PLUS Bİ YARDIM =)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

PLUS Bİ YARDIM =)

Mesaj gönderen Vandervaart »

Arkadaşlar uzun zamandan beri oynamadığım için PLUS almıodm.Ancak plus alıcam e pin seri nomu fln hatırlamıorm yeniden telefonla plus nası alıodk biriniz açıklarsa sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: PLUS Bİ YARDIM =)

Mesaj gönderen Locus »

Plus Pakete sahip olabilmek için tek yapmanız gereken Avea ya da Turkcell hattına sahip cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne istediğiniz paketin kodunu yazarak 7979'a kısa mesaj atmak.

1 Aylık İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paket için IKV1 yaz 7979'a gönder

3 Aylık İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paket için IKV3 yaz 7979'a gönder

Cep telefonunuza gelen onay mesajını EVET yazarak en geç 2 dakika içinde yanıtlayın.
Cep telefonunuza gönderilen E-Pin bilgilerini , ana sayfa üzerinde yer alan E-Pin bağlantısına tıklayarak üyelik tipini seçtikten sonra üye girişi yaparak onaylayın.

Notlar

• Mobil ödeme ile Plus Paket satın almadan önce telefonunuzun mesaj kutusunun dolu olmadığından emin olunuz. Aksi halde ödeme gerçekleşse dahi SMS ulaşmayabilir.
  • Mobil Ödemeyi sadece Avea ve Turkcell hattı sahibi kullanıcılarımız kullanabilir. Şimdilik diğer operatörlerden İKV Plus Paket satın alamazsınız.
  • Herhangi bir Avea veya Turkcell hattından İKV Plus Paket satın alabilirsiniz. Satın aldığınız E-Pin'i istediğiniz herhangi bir tüm üyelik tiplerinde kullanabilirsiniz.
  • Birden fazla paket satın alabilirsiniz. Satın aldığınız her İKV Plus Paket, hesabınızın Plus özelliklerini paketin süresi kadar uzatacaktır.
  • Süresi biten Plus Paket otomatik olarak yenilenmeyecektir.
  • IKV1 Plus Paket 12 TL, IKV3 Plus Paket 29 TL olarak ücretlendirilmektedir.
  • 7979’a gönderilen SMS’ler 1 standart SMS olarak ücretlendirilmektedir.
[/color]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön