Berkopasa yazdı:slm herkese arkadaşlar.bugun foruma küfr veya tartımşalrla ilgili hiç bişey yazmıycam.şuan hastanedeyim yani nöbet değil, hanım doğumhanede.Allahın izniyle 2 ci bebeğimi bekliyorm.sizlerden dua etmenizi istiycem.Allahtan hayırlısıyla sağ salim bi kurtulsa hanım başka bişey istemiyorum.hepinize bol eğlencelr.bu ara ou-yuna giremeyebilirm.bu süre zarfı içinde lonca sorumlulğu yağız ve gökçen ablanızdadır.Gökçen girebildiğin sürede ankada değilde tılsımda oynarsan sevinirim.bildiğiniz üzere yönetim kadrosunda olan arakdaşalrdan 2 si oyundalar o yüzden sorumluluk onlardadır.hepinizie bol şans.
Berkay abi allah analı babalı büyütsün vallahi sevindim minik minik bi bebe daha geldi desene evin neşesi he abav
Rabbim bağışlasın..
Önümüzde sınav yılı var bi senede bi binayı temelinden kaldırmak yerine yavaş yavaş çökertmeyi tercih ettim şimdiden başladım testlere kitaplara güzel bir şekilde gidiyo araştırıyoruz ediyoruz ygs ye ağırlık vermem gerekiyo okul zaten günde 11 saat derken ne nete zaman kalıyo ne oyuna..
Oyuna giremiyorum anlayışınızı bilirim bi ara loncanın en aktif üyelerinden biriyken bi kavga sonucu herşeyimi lonca kasasına bağışlayıp yelken açmıştım başka sunuculara ani bir gidiş olmuştu abilerimde bilir..
Karakterlerde hiç bir şey yok ama dilayım kardeşim var eski bir kurt oda Yeniçerixfasulye diye bi şifası var 2 kere kenana yaptım stres atmak için arada giriyorum o çarı şahaserlerle donatıcam tecrübe var ama ismimi kullanarak selam verdimmi bi selamımı alırsınız artık
Lonca etkinlikleri olursa çağırın zaman müsait olursa şifayla katılırım junon falan kesilcekse ne biliyim denerseniz tek şifada gideriz fark etmez bileğime güvenirimde ne biliyim bi giriyorum çok durgun geliyo tılsım yahu şu etkinliklerden benide haberdar edinde beynim sulanmasın test test test..
Murat abiden mektup gelmiyo bana birisi son durum hakkında haberdar edin beni..