Uzun süredir oyuna az ama foruma hiç giremedim. Bu akşam girdiğimde bir konuda Kurt reis, Murat kardeşimin ceza evinde olduğunu öğrendim.
Murat kardeşim bu oyunda bana en çok yardım edenlerden biri ve ilk samimi olduğum genç kardeşlerimin arasındadır. Bana oyunda yardım etmek gerçekten sabır isteyen bir işti, benim gibi 45 yaşından sonra gençlerin arasında böyle aktif almayı gerektiren bir oyunda oynayıpta acemiliğime sabır gösterilmesi ve abi hitabı ile defalarca benim pes ettiğim halde devam için ısrar edilmesi, karşımdaki insanın kişiliği ve sabrı ile insani değerlere sahip çıkması hele bunu sanal bir oyun ortamında samimiyet ile yapması çok değerlidir.
Üzücü olayı keşke daha önce duysaydım ve Murat kardeşime dualarım ilede olsa daha erken destek olsaydım.
Sadece olay olarak duyduğum bu üzücü sıkıntıdan dolayı kurt loncasındaki diğer kardeşlerimede geçmiş olsun ve sabır dileklerimi arz ederim.
En geç 19.00 da gideriz o yüzden herkes 18.00 da oyunda olmaya çalışsın ben tam yetişemeyeceğim charımda bir arkadaş olacak gelene kadar refakat edecek o zamana kadar bütün yetki yasindedir
Rescuer yazdı:Arkadaşlar... Yarın Akşam Yapılacak Olan Kadim Hidra Organizasyonu;
SAAT 18:00'DA TOPAL'dadır...
Bir adet Maraton ayakkabılı savaşçı arıyoruz eğer varsa özel mesajdan veya burdan ulaşmasını rica ediyorum.
Son olarak tekrar ediyorum, etkinliğe katılacak herkes saat 18:00'da Topal'da olmalı !
Forum özel mesajdan ulaşamayanlar soru sormak için;
0534 438 66 56
şeklindeki numaradan ulaşabilir.