xBLoOdLyx'nın Gerçek Yüzü.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
IIxmuratbeyxIII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: xBLoOdLyx'nın Gerçek Yüzü.

Mesaj gönderen IIxmuratbeyxIII »

adresbu yazdı:merhaßaLar...

Murat ßey senın Elınde kesın hırsız denıLecek kanıtın yok ve kesinmiş gißi konusma.

ßenim koyduqum FotoLarda Çarı sattıqını qöterıyor senın son koyduqun foro ise Arkadası ile O kişiyi sende tanıosun Ramazanda ve ŞakaSına ÇaLdım demiş OLamazmı Sen Satmısın haLa neyın Acısını Çıkartıyorsun hem para ALıp hemde RezıLmı etmeye Çalısıyosun Sana Diyorumki KraLın qeLsin ßurda kımsenın adını ßatıramaz. ne Ramazanın OLsun nede ßaşkasının Kesin kanıtın yok ßoktan ßir sey, konu aÇıosun ve İsim karaLıyosun . SenLe iLk konusmamızDa ''ULAN'' Lı cümLeLer kuruodun Sesin YükseLdı demekkı ßir yerde Sıkıntın var DogruLarı duyunca İnsanın ßir yerı acır ve sendede ßöyLe OLdu Sen İftira ATıyorsun Uzatma İstersen. ßu Çarı SataLı ne kadar Süre Oluduqu ßiLmıyorum Ve şimdi ÇaLındı dıosun Neyın Peşindesın Çarımı qeri ALıcan :?: Yoksa İsimmi KaraLamaya Çalısıyorsun... :?:
Ramazan ßenım daimı Dostumdur ve ÖyLe kaLıcak Hiç ßir seyde Onun İsmını ßatıramaz...

YeTer Artık Yazmım diyorum yazdırıosun yınede

YÖNETICILER KİLİT LÜTFEN

İyi ForumLar.
Sağlam bir fotorafla geleceğım gör sen nasıl satın almış karakterı tehtıt edıyor bak aynen şunu dıyor '' UZATMAYA GEEREK YOK YA 2 Epını Alır Yoluna Bakarsın Yada Karakterı Delete Ederm Kımsenn Ruhu Duymaz .. '' Bunu Bı Resmı Var Bekle Bulayım Atıcam ve yüzünüzü kızartmak farz oldu bana..
Rizeliokumus
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Rizeliokumus »

Ben Rizeliokumus ben hiçbir şekilde böyle bir yazı yazmadım benim nicki kullanarak çakma karakter açıp beni dostlarımdan soğutmaya çalısmayın
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Rizeliokumus yazdı:Ben Rizeliokumus ben hiçbir şekilde böyle bir yazı yazmadım benim nicki kullanarak çakma karakter açıp beni dostlarımdan soğutmaya çalısmayın
MerhaßaLar

Sen şimdi açıkLamanı yaptın ßittimi sanıyosun.hayır ßitmedı Hesaßın yenı açıLmış .
sen ßenı oyundan ßuL. ßenımde ßuraya Son yazısım ßir daha yazmıcam..

İyi ForumLar.
IIxmuratbeyxIII
İskele Babası
İskele Babası

adresbu yazdı:
Rizeliokumus yazdı:Ben Rizeliokumus ben hiçbir şekilde böyle bir yazı yazmadım benim nicki kullanarak çakma karakter açıp beni dostlarımdan soğutmaya çalısmayın
MerhaßaLar

Sen şimdi açıkLamanı yaptın ßittimi sanıyosun.hayır ßitmedı Hesaßın yenı açıLmış .
sen ßenı oyundan ßuL. ßenımde ßuraya Son yazısım ßir daha yazmıcam..

İyi ForumLar.
ANLAMAKLA ZORUNUNMU VAR SEN PM AT Deartmelegixbüyü onun büyücüsü. Susturmak bize düşer sizi ;)
mikvcup
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mikvcup »

Yasın Yeter Bırak Bunları Kendı Çapında Sewılenler Bunlar Benım adımı sen degıl senın kralın gelse Batıramaz Suna Inan GM BÖLGEDEN BLOODLY HIRSIZDIR YAZANA KADAR Hırsız DEgılım bunu Böyle bılsın herkez Senın 3 kurusluk Carında Gozumyok Bılseydım Satın almazDım Ve bıdaha 1 ıwı 2 ıwı Karetkerler Acıp karsıma gelıp pm atma SEN ÖZELLIKLE SILINMIS BIRISIN Sunuda Surda Söyleym Benı batırmak'Sa Amacın Buyrun Yeterınce Batırdıqını San Bana Inanan Bı Dostum Var O Yeter Gerısı umrumda De gıL

KONUYU KAPATIN GM LER..!

İyi Forumlar. !

IIxBLoOdLyx
xBLoOdLyx
mikvcup
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mikvcup »

MuratBey Sundan Emın OL ben Babama Bızzat Bu OLayı Anlattım Veede Dedıkı O Cocuqun Adresını aL Bak Bn Gıdıp Gerekenı Nasıl yapıyorm Dedı Ha Bıde Kuzenıme Attıgın Sucuda Duzelt Yoksa Senın Icın Kotu Bı İKV Baslar CumarTeSı quNu iŞ Yerinden Bı yere Cıktım Gıdıyordum Vede Kuzenımle Annesını Gördum O Gun AntaLyaya GıdıCeklerdı Ve MOtosıkletın Ustundeydı Konusmadıqım HaLde Yanına Gıdıp Sunu Sordum ? Sen Mı MuRaTBey e Yaln Yanlıs Ifadeler SöyLedın Kuzii Dedim Bana Sunu Dedi Bu OLanları Duydum Vede Dırek Facede Onu Ekledım Vede Sövdum Kuzi ;) Dediki: Kuzi Egerki Ben o Cara Son 3 Aydır Gırıyorsam Naberdım Dedi Ve o Cara GırenLerıDe o Aksamı BULdum Ta Kı Gercegı Söyletene Kadar DÖVDUM.! Vede Bız Söylemedık Dedıler Bende Sana Sunu Söyluyorum kı Sen Iftıraa ustune Iftıralarda BuLunmakTasın BaSKa Bışey Diyemıyorm Vede Cakma Fotoları Atmaya Devam et ha Bide Senı Tehtit Etmisim ha :) Komıklesmenın Sırası DeqıL BhenCe Ben Senı Sıvrı adadayken Vede Denqesiz AdLı Karekterdeyken Sen Senı Kesmısdım Vede Acık Adresımı Istemısdın Vermısdım GeLıcem Demısdın BekLemek IŞIM degıl Bekletırım Ama Suna Inan Senı o KAdar Cok Beklıyorm kı :) Vede Bu Aksam da CafedeyDim Diger Kuzenım Icerıye Gırdı Onuda Agzından Burnundan Kan Getırene KAdar Döwdum Vede Oda Söyle Bısey dedı Ben Hıc KONUSMADIM ONLA.! :) Smdı Gıne Suc atabılırsın Bana Cunku DowuCek Adam Cok :) Varsa Baska Söyle :)
IIxmuratbeyxIII
İskele Babası
İskele Babası

mikvcup yazdı:MuratBey Sundan Emın OL ben Babama Bızzat Bu OLayı Anlattım Veede Dedıkı O Cocuqun Adresını aL Bak Bn Gıdıp Gerekenı Nasıl yapıyorm Dedı Ha Bıde Kuzenıme Attıgın Sucuda Duzelt Yoksa Senın Icın Kotu Bı İKV Baslar CumarTeSı quNu iŞ Yerinden Bı yere Cıktım Gıdıyordum Vede Kuzenımle Annesını Gördum O Gun AntaLyaya GıdıCeklerdı Ve MOtosıkletın Ustundeydı Konusmadıqım HaLde Yanına Gıdıp Sunu Sordum ? Sen Mı MuRaTBey e Yaln Yanlıs Ifadeler SöyLedın Kuzii Dedim Bana Sunu Dedi Bu OLanları Duydum Vede Dırek Facede Onu Ekledım Vede Sövdum Kuzi ;) Dediki: Kuzi Egerki Ben o Cara Son 3 Aydır Gırıyorsam Naberdım Dedi Ve o Cara GırenLerıDe o Aksamı BULdum Ta Kı Gercegı Söyletene Kadar DÖVDUM.! Vede Bız Söylemedık Dedıler Bende Sana Sunu Söyluyorum kı Sen Iftıraa ustune Iftıralarda BuLunmakTasın BaSKa Bışey Diyemıyorm Vede Cakma Fotoları Atmaya Devam et ha Bide Senı Tehtit Etmisim ha :) Komıklesmenın Sırası DeqıL BhenCe Ben Senı Sıvrı adadayken Vede Denqesiz AdLı Karekterdeyken Sen Senı Kesmısdım Vede Acık Adresımı Istemısdın Vermısdım GeLıcem Demısdın BekLemek IŞIM degıl Bekletırım Ama Suna Inan Senı o KAdar Cok Beklıyorm kı :) Vede Bu Aksam da CafedeyDim Diger Kuzenım Icerıye Gırdı Onuda Agzından Burnundan Kan Getırene KAdar Döwdum Vede Oda Söyle Bısey dedı Ben Hıc KONUSMADIM ONLA.! :) Smdı Gıne Suc atabılırsın Bana Cunku DowuCek Adam Cok :) Varsa Baska Söyle :)
Gelırım elbet oraya ağzından burnundan kan getırene kadar öldürürüm senı ramazan. Sana kım verıyor o çocukları dövme hakkını ? Sen kımsınkı neyıne güvenıyorsun. O Karakterdeyken yaptığın şuydu Murat Tatsızlık çıkarmaya gerek yok 2 epın vereyım bıtsın bu olay yoksa almassam 2 epını karakterını sılerm olur bıter kımsenın ruhu duymaz :?: Adamlığın böyle senın bend açk adres vereyım gel buyur babanıda beklerım ama boş gezınmem rahat ol.. İstanbuL/Üsküdar/SeLamsız/Emek Apartmanı No . 142 Dr 1. ;)
mikvcup
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mikvcup »

MuratBey HatırLarsan ıLk Adresı Isteyen GeLir istediqi kisinin Yanına Ha bıde Babamın Şahsına Duzqun Konus From felan DınLemem Zaten Bloklandı KarekterLerım buqun Acıldı Ve Senın gıbı Bı KısKanC yuzunden BLokLanmasını ıStemem Cunku Sen Daha Kendıne Inanmıyorsun Bız Yeterınce SAwnma Yapdık Artık Buraya Istedıqın seyı koyabılırsın Egerkı Ben Bıdaha Buraya BakarSam 2 Gozum Kor olsun DIYEBILIRIM.! Ben Yasınıde Oyundan Uyardım Konuya Bı Cevab Verme Artık dıye Cunku Bana Yeterınce 3 ıwı 5 ıwı 34 ıwı Charlar Hırsız Dedı Ornek(Canımısıkma) Neyın Gelır bılmıyorm ama Sen ANCA 1 ıwı 2 ıwı 3ıwı CharLara Rezıl edebılırsın benı Egerkı Buyuk REzıl etmek ıstıyorSan GeL yenı KLANIMDAN Yaz Ne Yazmak IstıyorSan Ben Bu Konu Acıldıqında Söyle bı Bakdım Takı ıLk bastakı Yorumumu Atana Kadar Bakdım XXCEZAXX ın RezıLLıqı Bı bela Senın RezıLLıqın Bı Bela Aeorxbüyücü 'nün RezıLLıqı Bı BeLa Artk A nlamak Istemıyorm Vede Oyunu BırakıCakdın Sen Ne OLdu Gerı DoneSınmı GeLdı :) ha Bıde Benım AGZIMI BURNUMU KIRMAK ICIN Bı Yemek Ye Sonra qeL ;) Benden Adres Isteyen Adam Kımdı ACABA :?:
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Forum Kuralları Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Forum Kuralları Madde 14. İKV Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek Destek Takımı veya Forum Yetkililerinin görevi değildir. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadır.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön