Büyücü V.s Şifacı(Asitci) V.s'sinden Zor olanı başarmanın verdigi tebessüm ile fotoları sizler ile paylaşmak istedim..
Sunucuda kimse kesememiş onu herkesi 5,0-3,0 gibi net skorlar ile kesmiş ve bu skorların verdigi cesaret ile bana V.s teklif etti.Büyük bir Zevk ile ona Sıradan bir büyücü olmadıgımı kanıtladım
100m + x50 [Dinazor iyileştiren Ejderha Kudretlendiren iksir]
Ayrıca hakem " ViPxCoNs"a teşekkür ederim adaletli ve dürüst davrandıgı için.
Paranı aldın konuyu açma sebebini öğrenebilirmiyim murat? ben söylim yine havanı atıyosun havanı yesinler senin :roll:
ikincisi 50 dinazor yaklaşık 25m eder toplamda 125m wermiş olduk bizde yalan dolan hırsızlık olmaz bu fotolar benim dürüstlüğümün seninde kendini beğenmişliğinin en güzel kanıtıdır!...
Her geçen gün senden yeni bir başarı görmeye alıştı meran fertleri . O kendini beğenmiş Choo'lara en güzel cevap budur sanırım . Karakter sınıf tanımayız diyorlardı birde
Bu sunucuda "BÜYÜ" tabirini tam anlamıyla yansıtan tek büyücüsün be kardeşim. İnletiyosun Meran'ı ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
SHooT yazdı:Paranı aldın konuyu açma sebebini öğrenebilirmiyim murat? ben söylim yine havanı atıyosun havanı yesinler senin :roll:
ikincisi 50 dinazor yaklaşık 25m eder toplamda 125m wermiş olduk bizde yalan dolan hırsızlık olmaz bu fotolar benim dürüstlüğümün seninde kendini beğenmişliğinin en güzel kanıtıdır!...
Savascı vs savascı
savascı vs buyucu
savascı vs sıfacı
buyucu vs buyucu
buyucu vs sıfa
buyucu vs savascı
sıfacı vs sıfacı
sıfacı vs buyucu
sıfacı vs savascı
ChoosensxTeam Yenıllmezdır, Varsa vs atıcak ımzamda karakterlerım yazıyor
Ya sen Gerizekalısın yada taklid yapıyorsun. Hangisi ?
Sen degilmiydin Meran'da kimse bizi yenemez diyen,sen degilmiydin bir sürü sınıf söyleyip varsa yenebilecek imzadan ulaşsın diyen ? ve sen degilmiydin Choosensx Yenilmez diyen ? Alayınıza kafa tutuyorum hadi kesin beni V.s'de ?
Kralına 4 avans 5,4. Soytarılarını söylemeye gerek bile yok.
aynen dedıgın gibi meranda bızı kımse yenemez
Yazık sizlere..
G0kTurk yazdı:Yürü be Murat kim tutarbilir ki seni ?
Her geçen gün senden yeni bir başarı görmeye alıştı meran fertleri . O kendini beğenmiş Choo'lara en güzel cevap budur sanırım . Karakter sınıf tanımayız diyorlardı birde
Bu sunucuda "BÜYÜ" tabirini tam anlamıyla yansıtan tek büyücüsün be kardeşim. İnletiyosun Meran'ı ...[/
Teşekkür ederim Melih kardeşim. Bakalım hala " Biz yenilmeziz" diyebilecek mi..
Temiz operasyon. Eline sağlık. "Yenilmezim" kavramı çok derin birşey. Size 3 gömlek büyük gelir Choosens Loncası... "Vadi kobrası yada Vahşi" efsununu arkadaş duymayınca vs sonucu belirlenmiş. :lol: Tebrikler..
{Bu arada tekrar deneyeceklerdir daha paralar kazanacaksın Şerruh} :lol:
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
SHooT yazdı:Paranı aldın konuyu açma sebebini öğrenebilirmiyim murat? ben söylim yine havanı atıyosun havanı yesinler senin :roll:
Savascı vs savascı
savascı vs buyucu
savascı vs sıfacı
buyucu vs buyucu
buyucu vs sıfa
buyucu vs savascı
sıfacı vs sıfacı
sıfacı vs buyucu
sıfacı vs savascı
ChoosensxTeam Yenıllmezdır, Varsa vs atıcak ımzamda karakterlerım yazıyor
Ya sen Gerizekalısın yada taklid yapıyorsun. Hangisi ?
Sen degilmiydin Meran'da kimse bizi yenemez diyen,sen degilmiydin bir sürü sınıf söyleyip varsa yenebilecek imzadan ulaşsın diyen ? ve sen degilmiydin Choosensx Yenilmez diyen ? Alayınıza kafa tutuyorum hadi kesin beni V.s'de ?
Kralına 4 avans 5,4. Soytarılarını söylemeye gerek bile yok.
aynen dedıgın gibi meranda bızı kımse yenemez
Yazık sizlere..
Bu sunucuda "BÜYÜ" tabirini tam anlamıyla yansıtan tek büyücüsün be kardeşim. İnletiyosun Meran'ı ...[/
Teşekkür ederim Melih kardeşim. Bakalım hala " Biz yenilmeziz" diyebilecek mi..
rockipsiz yazdı:Tebrikler...
Teşekkürler..
BiLGeKaGaN yazdı: Tebrikler MuraT .
Teşekkür ederim kadim dostum
Lan özürlü bu benim sorumun cvbımı ? benim yaptığıma yanlış diyen sen değilmisin? o halde niye aynısını yapıyorsun sıkıntı burada benim hava atmam senin zoruna gidiyor ve bana karışıyorsan aynısını yapmıyacaksın adam gibi adamsan!...
Ayrıca tekrar söylüyorum senin dışında benim büyümü kesen olmadı ve ben bu konuda fotolar attım foruma havalara girdim doğru; ama hiçbir zaman kimsenin parasını çalmadım ceketi kazandın geri senden 125mye aldım 125mde bu vsde kaybettim bi wsdede 50m kaybetmiştim toplam 300m en azz ve hepsinide verdim bana hırsız diyenlere bacısına cam açtırıp çar çalıyor diyen adi iftiracılara(bendenşairolmaz,bendenozanolmaz) iyi bir kanıttır bu fotolar...
Ortağım msj attığında en çok neye üzüldüm biliyomusun ;yine sana yenilmemize 300m lan azmı sayemizde zengin oldun bizde iyiye iyi denir doğruya doğru işi biliyorsun ve tek rakibimsin
Bu sunucuda "BÜYÜ" tabirini tam anlamıyla yansıtan tek büyücüsün be kardeşim. İnletiyosun Meran'ı ...
Katılıyorum, üstüne büyü tanımam kardeşim. Bir söz vardır sevgili Choosensx Loncası üyeleri.. ''Büyük lokma ye, büyük konuşma.'' diye duymuş olmalısınız ki şüphem yok. Ama kimileri var ki bunu da çok iyi biliyordur; ''Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.'' Yarın öbür gün Murat'ın başına üşüşürler v.s v.s diye. Neyse kardeşim tebrikler.