Tarih:1 Mart 2011 Salı günü
Saat:23:30
Evet belirttiğim tarih ve saat de .... adlı karatersiz kişi akçe satma bahanesi ile 30 m imi çalmıştır.Bu kişiyi ben ALLAH'a havale ediyorum.Kanıtın var mı derseniz ise kanıtım yok çünkü bilgisayarım fotoğraf çekmiyor birçok arkadaşım da bunu biliyordur.O kişinin tez zamanda hak ettiğini bulmasını umuyorum.
KİLLJoYPeRSoN
İçerik düzenlenmiştir.
Esvedibihak
Akçe Hırsızları İş Başına Geçti!!
- KILLJoYPeRSoN
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Akçe Hırsızları İş Başına Geçti!!
KiLLJoYPeRSoN (^)Ejder Asa
"Herkes Birini Örnek Alır ama Ben Kendimi..!"
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: Akçe Hırsızları İş Başına Geçti!!
Yasaklı Listene EKle Ayrıca Sobee destek ekbine tarihi ve saati yollayarak o günkü o saniyedeki konuşma diyalogların dökümanlarınıda alıp dava açabilirsinKILLJoYPeRSoN yazdı:Tarih:1 Mart 2011 Salı günü
Evet belirttiğim tarih ve saat de ........ adlı karatersiz kişi akçe satma bahanesi ile 30 m imi çalmıştır.Bu kişiyi ben ALLAH'a havale ediyorum.Kanıtın var mı derseniz ise kanıtım yok çünkü bilgisayarım fotoğraf çekmiyor birçok arkadaşım da bunu biliyordur.O kişinin tez zamanda hak ettiğini bulmasını umuyorum.
KİLLJoYPeRSoN
İçerik düzenlenmiştir.
Esvedibihak
- LosTT
- FareAdam Düşmanı
O Dediğin Kişiden Benden Almak İstedim. Ama Bana Sana Satmıyorum Dedi. Zaten o An Anladım Hırsız Olduğunu.KILLJoYPeRSoN yazdı:Tarih:1 Mart 2011 Salı günü
Evet belirttiğim tarih ve saat de........ adlı karatersiz kişi akçe satma bahanesi ile 30 m imi çalmıştır.Bu kişiyi ben ALLAH'a havale ediyorum.Kanıtın var mı derseniz ise kanıtım yok çünkü bilgisayarım fotoğraf çekmiyor birçok arkadaşım da bunu biliyordur.O kişinin tez zamanda hak ettiğini bulmasını umuyorum.
KİLLJoYPeRSoN
İçerik düzenlenmiştir.
Esvedibihak
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
Akçe satıcılarıda iş başında ne gerek var satmaya kendi paranızla alın sonra çaldırıyorsunuz buraya ağlıyorsunuz anlam veremiyorum.
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- KILLJoYPeRSoN
- İskele Babası
Tamam kardeş bilgilendirmen için teşekkürler denemekten zarar gelmez.Splash yazdı:Yasaklı Listene EKle Ayrıca Sobee destek ekbine tarihi ve saati yollayarak o günkü o saniyedeki konuşma diyalogların dökümanlarınıda alıp dava açabilirsinKILLJoYPeRSoN yazdı:Tarih:1 Mart 2011 Salı günü
Evet belirttiğim tarih ve saat de ......... adlı karatersiz kişi akçe satma bahanesi ile 30 m imi çalmıştır.Bu kişiyi ben ALLAH'a havale ediyorum.Kanıtın var mı derseniz ise kanıtım yok çünkü bilgisayarım fotoğraf çekmiyor birçok arkadaşım da bunu biliyordur.O kişinin tez zamanda hak ettiğini bulmasını umuyorum.
KİLLJoYPeRSoNben deneyedim
İçerik düzenlenmiştir.
Esvedibihak
KiLLJoYPeRSoN (^)Ejder Asa
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Cem geçmiş olsun kardeşim, bir de inanmayanlar varsa söyleyeyim bilgisayarı gerçekten foto çekmiyor xD
kardeş aynen katılıyorum. ........ 03,02,2011 saat 21,00 sıralarında bende dolandırıldım.
urban tora tora zırh yansııtı 15 m çekti bende 12 m anlaştık artı otlardan verdim ısırgan225 ökse 102 üstünede 12 m verdim . bana başka başka derken alışveriş cantasındaki zırhı normal urban olarak değiştirmiş. yarım saatten fazla kardeş hatalı okumuşum geri takas yapalım dedikce . item aldığını diğer cardan vereceğini söyleyerek oyaladı ondan sonra hakarette bulunarak vermeyeceğini söyledi. yinede kardeş gel insanlık yapta ver dedim bana otları sadece yansıtarak zırhı koy diğer cardan verecem dedi bende aynı anda takasa karar verdim ondan sonra rest cekti . oyundan cıkmış bulundum geriye dönük mesajlarda silinmiş oldu. ama bölge yazım olmazsada onu rezil edecem destekleyisine aynı zamanda :evil:
İçerik düzenlenmiştir.
Esvedibihak
urban tora tora zırh yansııtı 15 m çekti bende 12 m anlaştık artı otlardan verdim ısırgan225 ökse 102 üstünede 12 m verdim . bana başka başka derken alışveriş cantasındaki zırhı normal urban olarak değiştirmiş. yarım saatten fazla kardeş hatalı okumuşum geri takas yapalım dedikce . item aldığını diğer cardan vereceğini söyleyerek oyaladı ondan sonra hakarette bulunarak vermeyeceğini söyledi. yinede kardeş gel insanlık yapta ver dedim bana otları sadece yansıtarak zırhı koy diğer cardan verecem dedi bende aynı anda takasa karar verdim ondan sonra rest cekti . oyundan cıkmış bulundum geriye dönük mesajlarda silinmiş oldu. ama bölge yazım olmazsada onu rezil edecem destekleyisine aynı zamanda :evil:
İçerik düzenlenmiştir.
Esvedibihak
- Esvedibihak
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Merhabalar,
E-pin satışları yasaklanmıştır.
Bilginize sunar iyi eğlenceler dileriz.
E-pin satışları yasaklanmıştır.
Bilginize sunar iyi eğlenceler dileriz.