TTnet Saçmalıgı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Glatyator
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

TTnet Saçmalıgı

Mesaj gönderen Glatyator »

İyi günler, benim açtıgım konuları tınlamayan ikv yönetimine sesleniyorum.

1. "TTNET Tek Şifre" üye adınızı değiştirdiğinizde bize yeni bir kullanıcı olarak göründüğünüz için karakterlerinizi göremezsiniz. Bu yüzden zaman kaybetmeden, IKV Destek formuna gidiniz. Bildirim tipini Üyelik olarak seçip bilgilerinizi giriniz.

Açıklama kısmına ise aşağıdaki örnek başvuruyu yapınız. "TTNET Tek Şifre" üye adımı değiştirdiğim için karakterlerimin yeni "TTNET Tek Şifre" üye adına aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
TTNET ADSL Hizmet Numarası:

Bu bilgileri bize ulaştırdığınızda talebiniz yapılacak kontrolden sonra gerçekleştirilecektir.

Diyor sss bölümünde üyelik ve şifre hakkındaki bölümde...

Peki ee diyeceksiniz ama bunu doldurup destege yollayamıyorsunuz.Çünkü 4440375 no lu tel. arayın diyor. Ama yukarda ise "Bu bilgileri bize ulaştırdığınızda talebiniz yapılacak kontrolden sonra gerçekleştirilecektir. " diyor degilmi.Destege yollarken bu maili ttneti seçtiginizde sayfa kabul etmiyor maili.

2.Nese bunu kabullendin.Ttneti aradın.Ama ne fayda aynı tas aynı hamam onlarda destege yolluyor.Top oynuyorlar bizle.Ttnete geçen aklımı ....
3.Ttnet i aradın.Tamam dediler hakkınızda kayıt bırakıyoruz dediler.Bekledik bir gün tekrar arıyor çözüm yok.Tamam 4. gün arıyoruz çözüm yok.bıraktım bir hafta sonra aradım.Kaydınızı güncelliyorum diyor benle dalga geçer gibi.Destekte öyle resmen dalga geçiyor bizle.
5.Bunları geçtim.Boşver dedik yeni karakter açtık kastık ama tek başımızayız.Savaşçı açtık.Emden item düşmes.Düşşe solucan modeli balyoz düşer iteme bak :mrgreen: Boşver dedik sıgınak geldi ama sıgınaga kimse almaz oldu bu nedir ya yeter.Bi çözüm bulun...

Saygılar

Glatyator
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: TTnet Saçmalıgı

Mesaj gönderen TAKVA »

Merhaba ;

Sorununun çözülmesi için İKV yönetimdeki arkadaşlarla iletişime geçmeniz gerekiyor.
Daha sağlıklı bir iletişim için burdan yanıt almanız hızlılık açısından yeterli değil.
sorununun daha hızlı bir şekilde hallonulmasını istiyorsanız lütfen

viewforum.php?f=100

sayfasından yetkili arkadaşlar ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Glatyator
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: TTnet Saçmalıgı

Mesaj gönderen Glatyator »