Cesurlar yazdı:Hayırlı olsun Alper güle güle kullan
Teşekürler Buğra..
Darısı Hepimizin Başına
Darısı Hepimizin Başına
upsKaptanmagaradami yazdı:Selamun Aleyküm arkadaşlar ,
İKV'yi oynamamın 2 temel sebebi vardı.Birincisi ; tamamen Türk oyunu olması ve çok güzel sohbet ve dostluk ortamları bulundurması , ikincisi ise diğer MMORPG oyunları gibi parayla üstünlük sağlanmamasıydı.Daha önce hiçbir oyuna para harcamamıştım ilk kez İKV de plus paket almıştım ki o da çok pahalı birşey değildi ve tek fark yapan şey oydu.Ama artık İKV de bozuldu.Dükkan açıldı ! Artık İKV de yavaş yavaş parayı basanın güçlü olduğu bir oyun olma yolunda büyük adımlarla ilerliyor..Eskiden oyuna emek veren güçlü oluyordu ama artık parası olan güçlü olacak.Bu yüzden benden bu kadar arkadaşlar.Hepinize başarılar diliyorum ! Gökay kaçar...
Yazdıklarına sonuna kadar katılmama rağmen bir süre daha beklemen taraftarıyım.Eğer söylediğin gibi oyunun dinamikleri bozulursa seninle birlikte bende bırakıcam.Kaptanmagaradami yazdı:Selamun Aleyküm arkadaşlar ,
İKV'yi oynamamın 2 temel sebebi vardı.Birincisi ; tamamen Türk oyunu olması ve çok güzel sohbet ve dostluk ortamları bulundurması , ikincisi ise diğer MMORPG oyunları gibi parayla üstünlük sağlanmamasıydı.Daha önce hiçbir oyuna para harcamamıştım ilk kez İKV de plus paket almıştım ki o da çok pahalı birşey değildi ve tek fark yapan şey oydu.Ama artık İKV de bozuldu.Dükkan açıldı ! Artık İKV de yavaş yavaş parayı basanın güçlü olduğu bir oyun olma yolunda büyük adımlarla ilerliyor..Eskiden oyuna emek veren güçlü oluyordu ama artık parası olan güçlü olacak.Bu yüzden benden bu kadar arkadaşlar.Hepinize başarılar diliyorum ! Gökay kaçar...
Buğra iyi bekleyelimde bu gidiş iyi değil malesefCesurlar yazdı:Yazdıklarına sonuna kadar katılmama rağmen bir süre daha beklemen taraftarıyım.Eğer söylediğin gibi oyunun dinamikleri bozulursa seninle birlikte bende bırakıcam.Kaptanmagaradami yazdı:Selamun Aleyküm arkadaşlar ,