Fbbberkay`dan Veda..

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Byasi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Fbbberkay`dan Veda..

Mesaj gönderen Byasi »

hakkim sonuna kadar helal olsun berkay
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen bLaDexm »

Varsa Helal Olsun...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
nicx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nicx »

Fbbberkay yazdı:Evet arkadaşlar. Konunun başlığından anlayacağınız üzere sizlere veda etmek için bu konuyu açmış bulunuyorum. 3 sene önce arkadaşımın tavsiyesi ile başlamıştım bu oyuna.. İyiki de başlamışım. Sevinç,hüzün,neşe,keder,dostluklar,arkadaşlıklar,kırgınlıklar,hüzünler daha sayamadığım neler neler paylaştık bu oyunda.. Ama 3 yıllık maceramın artık sonuna gelmiş olduğumu düşünüyorum . Bu kararı verirken çok zorlandım. Kararı vermemde oyun içi ve dışı hiçbir sorun yok.Bir anlık vermiş olduğum bir karar.. Sizlerden istediğim beni seven sevmeyen herkesin ( Özellikle de oyunda bana kırgın ve dargın olan kişilerin.. Onlar kendilerini biliyor.) Haklarını sonuna kadar HELAL etmesi. Kendinize çok iyi bakın. Hepiniz Allah`a Emanet Olun.. Yolunuz açık olsun..Sizi hiç unutmayacağım.. Sizinde beni unutmamanız Dileği ile.. Saygılarımla.

BERKAY.. Namıdiğer :arrow: Fbbberkay

knka iyiydik ya .s
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

Oyunu 1 yılı geçik süredir oynamadığım için seni tanımıyorum ama yolun açık olsun..
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)
Fbberkay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Fbberkay »

bLaDexm yazdı:Varsa Helal Olsun...

Adem`im , Eski Dostum Saolasın :!: .. Yolun açık olsun :!: ..
Fbberkay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

nicx yazdı:
Fbbberkay yazdı:Evet arkadaşlar. Konunun başlığından anlayacağınız üzere sizlere veda etmek için bu konuyu açmış bulunuyorum. 3 sene önce arkadaşımın tavsiyesi ile başlamıştım bu oyuna.. İyiki de başlamışım. Sevinç,hüzün,neşe,keder,dostluklar,arkadaşlıklar,kırgınlıklar,hüzünler daha sayamadığım neler neler paylaştık bu oyunda.. Ama 3 yıllık maceramın artık sonuna gelmiş olduğumu düşünüyorum . Bu kararı verirken çok zorlandım. Kararı vermemde oyun içi ve dışı hiçbir sorun yok.Bir anlık vermiş olduğum bir karar.. Sizlerden istediğim beni seven sevmeyen herkesin ( Özellikle de oyunda bana kırgın ve dargın olan kişilerin.. Onlar kendilerini biliyor.) Haklarını sonuna kadar HELAL etmesi. Kendinize çok iyi bakın. Hepiniz Allah`a Emanet Olun.. Yolunuz açık olsun..Sizi hiç unutmayacağım.. Sizinde beni unutmamanız Dileği ile.. Saygılarımla.

BERKAY.. Namıdiğer :arrow: Fbbberkay

knka iyiydik ya .s

Ozan`ım böylesini uygun gördüm.İyiki de görmüşüm. Oyundan bezdirmek için ellerinden geleni yapan yönetim huzura ermiştir herhalde ;) Bende halimden gayet memnunum emin olsunlar ;) Erdoğan`a Sevgiler ;);)Yaptıklarıyla,oyunda tanışıpta unutmayacağım sayılı kişiler arasına yerini ayırttırdı :)
Fbberkay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Byasi yazdı:hakkim sonuna kadar helal olsun berkay

Eyw. kardeşim saolasın :!:
Fbberkay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Carismatixlyder yazdı:Oyunu 1 yılı geçik süredir oynamadığım için seni tanımıyorum ama yolun açık olsun..

Saolasın kardeşim seninde inş. :!:
Fbberkay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Bu arada oyunun müptelası olup, bırakmak isteyip bırakamayanlar varsa dert etmeyin .. İsteyince herşey oluyor. Yönetimin yaptıklarından sonra oyundan ayrılanların sayısında büyük bir artış olmuş duyduğum kadarıyla.. Buna çözüm olarak akçe sistemini devreye koymaya çalışıyorlar ;) Bu hareketlerine sadece gülüyorum :D Yaptıkları hataları anlayıp, o hatalarını düzeltmeye çalışsalardı bu gibi durumlara düşmezlerdi. Oyundaki oyuncu sayısının azalması, gelirlerindeki düşüşü meydana çıkarttı. Para kazanamayan yönetim, 1.5 senedir devre dışı olan Akçe sistemini ortaya koymanın zamanının geldiğini anladı. Artık oyuncu sayısındaki düşüş onları ilgilendirmeyecektir, çünkü 2. planda tutulan (kazanç yolu) Akçe sistemi devreye koyulacak.. Ama siz siz olun,bu oyunun yalnızca sanal alemden ibaret olduğunu aklınızdan çıkartmayın ;)
Kullanıcı avatarı
azizcan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen azizcan »

Fbberkay yazdı:Bu arada oyunun müptelası olup, bırakmak isteyip bırakamayanlar varsa dert etmeyin .. İsteyince herşey oluyor. Yönetimin yaptıklarından sonra oyundan ayrılanların sayısında büyük bir artış olmuş duyduğum kadarıyla.. Buna çözüm olarak akçe sistemini devreye koymaya çalışıyorlar ;) Bu hareketlerine sadece gülüyorum :D Yaptıkları hataları anlayıp, o hatalarını düzeltmeye çalışsalardı bu gibi durumlara düşmezlerdi. Oyundaki oyuncu sayısının azalması, gelirlerindeki düşüşü meydana çıkarttı. Para kazanamayan yönetim, 1.5 senedir devre dışı olan Akçe sistemini ortaya koymanın zamanının geldiğini anladı. Artık oyuncu sayısındaki düşüş onları ilgilendirmeyecektir, çünkü 2. planda tutulan (kazanç yolu) Akçe sistemi devreye koyulacak.. Ama siz siz olun,bu oyunun yalnızca sanal alemden ibaret olduğunu aklınızdan çıkartmayın ;)
Haklısın ;) artı 1 :D :D :D
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön