Yazacaklarımı okuduktan sonra eminim hak vereceksin.
[GM]Reha : Bu iksirleri kazanan herkes, İsim Değiştirme Hakkı kazanmıştır.
[GM]Erdoğan : Etkinlik sonunda her karakter en fazla 2 kez İDH. kazanabilir.
Notlar:
Etkinlik ödüllerinde değişikliğe gidilebilir.
Etkinliğin gerçekleştirilebilmesi için yeterli katılım sağlanmaması durumunda etkinlik iptal edilebilir yada düzenlenebilir.
[DEV]Lathander : Etkinlik sonunda her sunucudan sadece 3 karakter İsim Değiştirme Hakkı kazanacaktır
Önce herkes 2 şer adet kazanacaktı, sonra her karakter en fazla 1 adet kazanıra düşürüldü, sonra ise etkinlik sonunda final ortaya çıktı sadece 3 kişi kazanabildi [DEV]Lathander : Oyun parası ile E-Pin alım satımı serbesttir.
[GM]CaptainATx : Kesinlikle hayır.
Bune perhiz bune lahana turşusu diye sormazlarmı adama ?
Sorunca da;
[GM]CaptainATX : Haklıymışsın, eksik biliyormuşum
İyi de birbirinden haberi olmayan yönetim sizce verimli olabilirmi ? İKV' ne fayda sağlayabilirmi, hadi oldu diyelim, peki biz kime güveneceğiz kime inanacağız nasıl hareket edeceğiz ?
Nok: Yazılanları silebilirsiniz sorun değil, gerçekler daima acıdır, gizlemeye çalışmanız nafile çünkü bu olaylar yaşandı ve asla unutulmayacak.[/quote]
Özet güzel olmus unutulmus olsak da ...
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Çok güzel bir şekilde unutturuldu bu olay.
Bir video yayınlandı millet heyecanlandı bi şey olcak diye. bu olayda tüm yaşanan herşey gibi unutuldu ve unutturuldu...
Herşey bir özürle unutuldu.
Hadi geçmiş olsun hepimize
KapakOlsun yazdı:Çok güzel bir şekilde unutturuldu bu olay.
Bir video yayınlandı millet heyecanlandı bi şey olcak diye. bu olayda tüm yaşanan herşey gibi unutuldu ve unutturuldu...
Video zaten olayı unutturmak için hazırlanmış... Akçe kim bilir ne zaman gelecek...
Video zaten olayı unutturmak için hazırlanmış... Akçe kim bilir ne zaman gelecek...
İkv nın bu kazını unutmuycagız plus paket alıyordum aylık 200 her ay 200 tl ona verceme harcarım daha ıy bunlar boyle kayp edıyorlar bıde ıkvye destek verdın bıze sahip cıkın dıyorlar gelmıs ne dıyorlar sız artık hep kayp etceksınız
overking yazdı:BİZ BOŞA KONUŞUYORUZ GM LER PARALARI YİYO BİZ OYUNU AMELE GİBİ OYNUYORUZ TAMAM EYLENİYORUZ AMA BU YÖNETİM ARTIK DOLANDIRICI OLMAYA BAŞLADI YA DEĞİŞİKLİĞE GİDERLER YADA HER HAKKIMIZI HARAM EDERİZ YETER BE NE DANGALAK İŞ YAPIYOLAR ADAM GİBİ YAPAMIYACAKSAN İSTİFA EDECEKSİN SEN KİM OLUYORSUNDA MİLLETİ O SAATTE İŞİNDEN GÜCÜNDEN EDİP HEYECANLANDIRIYOSUN....
Yalnız varya o kişilerin ahı tutar ben bunu söyliyimde yönetime ona göre yani !
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu T.İ.T Loncaları Başkanı Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Neowin yazdı:Benim birşey Dikkatımı cektı bir kaç arkadasın ımzasında Captainatx ( yanlıs yazmadım umarım) bu dalma diyenlere baslıcam demıs... Neye baslıyoruz karsınızda çocuk yok bır tuccar musterılerıne boyle dermı hiç!!!! Bence kendınızden utanmalısınız...
Konuyu tamamen ve dikkatli şekilde okumanızı tavsiye ederim klavye hatasından kaynaklanan bir yazım hatasıdır aslen kast edilmek istenen burada o değildir
Neowin yazdı:Benim birşey Dikkatımı cektı bir kaç arkadasın ımzasında Captainatx ( yanlıs yazmadım umarım) bu dalma diyenlere baslıcam demıs... Neye baslıyoruz karsınızda çocuk yok bır tuccar musterılerıne boyle dermı hiç!!!! Bence kendınızden utanmalısınız...
Konuyu tamamen ve dikkatli şekilde okumanızı tavsiye ederim klavye hatasından kaynaklanan bir yazım hatasıdır aslen kast edilmek istenen burada o değildir
Bizi salak mı sandın ? Etek öpmeğe gerek yok yönetici yapmayacaklar seni emin ol.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !