Leqendary yazdı:neymiş oMoreblood yazdı:eseslisemi yazdı:Evet Tahmin Ettiğin Gibiyimama Bu Kadarda Olmaz
İyi Bişi Değil
Leqendary yazdı:neymiş oMoreblood yazdı:eseslisemi yazdı:Evet Tahmin Ettiğin Gibiyimama Bu Kadarda Olmaz
'c' ile başlıyo en cok bana diyolardı hatta murat abiLeqendary yazdı:neymiş oMoreblood yazdı:eseslisemi yazdı:Evet Tahmin Ettiğin Gibiyimama Bu Kadarda Olmaz
Demekki aramızdaki hain Semi ymişStaffers yazdı:'c' ile başlıyo en cok bana diyolardı hatta murat abiLeqendary yazdı:neymiş oMoreblood yazdı:eseslisemi yazdı:Evet Tahmin Ettiğin Gibiyimama Bu Kadarda Olmaz
![]()
Ahımı aldınızMoreblood yazdı:Demekki aramızdaki hain Semi ymişStaffers yazdı:'c' ile başlıyo en cok bana diyolardı hatta murat abiLeqendary yazdı:neymiş oMoreblood yazdı:eseslisemi yazdı:Evet Tahmin Ettiğin Gibiyimama Bu Kadarda Olmaz
![]()
Yufininde günahını aldık
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock:
tamam susunMoreblood yazdı:Demekki aramızdaki hain Semi ymişStaffers yazdı:'c' ile başlıyo en cok bana diyolardı hatta murat abiLeqendary yazdı:neymiş oMoreblood yazdı:eseslisemi yazdı:Evet Tahmin Ettiğin Gibiyimama Bu Kadarda Olmaz
![]()
Yufininde günahını aldık
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock:
Çı çı çı çı. Git Lamia ya terbiyesiz motordan ne arıyonStaffers yazdı:Motor beni çok sevdi![]()