Cevap: 'Ezan sesii..'

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Recy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Cevap: 'Ezan sesii..'

Mesaj gönderen Recy »

Merhaba arkadaşlar...

Bu gün 27 Şub 2011 15:59'da "Ezan Sesi..." diye açılan konuda bir kaç kişinin yorumlarını gördüm. Çekemeyen/rahatsız olan bir kaç kişi tarafından konu saptırılıp kilitlenmek zorunda kalmış. :evil:

Cevap veremeden duramayacam:

1.
xPrince yazdı:Bence baya gereksiz bi konu.. Tartışmayalım boşuna.
Cevap: Herkes kendi adına konuşsun. Senin dinin sana benim dinim banadır. eLanor'un cevabı sana kapak olmuştur.

2.
WHiTexDeWiL yazdı:Şu oyundaki domuzu hala bu kadar abartan cahil bir kesim olduğuna inanamıyorum İsterseniz bayan karakterlerede çarşaf giydirsinler çünkü iki gün sonra neden onlar açık giyiniyor diyede söylenirisiniz siz. Pes doğrusu.!

1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

İlgili madde dahilinde forum yetkililerinden konunun kilitlenmesini rica ediyorum.

Ek olarak.

Forumda yapılan öneriler dikkate alınmaz. Destek iletişim forumu öner kısmına bildiriniz.
Cevap: Umarım haftanın forum üyesi olursun. Yanlız yalakalık yaparak değil.. Çarşaf moda değil, ayettir.

3.
nur1723 yazdı:çok güldüm çarşaf olayına hatta biri çıkıpta /namaz yazıca sücut fln olsun da der
Cevap: Sen namaz nedirbilir misin?

4.
ChuckBartowsKi yazdı:Saçma Ve Olmuycak Bir Öneri Herkesin Dini Kendine . Domuz Varsa Camide Var Takılmayın Bu Tarz Şeylere OYUN Bu
Cevap: Herkes kendi adına konuşsun. Saçma dediğin şey senin için farzdır.

5.
KaraXHayalet yazdı:Offf şu ülkenin vatandaşlarına bak yav şu konuyu oyuncak haline getirmeyin kapatın.
Cevap: Tüm Dünya Türkiyenin büyük islam devleti olduğunu söylüyor. Ülke olabilir ama içindekiler asla!(bazıları hariç).

6.
ChuckBartowsKi yazdı:Namaz Kılana Bişey Yok . Çarşaf Giyen Gitsin Arabistanda Yaşasın Araplaşmamış Müslümanlık Yapın Biraz ! Okuyun Anlayın Dininizi Araştırın Nerde Var Çarşaf ? Biraz Mantıklı Olun .
Cevap: Çarşaf veya kapanmak yani Türban. Türban; moda değil, ayettir. Her ayet, her müslüman için farzdır.

Not: Konu silinirse dahi kopyası bende durmaktadır, tekrar gönderebilirim. Ayrıca Ezan sesi için İKVDestek'e Öneri gönderilmiştir.
Pinokyo'yu yapam Gepetto değilİm Ki her odunu adam edeyim!
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Re: Cevap: 'Ezan sesii..'

Mesaj gönderen Kayzer »

Dİğer arkadaşlara katılıyorum gereksiz bir konu bu yapının bir oyun olduğunu unutmayalım.
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

oyunsa domuzda olmasın kardeşim tamam çok büyütülecek bir mesele değil ama iki tane çakalın ne gereksiz bir konu diyeceği kadarda basit değil olursa müthiş olur olmassada caminin önündeki domuz kaldırılsın en azından
Gakgoşbey
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

Yazın ortasında çarşaf ile dolaşan kıza bazı kafirler söyle demiştir ; hava sıcak değil mi o sıcakta nasıl çarşaf giyiyorsun ?

Kızın cevabı ise ''Cehennem ateşi daha sıcaktır.''

Anlayana..

ChuckBartowsKi yazdı:
Namaz Kılana Bişey Yok . Çarşaf Giyen Gitsin Arabistanda Yaşasın Araplaşmamış Müslümanlık Yapın Biraz ! Okuyun Anlayın Dininizi Araştırın Nerde Var Çarşaf ? Biraz Mantıklı Olun .

Müslümanlıkta zaten kapanmak farzdır.Araplaşmış Müslümanlık ne demektir ? Aç biraz.Müslümanlık bize zaten Araplardan gelmedı mı ? Sadece Araplar mı kapanır tabii kide hayır içinde ALLAH KORKUSU olanlar kapanır.
En son SagopaKajmer tarafından 27 Şub 2011 21:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

6.
ChuckBartowsKi yazdı:Namaz Kılana Bişey Yok . Çarşaf Giyen Gitsin Arabistanda Yaşasın Araplaşmamış Müslümanlık Yapın Biraz ! Okuyun Anlayın Dininizi Araştırın Nerde Var Çarşaf ? Biraz Mantıklı Olun .
Cevap: Çarşaf veya kapanmak yani Türban. Türban; moda değil, ayettir. Her ayet, her müslüman için farzdır.

Not: Konu silinirse dahi kopyası bende durmaktadır, tekrar gönderebilirim. Ayrıca Ezan sesi için İKVDestek'e Öneri gönderilmiştir.[/quote]

ChuckBartowsKi arkadaşım boş boş konuşupta şirke düşme istersen ;)

Araştır diye atıp tutucagına sen git bi araştır..
İnternette kulaktan duyma bilgilerle değil git hocalarına bi sor bakıyım..
araplaşmamış müslümanlık nedir ? Müslümanlıgı kaça ayırıyosun sen ırkçı seni..
Müslümanlıgın ana yeri oralardır mekke medine oradadır..
Herşey mantıgına bakmaz bu dünyada onuda veren rabbimdir ve sınırlıdır anlıycagın küçük beyninl her şeyi açıklamaya çalışma git biraz araştır büyük imamların sözlerini bi araştır ne demişler ne tutmuşlar ..
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Strongxfighter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Strongxfighter »

İnsanlar değişiyor.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sasmaz »

BEN İLAHİYAT ÖĞRENCİSİ OLARAK TEK BİR SÖZ SÖYLÜYORUM:

KÜFÜRLÜ BİR OYUNDA DİNİ KARIŞTIRMAK GÜNAHTIR HERKEZİN DİNİ KENDİNE GÜNLÜK HAYATIMIZDA GÖRÜYORUZ ADAM 5 VAKİT NAMAZ KILIYOR AMA NAMAZDAN ÇIKIP İÇKİNİN BAŞINA OTURUYOR DİĞER AÇIK SAÇIK GEZEN BİR BAYAN İSE KALBİDEN MÜSLÜMAN

-İLLEM DİNİMZİN ŞARTLARINI YERİNE GETİRMEK ZORUNDAYIZ ANCAK ONDAN ÖNCE AL VE HAREKTLERİMİZİ DÜZELTMELİYİZ..

UZUN LAFIN KISASI:MÜSLÜMANSAN KENDİNE MÜSLÜMANSIN SANANE ELALEMDEN SANANE OYUNDAN SEN KILIYONMU NAMAZINI KILIYON OKUYONMU KURANINI OKUYORSUN TMM OZAMAN..

BU KONUYA TEK BİR YÖNDEN DESTEK VERİYORUM ODA NAMAZ VAKTİNİ GİRDİĞİNİ HATIRLATIR OKADRA..

CAMİNİN YANINDA DOMUZ OLMUŞ OLMAMIŞ NE FARK EDER
TMM PİS HAYVAN ETİ YENMEZ AMA BESLEMEYİN DİYE BİR KURAL YOK...
ResimResim

" Genç Bilgililer"
Kullanıcı avatarı
nur1723
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen nur1723 »

3.
nur1723 yazdı:çok güldüm çarşaf olayına hatta biri çıkıpta /namaz yazıca sücut fln olsun da der

müslümanlık dersi mi vereceksin ?
Chexmacabre
Wiccann
xNURx

-Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.
[Che]
-Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist .
[Che]
-Hayat korkakları affetmez.
[Che]
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

nur1723 yazdı:3.

müslümanlık dersi mi vereceksin ?
Oyun diye bakıyorsun ama dalga geçilmiycek şeyler vardır arkadaşım..
O niyetle dememiş olabilirsin ama dışarıya onu çağrıştırıyo..
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü