Merhaba arkadaşlar ben İkv nin yaklaşık 4 yıllık bir oyuncusuyum İlk charım eminönü sunucusundaydı zamanımda en fazla 29 lwl vardı mynetin sitesinde rastgele denk gelmiş ve ilgimi çekip indirmeye başlamıştım sonra kuzenimi kandırdım kardeşim çok güzel bir oyun var Türk yapımı indirdim ( aslında indirmemiştim xD ) diyip indirmesini söyledim sonra peder işyerini kapatmıştı yarıda kalmıştı indirme neyse kuzen indirmişti girdik char açtık ortak bi charımızdı söyle kanalından bu oyun nasıl oynanır falan diye soruyorduk millete kimse de cevap vermezdi sonra az gezindikten sonra fareleri keşfetmiştik ve inanırmısınız 8 lwle kadar 1 lwl farelerde kasmıştık görev falan hiçbişey bilmiyorduk sonra söyle kanalından gene sorarken görev yapmamız söylendi oyunun sitesindede bazı karakterlerin yerleri falan yazıyordu görev almak için hepsini geziyorduk ve yapıyorduk 22 lwle kadar böyle geldik geldik gelmesine ama kudret ne işe yarar onu bile bilmıyorduk büyücü char açsak nasıl büyü atcamızı bile bilmiyorduk sonra biz 25 lwle yakın geldiğimizde 39 lwl geldi biz daha 29 olamadan yetenek öğrenemeden gelmişti sonra knıght online oynayan bi arkadaşımız yeteneğin nasıl sıralandığının falan benzer oldugunu söyleyerek bize gösterdi artık yetenek kullanabiliyorduk sert vurus hızlı dövüşün kullanmayı öğrenmemiz yaratıgı daha kolay kesmemizi öğrenmek kadar güzel bişey yoktu sonra kasmaya devam ettik 32 lwle geldik tabi görevlerde yardım eden birçok oyuncu arkadaş edindim herkez yardım ederdi bende direk arkadaş listeme eklerdim en son biriyle tanışmıştım ama çok yardımları dokunmuştu birgün dedi ben senin charını kasarım 39 a ama şifreni ver dedi bende 39 olabilcem sevinciyle şifremi vermiştim ve diğer gün oyuna giremedim..
Bundan sonra belli bir süre ( 3-4 ) ay kadar bi süre oyun oynanadım benim kuzenime söylediğim bu İstanbul kıyamet vakti oyunu gittikce arkadaşlar arasında ismi duyulmuştu herkez oynamak istiyordu mahalle arkadaşları toplanalım berbaer kasalım savaşırız falan diyoduk bir arkadaş şifacı 2 savasşcı 1 büyücü kasıyorduk ilk eminönünde kasmayı denedik ama o zamanlar sunucuya nerdeyse plussuz giremiyorduk çok dolu oluyordu bizde meranda oynayalım falan dedik merana geldik kastık bu sefer ben bir büyücü kasayım dediim gene kasmaya başladım 34 lwle gelebildim sonra gene aynı şey oldu gene edindiğim bir arkadaşım benim charımı çaldı ..
