merhabalar .
ejderli bir çarım var. Ejderime birden fazla silah yükseltme kullanabilirmiyim ??
silah yükseltme ile ilgili bilgisi olan ?
- darknes544
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
silah yükseltme ile ilgili bilgisi olan ?
AşkÇocuğu[Ejder Asa]
AşkJojuğu[Ashab-ı Kehf]
Fok Balıklarıda Çok Yalnız Tabi !!!
AşkJojuğu[Ashab-ı Kehf]
Re: silah yükseltme ile ilgili bilgisi olan ?
Merhaba,
Silah Yükseltme işlemi için uygun silahlara sadece 1 kere silah yükseltme işlemi yapabilirsiniz. Daha fazla silah yükseltme hakkınız var ise onları başka silahlar üzerinde kullanabilirsiniz.
Silah yükseltmeleri ile alakalı daha bir çok Soru-Cevap için İKV Dükkan Forumlarını ziyaret ediniz.
Silah Yükseltme işlemi için uygun silahlara sadece 1 kere silah yükseltme işlemi yapabilirsiniz. Daha fazla silah yükseltme hakkınız var ise onları başka silahlar üzerinde kullanabilirsiniz.
Silah yükseltmeleri ile alakalı daha bir çok Soru-Cevap için İKV Dükkan Forumlarını ziyaret ediniz.
- darknes544
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
teşekkür ederim bir sorum daha olucaktı.
"Yükseltmek istediğiniz silahı, Silah Yükseltme ekranında görebilmeniz ve Silah Yükseltme başvurusunda bulunabilmeniz için oyundan ESC-Çıkış yaparak çıkmanız gereklidir."
diye bir detay vardı bu ne anlama geliyor yani ben oyundan hep alt f4 ile çıkıyorum şuan beklemede olan silah yükseltmemde var esc-çıkış ilemi çıkış yapayım ??
"Yükseltmek istediğiniz silahı, Silah Yükseltme ekranında görebilmeniz ve Silah Yükseltme başvurusunda bulunabilmeniz için oyundan ESC-Çıkış yaparak çıkmanız gereklidir."
diye bir detay vardı bu ne anlama geliyor yani ben oyundan hep alt f4 ile çıkıyorum şuan beklemede olan silah yükseltmemde var esc-çıkış ilemi çıkış yapayım ??
AşkÇocuğu[Ejder Asa]
AşkJojuğu[Ashab-ı Kehf]
AşkJojuğu[Ashab-ı Kehf]
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Peki çemberli taşta bu ne olacak acaba.
® SİNCE 2007...