Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
baraka1997 yazdı:Kurtlarxfearx yazdı:Bir konu vardı dataları okumuş ve İstihbarat Subayının hain olduğu ortaya çıkmış. Bu konu hakkında yorumların nelerdir Yasin ağaDatalarla oynama yok sadece datalardan bir ipucu var.
He yaw bana cevap verin bir forum yetkilisi kunumu silmiş. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
cezası mı var oyunun datalarında olan birşeyi foruma yazmanın ?
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Comader yazdı:cezası mı var oyunun datalarında olan birşeyi foruma yazmanın ?
Hayır oynarsan ceza gelir ama
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Önceden oynadım,meteor bölgesi gelmeden önceydi sanırım.Hiçbir heyecanı kalmadı
bu sefer ceza değil ödül verseler dataları değiştirip girmem oyuna 
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Nasıl casus olduğu kanısına vardınız
Ben bilmiyorum, bakmadım ancak bi ara bakarım, yinede konuyu seven data demesin
Bu da yeni bi atasözü olsun 

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Çünkü yanında !SPOİLER!!!!!!!!!!!!!Rescuer yazdı:Nasıl casus olduğu kanısına vardınızBen bilmiyorum, bakmadım ancak bi ara bakarım, yinede konuyu seven data demesin
Bu da yeni bi atasözü olsun
Monster yazıyordu
Evet, iyi yakalamışsınız ancak;
ordaki subay başka bir subay...
CTRL+F kombinasyonuyla "Subay" kelimesini arattığınızda önce bizim Meteor'daki Subay çıkıyor daha sonra ise sizin bahsettiğiniz Subay çıkıyor. Sonuçta TSK'ya da bakarsak pek çok subay var değil mi ?
Bi kaç saniye baktım ve "subay" hakkında epeey çağrışımlar oldu. Ancak bu görüşlerim dataya dayanacağı için paylaşmayacağım.
Konu içerisinde datalarla alakalı paylaşım yapmadan, yorum yapabilirsiniz. Ancak datada şöyle canı vardı, böyle leveli vardı şunu yapıyor, şöyle silahı var şeklinde yorumlar olmasın, şöyle bi isim gördüm o halde şöyle şeyler olabilir tarzında olsun, rica ediyorum...
CTRL+F kombinasyonuyla "Subay" kelimesini arattığınızda önce bizim Meteor'daki Subay çıkıyor daha sonra ise sizin bahsettiğiniz Subay çıkıyor. Sonuçta TSK'ya da bakarsak pek çok subay var değil mi ?
Konu içerisinde datalarla alakalı paylaşım yapmadan, yorum yapabilirsiniz. Ancak datada şöyle canı vardı, böyle leveli vardı şunu yapıyor, şöyle silahı var şeklinde yorumlar olmasın, şöyle bi isim gördüm o halde şöyle şeyler olabilir tarzında olsun, rica ediyorum...

Tılmesa
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Doğru aslında bizim subay daha düşük seviyede ama orda 49 yazıyor dark side subay bu acaba kim görücez :lol:Rescuer yazdı:Evet, iyi yakalamışsınız ancak;
CTRL+F kombinasyonuyla "Subay" kelimesini arattığınızda önce bizim Meteor'daki Subay çıkıyor daha sonra ise sizin bahsettiğiniz Subay çıkıyor. Sonuçta TSK'ya da bakarsak pek çok subay var değil mi ?Bi kaç saniye baktım ve "subay" hakkında epeey çağrışımlar oldu. Ancak bu görüşlerim dataya dayanacağı için paylaşmayacağım.
Lütfen ! Bak daha alıntı yaptığın mesajda yazıyor;KaraXHayalet yazdı:Doğru aslında bizim subay daha düşük seviyede ama orda ** yazıyor dark side subay bu acaba kim görücez :lol:Rescuer yazdı:Evet, iyi yakalamışsınız ancak;
CTRL+F kombinasyonuyla "Subay" kelimesini arattığınızda önce bizim Meteor'daki Subay çıkıyor daha sonra ise sizin bahsettiğiniz Subay çıkıyor. Sonuçta TSK'ya da bakarsak pek çok subay var değil mi ?Bi kaç saniye baktım ve "subay" hakkında epeey çağrışımlar oldu. Ancak bu görüşlerim dataya dayanacağı için paylaşmayacağım.
"**" koyduğum yere ve bundan sonra o tarz söyleyeceğin şeylere dikkat edersen sevinirimRescuer yazdı:Konu içerisinde datalarla alakalı paylaşım yapmadan, yorum yapabilirsiniz. Ancak datada şöyle canı vardı, böyle leveli vardı şunu yapıyor, şöyle silahı var şeklinde yorumlar olmasın, şöyle bi isim gördüm o halde şöyle şeyler olabilir tarzında olsun, rica ediyorum...
Çünkü yasak...

Tılmesa