Fbbberkay`dan Veda..
Re: Fbbberkay`dan Veda..
hakkim sonuna kadar helal olsun berkay
Varsa Helal Olsun...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Fbbberkay yazdı:Evet arkadaşlar. Konunun başlığından anlayacağınız üzere sizlere veda etmek için bu konuyu açmış bulunuyorum. 3 sene önce arkadaşımın tavsiyesi ile başlamıştım bu oyuna.. İyiki de başlamışım. Sevinç,hüzün,neşe,keder,dostluklar,arkadaşlıklar,kırgınlıklar,hüzünler daha sayamadığım neler neler paylaştık bu oyunda.. Ama 3 yıllık maceramın artık sonuna gelmiş olduğumu düşünüyorum . Bu kararı verirken çok zorlandım. Kararı vermemde oyun içi ve dışı hiçbir sorun yok.Bir anlık vermiş olduğum bir karar.. Sizlerden istediğim beni seven sevmeyen herkesin ( Özellikle de oyunda bana kırgın ve dargın olan kişilerin.. Onlar kendilerini biliyor.) Haklarını sonuna kadar HELAL etmesi. Kendinize çok iyi bakın. Hepiniz Allah`a Emanet Olun.. Yolunuz açık olsun..Sizi hiç unutmayacağım.. Sizinde beni unutmamanız Dileği ile.. Saygılarımla.
BERKAY.. Namıdiğer :arrow: Fbbberkay
knka iyiydik ya .s
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunu 1 yılı geçik süredir oynamadığım için seni tanımıyorum ama yolun açık olsun..
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
bLaDexm yazdı:Varsa Helal Olsun...
Adem`im , Eski Dostum Saolasın :!: .. Yolun açık olsun :!: ..
nicx yazdı:Fbbberkay yazdı:Evet arkadaşlar. Konunun başlığından anlayacağınız üzere sizlere veda etmek için bu konuyu açmış bulunuyorum. 3 sene önce arkadaşımın tavsiyesi ile başlamıştım bu oyuna.. İyiki de başlamışım. Sevinç,hüzün,neşe,keder,dostluklar,arkadaşlıklar,kırgınlıklar,hüzünler daha sayamadığım neler neler paylaştık bu oyunda.. Ama 3 yıllık maceramın artık sonuna gelmiş olduğumu düşünüyorum . Bu kararı verirken çok zorlandım. Kararı vermemde oyun içi ve dışı hiçbir sorun yok.Bir anlık vermiş olduğum bir karar.. Sizlerden istediğim beni seven sevmeyen herkesin ( Özellikle de oyunda bana kırgın ve dargın olan kişilerin.. Onlar kendilerini biliyor.) Haklarını sonuna kadar HELAL etmesi. Kendinize çok iyi bakın. Hepiniz Allah`a Emanet Olun.. Yolunuz açık olsun..Sizi hiç unutmayacağım.. Sizinde beni unutmamanız Dileği ile.. Saygılarımla.
BERKAY.. Namıdiğer :arrow: Fbbberkay
knka iyiydik ya .s
Ozan`ım böylesini uygun gördüm.İyiki de görmüşüm. Oyundan bezdirmek için ellerinden geleni yapan yönetim huzura ermiştir herhalde
Byasi yazdı:hakkim sonuna kadar helal olsun berkay
Eyw. kardeşim saolasın :!:
Carismatixlyder yazdı:Oyunu 1 yılı geçik süredir oynamadığım için seni tanımıyorum ama yolun açık olsun..
Saolasın kardeşim seninde inş. :!:
Bu arada oyunun müptelası olup, bırakmak isteyip bırakamayanlar varsa dert etmeyin .. İsteyince herşey oluyor. Yönetimin yaptıklarından sonra oyundan ayrılanların sayısında büyük bir artış olmuş duyduğum kadarıyla.. Buna çözüm olarak akçe sistemini devreye koymaya çalışıyorlar
Bu hareketlerine sadece gülüyorum
Yaptıkları hataları anlayıp, o hatalarını düzeltmeye çalışsalardı bu gibi durumlara düşmezlerdi. Oyundaki oyuncu sayısının azalması, gelirlerindeki düşüşü meydana çıkarttı. Para kazanamayan yönetim, 1.5 senedir devre dışı olan Akçe sistemini ortaya koymanın zamanının geldiğini anladı. Artık oyuncu sayısındaki düşüş onları ilgilendirmeyecektir, çünkü 2. planda tutulan (kazanç yolu) Akçe sistemi devreye koyulacak.. Ama siz siz olun,bu oyunun yalnızca sanal alemden ibaret olduğunu aklınızdan çıkartmayın
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
HaklısınFbberkay yazdı:Bu arada oyunun müptelası olup, bırakmak isteyip bırakamayanlar varsa dert etmeyin .. İsteyince herşey oluyor. Yönetimin yaptıklarından sonra oyundan ayrılanların sayısında büyük bir artış olmuş duyduğum kadarıyla.. Buna çözüm olarak akçe sistemini devreye koymaya çalışıyorlarBu hareketlerine sadece gülüyorum
Yaptıkları hataları anlayıp, o hatalarını düzeltmeye çalışsalardı bu gibi durumlara düşmezlerdi. Oyundaki oyuncu sayısının azalması, gelirlerindeki düşüşü meydana çıkarttı. Para kazanamayan yönetim, 1.5 senedir devre dışı olan Akçe sistemini ortaya koymanın zamanının geldiğini anladı. Artık oyuncu sayısındaki düşüş onları ilgilendirmeyecektir, çünkü 2. planda tutulan (kazanç yolu) Akçe sistemi devreye koyulacak.. Ama siz siz olun,bu oyunun yalnızca sanal alemden ibaret olduğunu aklınızdan çıkartmayın
![]()