Çharımın şifresini değiştirdim oyuna girdiğimde yanlış şifre
- ekoman1029
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Çharımın şifresini değiştirdim oyuna girdiğimde yanlış şifre
arkadaşımın 41 lwl çharı gitti şifreyi değiştirdik ilkte sonra oyuna girdik girdiğimizde yanlş şifre dio yardım lütfen!!!
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Re: Çharımın şifresini değiştirdim oyuna girdiğimde yanlış şifre
Merhabalar;
Değiştirdiğiniz şifreyi unutmuş olmalısınız büyük ihtimalle. Her gün bu şekilde insanlarla karşılaşıyorum. Özellikle yeni bir mail adresi aldıktan sonra << şifresini ne yapmıştım >> diyen bir sürü insan.
İKV yönetiminin sizin şifrelerinize bir müdahalesi söz konusu değildir, söz konusu böyle bir hata olma olasılığıda neredeyse imkansızdır. Servis sağlayıcınız (TTnet, Mynet, Sobee) ile iletişime geçmelisiniz. Sobee için sadece cep telefonuna gelecek yeni şifre yeterlidir. Ayrıca iletişim yolu aramanıza gerek yoktur.
Değiştirdiğiniz şifreyi unutmuş olmalısınız büyük ihtimalle. Her gün bu şekilde insanlarla karşılaşıyorum. Özellikle yeni bir mail adresi aldıktan sonra << şifresini ne yapmıştım >> diyen bir sürü insan.
İKV yönetiminin sizin şifrelerinize bir müdahalesi söz konusu değildir, söz konusu böyle bir hata olma olasılığıda neredeyse imkansızdır. Servis sağlayıcınız (TTnet, Mynet, Sobee) ile iletişime geçmelisiniz. Sobee için sadece cep telefonuna gelecek yeni şifre yeterlidir. Ayrıca iletişim yolu aramanıza gerek yoktur.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Başımıza böyle birşey gelmişti çok sağlam bir hesabımız gitti bu şekidle ancak aylar geçti üstünden Mynetten nasıl geri alabiliriz biz bu hesabı ?
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Mynet Müşteri Hizmetlerine 0212 328 15 15 numaralı telefondan ulaşabilirsin. Gerekli bilgileri vermen halinde yardımcı olacaklardır

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış