Paramı lazımdı ikv

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
arrlar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Paramı lazımdı ikv

Mesaj gönderen arrlar »

Merhaba arkadaşlar ben ikv fanatiğiydim zamanımın çoğunu ikv e ayırırdım ama bu yeni akçe gündemi tamamen işleri bozdu evet belki ikv nin paraya ihtiyacı var.Ama bu parayı böyle bir sistemle yapmasalardı plus fiyatlarını yükseltselerdi veya plus gibi (normal ile pluslu arsında çokkk fark olmayan) bir paket farklı seçenekler ama farkındayımki bu akçe paralı ile parasız oyuncu arasında uçurum farkı oluşturacakdır :cry: Alırız bizde alırız akçeyi fakat oyuna para girdiği zaman iş bozulur :cry: Ayrıca değinmek istediğim bir konu var Miğrat yükseltme sanırım bu kayıp şehir (tangriss) e girme olanağı sağlayacak yani kimi oyuncu bir bölgede bulunabilirken dieri bulunamayacak en kötüsü bu tüm oyunlarda vardır bu gerçek parayı oyun parasına çeviren bir sistem fakat ikv de bu yok diye bukadar çok oyuncusu seveni var eğer ikv nin çok paraya ihtiyacı olsaydı başta dediğim gibi çok fark yaratmayacak bir sistemden kazansaydı bu parayı şimdi oyuna kavramlar eklenecek ''paralı ezik'' ''paran oynuyor'' v.b eğer yanılıyorsam ikv den özür dilerim ama yanıldığımı sanmıyorum
Hayal(ejder)
HaYal(ecel)
hAyAl(ashab-ı kehf)
HEPSİ HAYAL BUNLARIN ;)
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: Paramı lazımdı ikv

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

arrlar yazdı:Merhaba arkadaşlar ben ikv fanatiğiydim zamanımın çoğunu ikv e ayırırdım ama bu yeni akçe gündemi tamamen işleri bozdu evet belki ikv nin paraya ihtiyacı var.Ama bu parayı böyle bir sistemle yapmasalardı plus fiyatlarını yükseltselerdi veya plus gibi (normal ile pluslu arsında çokkk fark olmayan) bir paket farklı seçenekler ama farkındayımki bu akçe paralı ile parasız oyuncu arasında uçurum farkı oluşturacakdır :cry: Alırız bizde alırız akçeyi fakat oyuna para girdiği zaman iş bozulur :cry: Ayrıca değinmek istediğim bir konu var Miğrat yükseltme sanırım bu kayıp şehir (tangriss) e girme olanağı sağlayacak yani kimi oyuncu bir bölgede bulunabilirken dieri bulunamayacak en kötüsü bu tüm oyunlarda vardır bu gerçek parayı oyun parasına çeviren bir sistem fakat ikv de bu yok diye bukadar çok oyuncusu seveni var eğer ikv nin çok paraya ihtiyacı olsaydı başta dediğim gibi çok fark yaratmayacak bir sistemden kazansaydı bu parayı şimdi oyuna kavramlar eklenecek ''paralı ezik'' ''paran oynuyor'' v.b eğer yanılıyorsam ikv den özür dilerim ama yanıldığımı sanmıyorum
katılıorum... Oyun hiçte 2-3 sene öncesi değil. Yönetim artık tamamen maddiyata döktü işi. Diğer oyunlardan farklı bi oyundu ikv. Ama bu oyunda diğerleri gibi sıradan ve banal olma yolunda hızlı adımlar atıo. Tebirkler yönetim /alkış. :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

Bu özellik oyunda dengeyi asla bozmaz.Sadece örneğin Akçeyle fazladan exp bonusu alırsın, miğratta item düşme olasılığını arttırırsın(Bu diğer oyuncuları etkilemez, çünkü sadece 1 kişiye düşecek diye birşey yok)kısacası para veren, vermeyenden sağlam itemlere sahip olmayacak.Tabiiki item düşme şansı artınca daha iyi olacak ama bu da oyundaki dengeyi asla bozmaz.Plus gibi..Oyun I Can Football gibi yönetime para getirirse oyuna karşı ilgi artar Sobee tarafından.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

Herkes I can Football oyununa gösterilen ilgi ve yeniliklerin İKV'de olmadığından şikayetçi değil mi?
-Evet,

E o zaman orada olan bu sistemin bize gelecek olması neden millete batıyor anlamıyorum! Kaldı ki neredeyse tüm oyunlarda, farmville'de bile bu sistem var.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Pangea »

Ya oyun gelişsin güzelleşsin diyorsunuz sonrada böyle şeyler karşı çıkıyorsunuz.
Elbetteki yönetimin daha güzel şeylere imza atabilmesi için biraz paraya ihtiyacı var.
Bunu da sadece plus paket le sağlayamaz.
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

Pangea yazdı:Ya oyun gelişsin güzelleşsin diyorsunuz sonrada böyle şeyler karşı çıkıyorsunuz.
Elbetteki yönetimin daha güzel şeylere imza atabilmesi için biraz paraya ihtiyacı var.
Kendi adına konuş.Oyun gelişsin güzelleşsin demiyorum.Oyuna emek harcayan adam harcamayan adamdan daha üstündü.Şimdi 4senedir oyunu oynayan adam 2günlük oyuncudan daha alt seviyede olcak.Dediğim gibi oyunu silmek iki tıklamama bakacak...
Kullanıcı avatarı
gadali
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gadali »

Felipemassa yazdı:
Pangea yazdı:Ya oyun gelişsin güzelleşsin diyorsunuz sonrada böyle şeyler karşı çıkıyorsunuz.
Kendi adına konuş.Oyun gelişsin güzelleşsin demiyorum.Oyuna emek harcayan adam harcamayan adamdan daha üstündü.Şimdi 4senedir oyunu oynayan adam 2günlük oyuncudan daha alt seviyede olcak.Dediğim gibi oyunu silmek iki tıklamama bakacak...
Çok yanlış bir düşünce bence. 2 günlük oyuncuyu bırak 20 yıllık oyuncu olsun hangi oyunda gerçek para ile oyun itemleri satıldığı görülmüş. ( bazı çok kalitesiz oyunlarda olabilir ancak devasa boyuttaki oyunların çoğunda böyle birşey görmedim) ikv de böyle olacağını hiç düşünmüyorum. Sadece şansı artar oda normal siz daha önceden bu adam plus almış haksızlık var hakkımızı yiyo diyomuydunuz ? Yok. Şimdide susmayı bileceksiniz. Herşey parayla dönüyor. Madem parasız yapabilirsin bu oyunu Sobee'yi sana versinler 5 gün boyunca idare et 5 kuruş para almadanda görelim. Sırf parasız diye oynuyordum diye saçmalık olamaz! Madem parasız diye oynuyordun, şimdi paralı oldu o zaman başka paralı oyunlara git! Başka parasız oyun var mı ? Yok. Dünyanın en iyi oyunları özellikle her ay 30$ a yakın bir fiyatla oynatıyor oyunları. İkv belki 10tl aldı diye sizden canınızı yırttınız helal olsun.
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

DeathLord yazdı:Bu özellik oyunda dengeyi asla bozmaz.Sadece örneğin Akçeyle fazladan exp bonusu alırsın, miğratta item düşme olasılığını arttırırsın(Bu diğer oyuncuları etkilemez, çünkü sadece 1 kişiye düşecek diye birşey yok)kısacası para veren, vermeyenden sağlam itemlere sahip olmayacak.Tabiiki item düşme şansı artınca daha iyi olacak ama bu da oyundaki dengeyi asla bozmaz.Plus gibi..Oyun I Can Football gibi yönetime para getirirse oyuna karşı ilgi artar Sobee tarafından.
paran bol galıba

adam orda dıyokı sılahlara artı basılcak.o artı parayla basılcak.adam ekstra şaheser dusurcek yenı bolgelerden onada artı basıcak.bız oynamayak ozaman paramız yok dıye
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

ibrahimking yazdı:
DeathLord yazdı:Bu özellik oyunda dengeyi asla bozmaz.Sadece örneğin Akçeyle fazladan exp bonusu alırsın, miğratta item düşme olasılığını arttırırsın(Bu diğer oyuncuları etkilemez, çünkü sadece 1 kişiye düşecek diye birşey yok)kısacası para veren, vermeyenden sağlam itemlere sahip olmayacak.Tabiiki item düşme şansı artınca daha iyi olacak ama bu da oyundaki dengeyi asla bozmaz.Plus gibi..Oyun I Can Football gibi yönetime para getirirse oyuna karşı ilgi artar Sobee tarafından.
paran bol galıba

adam orda dıyokı sılahlara artı basılcak.o artı parayla basılcak.adam ekstra şaheser dusurcek yenı bolgelerden onada artı basıcak.bız oynamayak ozaman paramız yok dıye
Şu konuya bak bakayım.''+'' kavramı diğer oyunlarda var diye İKV yükseltme deyince direk ''+'' akla gelmemeli.
:arrow: viewtopic.php?f=100&t=52421
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
gadali
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gadali »

ibrahimking yazdı:
paran bol galıba

kendi kendine gelin güvey olma diye buna denir işte :D
Direk + basma yaptınız helal olsun.
Bence eklenecek şeyler öyle bazılarının dediği gibi yok yücelen balyozu alayım hasarı 700 yapayım. Yok daha neler. En fazla biraz artırma olabilir. Görünüşü güzelleştirme olabilir. Çok fazla bi özellik eklenebileceğini sanmıyorum. Tabiki oyuna çok para yatıracak yok mu var tabiki. Buda zaten diğer bütün oyunlarda olan bir durum. İKV oyuncuları özellikle "yok silicem abi olmaz böyle" diyenlerin çoğu eminim oyunu bırakmıyacaklar
Bekleyip göreceğiz. Önyargılı olmamalıyız.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön