ile forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır. Bilginize...

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön