Mcerdem Gururla Sunar...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Re: Mcerdem Gururla Sunar...

Mesaj gönderen Strongxsifa »

QMCERDEMQ yazdı:Bilindiği üzere 28.02.2011 tarihinde yani bugün gelen itemlere + basma , şans , maden , xp arttırıcı özelliklerin ilkine imza atmanın gururu ve mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyorum... Ejder veya Ashab'a basan arkadaslar elbet vardır... Fakat öğlen 2 sularında ecele ilk + basan savascı olduğumu düşünüyorum... 1995 akce karsılığı ecel getirenin her hasarını 2 katına cıkardım . Ve yarın ki güncellemeden sonra elimde olacak ecelin temsili resmi ;

Resim

Resim

Cantada kalan 5 akçe :)

Resim

Darısı siz değerli Meran oyuncularının başına... Yarın tekrar bir fotoğraf paylaşıp yeni zaferlerimin yeni kahramanını sizlere tanıtmak dileği ile... Sağlıcakla kalın

oyunun ebesiyle sevişiyorlar abi ya :/
Kullanıcı avatarı
South
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen South »

Değişimler iyidir arkadaşlar biz oyuncular şu ana kadar gelen her yeniliğe nasıl kolayca alıştıysak bunada alışacağız sadece ilk geldiğinde tepki olabiliyor ama bu DÜKKAN çok yararlı birşey , İKV'nin gelişmesini istemiyormuydunuz alın size fırsat.
SOUTH
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

QMCERDEMQ yazdı:Bilindiği üzere 28.02.2011 tarihinde yani bugün gelen itemlere + basma , şans , maden , xp arttırıcı özelliklerin ilkine imza atmanın gururu ve mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyorum... Ejder veya Ashab'a basan arkadaslar elbet vardır... Fakat öğlen 2 sularında ecele ilk + basan savascı olduğumu düşünüyorum... 1995 akce karsılığı ecel getirenin her hasarını 2 katına cıkardım . Ve yarın ki güncellemeden sonra elimde olacak ecelin temsili resmi ;

Darısı siz değerli Meran oyuncularının başına... Yarın tekrar bir fotoğraf paylaşıp yeni zaferlerimin yeni kahramanını sizlere tanıtmak dileği ile... Sağlıcakla kalın
Altı çizili yerde, dikkatimi çeken husus varda.
Her hasarına derken ecelin, max hasardan başka hasarları mevcutmu yoksa yanlışmı yazmış. :D

Konu hakkında değişik yorumlarda bulunacaktım lakin vazgeçtim. tartışma ortamı oluşmasın :D yazık olur güzelim konuya :D

Hayırlı olsun bu arada. :D
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SHooT »

OoOWARNINGOoO yazdı:AHAHAHAHAHAHAHA :D ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN AMA SOL ÜSTÜ SİLMEYİ UNUTMUŞSUN KULLANICI ADIN APAÇIK ORTADA ;) SAYGILARR :D

senin gibi bi hırsızın bakacağı tek yer orasıdır işte:D kimsenin dikkatini çekmez elin işte gözün oynaşta :)
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

SHooT yazdı:
OoOWARNINGOoO yazdı:AHAHAHAHAHAHAHA :D ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN AMA SOL ÜSTÜ SİLMEYİ UNUTMUŞSUN KULLANICI ADIN APAÇIK ORTADA ;) SAYGILARR :D

senin gibi bi hırsızın bakacağı tek yer orasıdır işte:D kimsenin dikkatini çekmez elin işte gözün oynaşta :)
ayık olcaksın janım :D
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen MackRuLz »

Resim