ben yılmadm bir char daha kastım büyücü bu sefer 39 lwl olmaya kararlıydım ve oldumda evet ilk defa 39 lwl charım olmuştu bi baktımkı ee 39 lwl olduk şimdi ne olcak bari savaşalım dedim Lodos klanına girdim savaştım ama savaş savaş nereye milletin gözünde olan gözlükler ilgimi çekmişti benim açımdan çok pahalıydı para kasma yöntemleri aramaya başladım biri bana loxos muydu neydi item böcekleri oyuncu hitabıyla onlaa yönlerindirdi ben orda gece gündüz artık para item kasmaya başladım illa gözlüğü alcaktım belirli para kastım ama dedim ben bide savaşcı kasayım savaşcımı kasıp 39 lwl yaptım ve ilk kendı kastıgım gözlüğünü fiziksel korucuyu giymiştim
bu böyle devam etti sonra yeni güncelleme geldi gene 49 lwl ler ben savaşcımı 49 lwl yapmak istiyordum ama plus gereklıydı e pinler yanlış hatırlamıyorsam yeni yeni çıkıyordu bizim burda satılmıyordu İlk kez Şımdıkı Megaxmustafa arkadaşım almıştı bana plus sağolsun.. o zamanlar ta eskilerden Rapkoliq diye arkadaşım vardı benı Noktax loncasına çağırdımıştı kırmadım girdim ama ben daha 49 a kasamadan lonca kapanmıştı kendisiyle tartışmıştık bazı özel sebeplerden Dolayı 49 lwl olan charım geldiğinde mahalle arkadaşımın bi loncada oldugunu gördüm adı Kuzeyx idi
bende o loncaya girmek istedim girdimde ve Kuzeyxfırtına adıyla char kurdum belirli bir süre o charla devam ettik bagımlıydım loncama her ne gerekiyorsa yapmıştım 2 sene boyunca sıkı dostluk edindim kuzeyxsanalcı lonca liderimle en son Migrat sıgınak geldiğinde bir gün benden şifremi istedi Migrat sıgınak yapmak için bende verdim Ve Charım Soyuldu...
Kuzeyxsanalcının şımdıkı Adı İse MaÇaxcliCBOmb lu bişey her neyse ben hakkımı helal ediyorum kendisine nasılsa bu sadece bir oyun şimdi oyunu bırakmış durumdayım gerçek hayat daha muhteşem oyunu bırakan herkez genelde bunu söyler ama gerçekten hayat güzel yaşamaya değer.. Oyunda Oldugum bu süre zarfında kırdıgım üzdügüm herkezden Özür Diliyorum Herkez Kendine iyi baksın...
Arz klanı büyük belalar okudu sana bende dahil olmak üzere ama çok içten yazmışsın, bi o kadar da samimi. Helal olsun. Yolun da açık olsun. İyi forumlar.
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
pingidik yazdı:Merhaba arkadaşlar ben İkv nin yaklaşık 4 yıllık bir oyuncusuyum İlk charım eminönü sunucusundaydı zamanımda en fazla 29 lwl vardı mynetin sitesinde rastgele denk gelmiş ve ilgimi çekip indirmeye başlamıştım sonra kuzenimi kandırdım kardeşim çok güzel bir oyun var Türk yapımı indirdim ( aslında indirmemiştim xD ) diyip indirmesini söyledim sonra peder işyerini kapatmıştı yarıda kalmıştı indirme neyse kuzen indirmişti girdik char açtık ortak bi charımızdı söyle kanalından bu oyun nasıl oynanır falan diye soruyorduk millete kimse de cevap vermezdi sonra az gezindikten sonra fareleri keşfetmiştik ve inanırmısınız 8 lwle kadar 1 lwl farelerde kasmıştık görev falan hiçbişey bilmiyorduk sonra söyle kanalından gene sorarken görev yapmamız söylendi oyunun sitesindede bazı karakterlerin yerleri falan yazıyordu görev almak için hepsini geziyorduk ve yapıyorduk 22 lwle kadar böyle geldik geldik gelmesine ama kudret ne işe yarar onu bile bilmıyorduk büyücü char açsak nasıl büyü atcamızı bile bilmiyorduk sonra biz 25 lwle yakın geldiğimizde 39 lwl geldi biz daha 29 olamadan yetenek öğrenemeden gelmişti sonra knıght online oynayan bi arkadaşımız yeteneğin nasıl sıralandığının falan benzer oldugunu söyleyerek bize gösterdi artık yetenek kullanabiliyorduk sert vurus hızlı dövüşün kullanmayı öğrenmemiz yaratıgı daha kolay kesmemizi öğrenmek kadar güzel bişey yoktu sonra kasmaya devam ettik 32 lwle geldik tabi görevlerde yardım eden birçok oyuncu arkadaş edindim herkez yardım ederdi bende direk arkadaş listeme eklerdim en son biriyle tanışmıştım ama çok yardımları dokunmuştu birgün dedi ben senin charını kasarım 39 a ama şifreni ver dedi bende 39 olabilcem sevinciyle şifremi vermiştim ve diğer gün oyuna giremedim..
