İçerik düzenlenmiştir.
Düzenleyen Risky lütfen bu tarz videoları kendinize saklayınız.
Bu Videoya Bayıldım Sakın Eşinizi Arzuhalcya Emanet etmeyın
Bu Videoya Bayıldım Sakın Eşinizi Arzuhalcya Emanet etmeyın
Aşkı Sevene Değil Sevipte Ayrılana Sor ..

Re: Bu Videoya Bayıldım Sakın Eşinizi Arzuhalcya Emanet etmeyın
süper ya:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
hadi canım valla mı xDfundafuni yazdı:süper ya:D

evt=))MORDuMan yazdı:hadi canım valla mı xDfundafuni yazdı:süper ya:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İçerik Risky tarafından düzenlenmiştir.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır
lan tartışmayın konumu kilitletmeyin 
Aşkı Sevene Değil Sevipte Ayrılana Sor ..