Lonca Bölümü Sistemi

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Lonca Bölümü Sistemi

Mesaj gönderen Muhteremx »

Selamlar,

Daha önce düşünülmüşmü bilmiyorum, ama yinede dile getiriyorum. Bildiğiniz gibi sunucu kanallarında birçok lonca sayfası olarak kullanılan konu var. Ve nerdeyse bu konular 1 sayfanın yarısını kaplamakta. Forumda "Lonca Bölümü" Diye bir bölüm olursa ve bu bölümde sunuculara ayrılsa bu kirlilik tamamiyen giderilebilir. Örnğn;

Lonca Bölümü; Beyaz Köşk,Eminönü,Teşkilat vb.

Lonca bölümüne girdiğinizde sunucunuzu seçerek oraya lonca sayfası açabilirsiniz. Bu çok basit ve bence bir okadarda gerekli bir sistem.Konuyu ilk buraya açtım çünkü bu fikrin desteklenip desteklenmediğini öğrenmek istiyorum.
Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim, eleştirilerede açığım.
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Lonca Bölümü Sistemi

Mesaj gönderen StylxStyl »

Arkadaşım güzel bir konuya deyindir parmaklarına sağlık.. Evet güzel bir fikir..
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Kullanıcı avatarı
gaffur
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen gaffur »

Sen böyle bir düşünce sunarsın da biz destek vermezmiyiz çok teşekkürler eline sağlık
GAFFURXXKRAL
HER ŞEY ÖNCE AFFETMEKLE BAŞLAR
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba,

Öncelikle öneriniz için teşekkürler. İKV Forumlarının gelişimiyle ilgili bu ve benzeri bir çok öneri projelerimiz arasında bulunmaktadır. Lakin Lonca Konuları diye bir forum oluşturmamız pek uygun olmayacağını düşünmekteyiz.

Biliyorsunuz, henüz oyunumuzda Lonca sistemi aktif edilmemiştir. Oyunda aktifliği bulunmayan bir sistemin forum kanallarına resmi olarak yansıtılmasıda pek uygun olmayacaktır.

Oyunumuza Lonca sistemi geldiğinde bu forumları oluştaracağımıza emin olabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Muhteremx »

Cevaplarınız için teşekkürler.Ayrıca konu hakkında cevap verdiği için yönetimede teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda "Lonca Sistemi" Eklentisi gelir, saygılar.
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Neredeyse oyunun yarıya yakını lonca sistemi dahilinde ve bu zamana gelinmiş hala lonca sistemi '' Resmileşmedi ''

Umudum, her ne kadar geç kalsanız da en kısa zamanda dikkate almanız ve ''resmileştirmenizdir''

Bence oyunun kanayan yarasıdır ve hala beklenmekte

SirOnur yazdı:Merhaba,

Öncelikle öneriniz için teşekkürler. İKV Forumlarının gelişimiyle ilgili bu ve benzeri bir çok öneri projelerimiz arasında bulunmaktadır. Lakin Lonca Konuları diye bir forum oluşturmamız pek uygun olmayacağını düşünmekteyiz.

Biliyorsunuz, henüz oyunumuzda Lonca sistemi aktif edilmemiştir. Oyunda aktifliği bulunmayan bir sistemin forum kanallarına resmi olarak yansıtılmasıda pek uygun olmayacaktır.

Oyunumuza Lonca sistemi geldiğinde bu forumları oluştaracağımıza emin olabilirsiniz.
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]

“Genel Sohbet” sayfasına dön