Bundan sonra belli bir süre ( 3-4 ) ay kadar bi süre oyun oynanadım benim kuzenime söylediğim bu İstanbul kıyamet vakti oyunu gittikce arkadaşlar arasında ismi duyulmuştu herkez oynamak istiyordu mahalle arkadaşları toplanalım berbaer kasalım savaşırız falan diyoduk bir arkadaş şifacı 2 savasşcı 1 büyücü kasıyorduk ilk eminönünde kasmayı denedik ama o zamanlar sunucuya nerdeyse plussuz giremiyorduk çok dolu oluyordu bizde meranda oynayalım falan dedik merana geldik kastık bu sefer ben bir büyücü kasayım dediim gene kasmaya başladım 34 lwle gelebildim sonra gene aynı şey oldu gene edindiğim bir arkadaşım benim charımı çaldı ..
ben yılmadm bir char daha kastım büyücü bu sefer 39 lwl olmaya kararlıydım ve oldumda evet ilk defa 39 lwl charım olmuştu bi baktımkı ee 39 lwl olduk şimdi ne olcak bari savaşalım dedim Lodos klanına girdim savaştım ama savaş savaş nereye milletin gözünde olan gözlükler ilgimi çekmişti benim açımdan çok pahalıydı para kasma yöntemleri aramaya başladım biri bana loxos muydu neydi item böcekleri oyuncu hitabıyla onlaa yönlerindirdi ben orda gece gündüz artık para item kasmaya başladım illa gözlüğü alcaktım belirli para kastım ama dedim ben bide savaşcı kasayım savaşcımı kasıp 39 lwl yaptım ve ilk kendı kastıgım gözlüğünü fiziksel korucuyu giymiştim
bu böyle devam etti sonra yeni güncelleme geldi gene 49 lwl ler ben savaşcımı 49 lwl yapmak istiyordum ama plus gereklıydı e pinler yanlış hatırlamıyorsam yeni yeni çıkıyordu bizim burda satılmıyordu İlk kez Şımdıkı Megaxmustafa arkadaşım almıştı bana plus sağolsun.. o zamanlar ta eskilerden Rapkoliq diye arkadaşım vardı benı Noktax loncasına çağırdımıştı kırmadım girdim ama ben daha 49 a kasamadan lonca kapanmıştı kendisiyle tartışmıştık bazı özel sebeplerden Dolayı 49 lwl olan charım geldiğinde mahalle arkadaşımın bi loncada oldugunu gördüm adı Kuzeyx idi
bende o loncaya girmek istedim girdimde ve Kuzeyxfırtına adıyla char kurdum belirli bir süre o charla devam ettik bagımlıydım loncama her ne gerekiyorsa yapmıştım 2 sene boyunca sıkı dostluk edindim kuzeyxsanalcı lonca liderimle en son Migrat sıgınak geldiğinde bir gün benden şifremi istedi Migrat sıgınak yapmak için bende verdim Ve Charım Soyuldu...
Kuzeyxsanalcının şımdıkı Adı İse MaÇaxcliCBOmb lu bişey her neyse ben hakkımı helal ediyorum kendisine nasılsa bu sadece bir oyun şimdi oyunu bırakmış durumdayım gerçek hayat daha muhteşem oyunu bırakan herkez genelde bunu söyler ama gerçekten hayat güzel yaşamaya değer.. Oyunda Oldugum bu süre zarfında kırdıgım üzdügüm herkezden Özür Diliyorum Herkez Kendine iyi baksın...
Dalcaxqörkem...
haa yani bıraktın oyunu xD bunu demek içni böyle yazmana gerek yoktu ki xD
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
şu dalalylama görkemi milletin böyle uğurladığına şaşırıorum...
bütün pislikleri yaptı merana ve siz böyle yapıosunz..
kazık yedikçe hoşuna giden bir milletsiniz enteresan..
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!