Merhaba Merhaba sevgili ikv ailesi geçenlerde nette gezerken bu resime rastladım çok çok ilgimi çekti evet incelemeye başlamak istiyorum
-Resim ikv nin yeni tanıtımındada yer alıyor
-Resimin ilk yani eli gözüken adamın kolundaki tanıdık geliyor Gbm ampfilikatörü yani namı diğer büyücü zırhına ne kadar benziyor
-Büyücünün elindeki silah çok acayip sanki bilgisayarın anakartını andırıyor hançere benziyor ve zırha bağlanmış sanki
-Gelelim diğer koluna bu zamana kadar bu arkadaşın bir büyücü olduğunu düşündüm evet büyücü sol elinde asa benzeri bir şey var balta olamaz çok dikkatli bakıldığında anlaşılıyor.Ayrıca bir büyücünün hem asa hemde hançer taşıdığını ilk defa görüyorum
-Asa benzeri silahta zırha bağlı demekki 2 silahta güçlerini zırhtan alıyor
-Ayrıca elemanın koluna dikkat bakarsanız ceketini görebilirniz crysis aklıma geldi nanosuite benzer sanki
-Gelelim sağdaki elemana yani üstünde gece zırh taşıdığı inandığım insana
-Adamın üstünde gece zırhın gelişmiş versiyonu var çünkü arkasındaki parlayan yer de gece zırhta mevcut ayrıca onların üstünde sanki kanat benzeri şeyler var
-Adamın elinde tesla tabancasının daha büyüğü var tahminimce makinalı değil silah çok ağır bana elektirik topları atabilir gibime geliyor.
-Mekan bana tanıdık gelmiyor istanbulu daha önce görmediğim için yani tam olarak çıkartamadım ama denize yakın bir yer bir cami biraz dökülmüş arkadaki yıkık binalar ve 2 elemana doğru koşan 3 adam
Siz ne dersiniz ?