Selamlar;topsakallidede yazdı:ISTANBULFATIHI yazdı:Ellerine sağlık burası bir forum sitesidir. Paylaşım merkezidir. Herkes elinden geldiği kadar yazı yazar. Eğer sizler bizim yazdığımız yazılardan memnun değilseniz Hızlı destek bölümü var Orada yöneticilerin cevap yazdığı bir bölüm mevcut. Ancak böyle kelime kullanan şahsiyetsizleri ayrıca kınıyorum . Kendilerinin ne tür bir kişiliğe sahip oldukları ap açık ortada ! Bu tarz kelime kullananların %75'i Forumda uyarı cezası alan kişilerdir.
Eğitimsizlik beraberinde aile terbiyesi az alan kişiler bu tarz yorumlarda bulunabilirler.
Biraz sert konuştum ancak özel mesajlarıma gelen hakaretler cabası !
Konuyu açan arkadaşıma teşekkürlerimi iletiyorum
İyi eğlenceler, İyi forumlar
böyle kelime ne kardeş bilmiyorum ama benim normal konuşmamda her cümlenin sonunda .. vardır küfür karaktersizlikse ben karaktersizim ama hiç değilse taklit etmiyorum kimseyieğitim vs bişeyler saçmalamışsın lise mezunuyum askerliğimi yaptım ehliyetim de var src de alıyorum cvmi göndereyim istersen
siz hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum annenizin koynundan hiç çıkmadınız mı
dışarda hayat var gençler
karı kız var cigaralık bira çıkın lan dışarı
küfür var dışarda karaktere bağlamayın şu ana kadar size sövmedim zaten
ben dalgamdayım
ne şeker şeysiniz siz
Lise mezunusunuz ve bir cümleye başlarken karşınızdakilere sesleneceğiniz Hitap cümlesini bilmiyorsunuz !
Ne çabuk ilk okul yıllarında öğretilen ; Sevgili dostum , Canım Anneciğim , Merhabalar, Hayırlı bayramlar ! diye başlayan hitap cümlelerini ?
Kuralıcımıyım ? Evet . Sizde lütfen Olumsuzlukları konuşup tartışmayalım.