İçerik Silinmiştir.
Forum üzerinde flood şeklinde gönderdiğiniz iletiler silinmiş akabinde forum üyeliğiniz süresiz kapatılmıştır.
DoNotDisturb
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Birinin Flood ne demek yetkiliye öğretmesi lazımkabusxbalistikx yazdı:İçerik Silinmiştir.
Forum üzerinde flood şeklinde gönderdiğiniz iletiler silinmiş akabinde forum üyeliğiniz süresiz kapatılmıştır.
DoNotDisturb
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
@kertenkele :
Üyenin iletileri silinip zincirin ilk mesajı düzenlenerek bilgilendirme mesajı bırakılmıştır.
Üyenin iletileri silinip zincirin ilk mesajı düzenlenerek bilgilendirme mesajı bırakılmıştır.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Öncelikle Kimin ne yapıp yapmayacağına Sen karar veremezsin.x5ve yazdı:EĞER İSİM EPİNLERİNİ VERMEZLERSE 1 HAFTALIK OYUNA GİRMEMEYİ TALEP EDİYORUM ŞEREFLİ NAMUSLU ADAM BUNU YAPAR
Oyununa Devam eden Bilinçli üyeleri veya forum kullanıcılarını sen tahrik,tehdit,hakaret edemezsin.
Herkez Özgürdür bu oyunda.Oyun ve forum Kurallarına uyarak dilediğini dile getirir istediği gibide oynar,hareket eder
Böylesine Fazla yorumların yapıldığı Bir Sayfada Konun kilitlenmesi veya Kaldırılması için Uğraşan Kullanıcılar görüyorum...
İyi forumlaR ...
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Özür dilerim bir önceki sayfayı görmemişim orda da arka arkaya 3 yorum varmışDoNotDisturb yazdı:@kertenkele :
- gothiic
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Böyle lakait beceriksiz basiretsiz yönetim ve yalakaları oldugu surece ikv de asla bız oyuncular ıcın adam gibi birsey yapamayacaklar. Herzaman oldugu gıbıde yonetimin yapmıs oldugu bu etkınlıkte yuzlerıne gozlerıne bulastı ben sahsen hıc sasırmadım teknık kadronun kapasıtesı bellı dusunduklerı tek sey ikv ozel surum kutusunu satmak neresı ozel ıse orasıda tartısılır. Uzun lafın kısası tebrik ediyorum sizi yine beni sasırmadınız rezıllıgınızle.

amenna ve saddakna amentü
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
bızım epınler gıttı ben ona yanıyorum 
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Boşuna çabaladık sonuç elde var 0
Yönetime Şak Şak Şak Şak ''Tenezül edip bir acıçlama yapmayan aksine yapılan yorumları silen'' 
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Şuanki tavırlarını anlamak güç.Hiç bir şey olmamış gibiler üstüne üstlük sayfa sayısı 70 e ulaşmış bir konuda Lathander in 5 sn içinde hazırlanmış ve afedersiniz içeriğinde oyuncuları salak yerine koyma fikri çıkan yazısı dışında sadece forumsal düzeltmeler yapılmış.Yazık ne diyeyim.BAKIN E PİN VERMEK SORUN DEĞİL SADECE ÇIKIP OLAYI DÜRÜSTÇE ANLATIN. Hiç kimse gerizekalı değil anlayabiliyoruz.