BeLaXMoHiCaaN yazdı:Bu Lonca Sizler iLe kuruLmadı. Siz oLmadanda ilerleyebiliriZ. yolunuz açık oLsun ayrıca weyiS Bu kadar #@!? olduğunuda bilmiyodum ha qerçek yüzünü qöstermiş oldun Bana , Bidaha Loncamın konusu ve oyuNda adımı aNmayın. BaşarılaR ...!
BeLaXMoHiCaaN yazdı:BeLaX Loncamız Kuklacı sunucusuna hayırlı uğurLu oLması Temennimiz iLe Loncamızı Kurmuş bulunuyoruZ ...
[LoNca BaŞKanı
BeLaXMoHiCaaN
BeLaXeSenRüzGaR IıIESENRÜZGARIıI
[Lonca üyeleri
Legionerxşifa Legionerxcaptain Xxxbondxxx
Lonca başvuruları oyun içerisinde Karakterlerimize pm ataraK qerçekleştirebilirsiniz. Form üzerindende baŞvurulara bakıLcaktıR ...
Doğru bu lonca onun ile kurulmadı . Onun ile başladı.
BeLaXMoHiCaaN yazdı:BeLaX Loncamız Kuklacı sunucusuna hayırlı uğurLu oLması Temennimiz iLe Loncamızı Kurmuş bulunuyoruZ ...
[LoNca BaŞKanı
BeLaXMoHiCaaN
BeLaXeSenRüzGaR IıIESENRÜZGARIıI
Lonca başvuruları oyun içerisinde Karakterlerimize pm ataraK qerçekleştirebilirsiniz. Form üzerindende baŞvurulara bakıLcaktıR ...
Bu Lonca Sizler iLe kuruLmadı. Siz oLmadanda ilerleyebiliriZ. yolunuz açık oLsun ayrıca weyiS Bu kadar #@!? olduğunuda bilmiyodum ha qerçek yüzünü qöstermiş oldun Bana , Bidaha Loncamın konusu ve oyuNda adımı aNmayın. BaşarılaR ...!
bence ayip ediyorsunuz biraz mantikli olun ben kendimden once BeLaX dusunuyom lonca baskanimizin sadece 1karakteri oldugundan etkinliklere onla giriyor bide butun lonca baskanlari guclu olmalidir o yuzden bende baskanimla her seferinde giriyom siz loncanin selametini bozuyonuz yanlis yapmayin elestirileriniz SEVIYELI OLSUNNN
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ *RoAşK*
Ellerinize Sağlık arkadaşlar güzel işler çıkarıyorsunuz Bu arada Veyis'im konuşman gereken kişiyi biliyorsun sen.. Tartışmalardan kaçınız arkadaşlar bişeyleri yapmayı her zaman başkandan beklemeyin sizde bu loncanın üyelerisiniz gösterin kendınızı BeLax ler bakalım sunucuda neler yapacaksınız merakla izliyorum..
Ellerinize Sağlık arkadaşlar güzel işler çıkarıyorsunuz Bu arada Veyis'im konuşman gereken kişiyi biliyorsun sen.. Tartışmalardan kaçınız arkadaşlar bişeyleri yapmayı her zaman başkandan beklemeyin sizde bu loncanın üyelerisiniz gösterin kendınızı BeLax ler bakalım sunucuda neler yapacaksınız merakla izliyorum.. [/quote]
Kimmiş o söylede bende biliyim eren.Yularıdaki şahsiyet tek karakter kullanıyo diye açtırma şimdi ağzımı .....