Mehmet hop bakalım nereye böyle ?
Sildiğin çarların adıyla yeni 1 level çarlar açtım , çakallar iş başına düşmesin diye. bi pm'en ile geri sileceğim.
Çarları geri istiyosun..!
TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASI
Re: >>> TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASı <<<
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
yawh abi neden bırakıyon oyunu sensız oyun olmaz IIxAlbaTrosxII
02.17.2010 Perşembe Günü yapılacak olan Toplantıya Tüm Üyelerin katılması ZORUNLUDUR.
Özel Sebeplerden Dolayı katılamayacak olanlar Bana Ulaşsınlar.
HİPHOPSTYLE
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Kayzer yazdı:02.17.2010 Perşembe Günü yapılacak olan Toplantıya Tüm Üyelerin katılması ZORUNLUDUR.
Ayrıca yarın aksam msn de olun saat 21.00 da

Yarında Akşam Üstü msnde Olmaya Özen Gösterelim.
HİPHOPSTYLE
:evil: sacmalamakta ustume yok sanirdim,bu aralar sen benide gectin mehmet.bu gece hayirli bir gece, bende dua edicem senin icin,umarim en kisa zamanda hali ruhaniyetin bir duzene girer ve sevenlerinin yaninda olursun canim.kendine cok iyi bak bye.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
mehmetyaptıgının haklı oldugunu dusunuyorsun kısmen de olsa haklısın ama aksam gorusecegız nasılsa ozaman bu olayı hallederız
GÖKHAN DEMİRCAN
Bu kacıncı bahar bu kacıncı gıdıs:D Tılkının donup dolasacagı yer kurkcu dukkanı bosa toplanmayın bu karektersız ıkı gun sonra tekrar doner sızde yalandan bırakı dıye aglamayın:D Gercı bu oyunun cakalı cukalı karektersızımı tukenıyor bı sen deyılsın
sende kaybolup gitsen oyun büyük ölcüde düzeliremrah yazdı:Bu kacıncı bahar bu kacıncı gıdıs:D Tılkının donup dolasacagı yer kurkcu dukkanı bosa toplanmayın bu karektersız ıkı gun sonra tekrar doner sızde yalandan bırakı dıye aglamayın:D Gercı bu oyunun cakalı cukalı karektersızımı tukenıyor bı sen deyılsın![]()

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
MORON ..!emrah yazdı:Bu kacıncı bahar bu kacıncı gıdıs:D Tılkının donup dolasacagı yer kurkcu dukkanı bosa toplanmayın bu karektersız ıkı gun sonra tekrar doner sızde yalandan bırakı dıye aglamayın:D Gercı bu oyunun cakalı cukalı karektersızımı tukenıyor bı sen deyılsın![]()